Emma Corrin esittää Lady Dianaa sarjassa “The Crown”

Nyt miljoonien hittisarjan “The Crown” fanien uteliaisuus on jossain määrin sammunut. Ainakin yksi jännittävä kysymys ei ole ollut avoinna viime keskiviikon jälkeen. Palkitun Netflix-tuotannon tekijät ovat vihdoin löytäneet prinsessa Dianan näyttelijän. Ja tämä on toistaiseksi vähän tunnettu nuori näyttelijä Emma Corrin. Sarjan “The Crown” neljännellä kaudella nuori tulokas luiskahtaa Walesin prinsessan rooliin, joka kuoli vuonna 1997. Elokuvan tuottajat jakoivat tämän uutisen Twitterissä. Emma Corrin on erittäin iloinen tästä valtavasta mahdollisuudesta pelata Lady Dia ja odottaa pääsevänsä pian osaksi näyttelijöitä. Kuvaamisen pitäisi alkaa tänä vuonna, mutta valitettavasti hittisarjan neljännen kauden lähetyspäivää ei ole vielä asetettu.

Emma Corrin esittää Lady Dianaa The Crownin neljännellä kaudella.

Emma Corrin esittää Lady Dianan hittisarjan

Suuri rooli uudelle tulokkaalle Emma Corrinille

Emma Corrinista tiedetään vähän. 23-vuotias nuori näyttelijä valmistui hiljattain Cambridgesta. Mutta jos katsot huolellisesti hänen nykyistä kuvaaan, voit helposti kuvitella, miksi nuori brittiläinen nainen valittiin Lady Dianan rooliin.

Hänen lempeän katseensa ja herkkien kasvojensa ansiosta hän voisi olla täydellinen tuottajan valinta. Sopivalla meikillä ja vaatteilla hän varmasti ilmentää prinsessaa erinomaisesti. Nuori näyttelijä on toistaiseksi osallistunut useisiin teatterituotantoihin ja esiintynyt televisiosarjoissa “Pennyworth” ja “Grantchester”. Uusi tulokas esiintyi äskettäin Keira Knightleyn rinnalla komediadraamassa “Misbehavior”. Tämä on ensimmäinen Emma Corrinin tekemä pitkä elokuva.

 Emma Corrin on tällä hetkellä kameran edessä draamassa “Misbehavior” yhdessä Keira Knightleyn ja Suki Waterhousen kanssa.

Emma Corrin on tällä hetkellä kameran edessä elokuvadraamassa

Näyttelijä on yllättynyt Instagramin näyttelijöistä ja on ylpeä saadessaan varhain kuolleen prinsessa Diana Spencerin roolin. Hän kuvailee jopa osallistumistaan ​​The Crowniin “surrealistiseksi”. Emma Corrinilla on roolimallestaan ​​seuraava sanonta: “Prinsessa Diana oli ikoni ja hänen vaikutuksensa maailmaan on yhtä syvällinen kuin inspiroiva”. Onnellinen näyttelijä lisäsi: “Annan kaikkeni tehdäkseni hänen oikeutensa”. Sarjan “The Crown” neljäs kausi sijoittuu 1970- ja 1980 -luvun lopulle. Elokuva kertoo keskiluokan Diana Spencerin avioliitosta prinssi Charlesin kanssa ja näyttää hänen valtavan elämäntapansa osana kuninkaallista perhettä. Pääpaino on myös hänen epäonnistuneessa avioliitossaan ja avioerossaan vuonna 1996.

 Emma Corrin hurmaa meidät viattomilla ja erittäin mukavilla kasvoillaan. Hän on oikea valinta Lady Dianan rooliin.

Emma Corrin esittää Lady Dianan viattomia ja erittäin kauniita kasvoja

  • Hittisarjassa “The Crown” menestys Emma Corrinille on väistämätöntä

Ennen Netflix -sarjan “The Crown” kolmannen kauden alkua tuottajat tekevät otsikoita seuraavaan sarjaan. Käsikirjoittaja ja sarjan luoja Peter Morgan on henkilökohtaisesti ilmoittanut, että Emma Corrin ryhtyy Lady Dianan rooliin neljännellä kaudella. Hän on innostunut nuoresta brittiläisestä näyttelijästä ja sanoo: ”Emma on loistava lahjakkuus, joka kiehtoi meidät heti, kun hän tuli pelaamaan Diana Spenceria. Hänellä ei ole vain nuoren Dianan viattomuutta ja kauneutta, vaan myös runsaasti ja monimutkaista poikkeuksellista naista, joka muuttui nimettömästä teini -ikäisestä sukupolvensa kuuluisimmaksi naiseksi ”, Peter Morgan kertoi Hollywoodin toimittajille..

Emma Corrinilla on suuri haaste urallaan.

Emma Corrin esittää Lady Dianaa ja on suuren haasteen edessä

Tarina “Kruunu” kertoo kuningatar Elisabeth II: n elämästä ja sarjassa näemme monia tunnettuja näyttelijöitä. Esimerkiksi kolmannella kaudella Oscar -voittaja Olivia Colman esittää Britannian korkeuden roolia. Hän on Claire Foyn seuraaja. Tobias Menzies vaihtaa myös kollegansa Matt Smithin prinssi Philipiksi. Vanessa Kirbyn sijaan näemme Helena Bonham Carterin prinsessa Margaretin roolissa. Neljännellä kaudella Gillian Anderson esittää Emma Corrinin lisäksi entistä pääministeriä Margaret Thatcheria. Nyt voimme vain odottaa näitä elokuvakykyjä ja olla kärsivällisiä, kunnes hittisarjan neljäs kausi saapuu näytölle.

“Kruunun” neljäs kausi kertoo Lady Dianan epäonnistuneesta avioliitosta.

Emma Corrin esittää Lady Dianaa. Kruunu kertoo prinsessan epäonnistuneesta avioliitosta

Sarja näyttää Walesin prinsessan valtavan elämäntavan.

Emma Corrin esittää Lady Dianaa ja muuttaa tavallisen teini -ikäisen elämän maailmankuuluksi julkkiseksi