Emma Stone ja Dave McCary ovat nyt kihloissa! Onnittelut!

Emma Stone on ollut yksi suosituimmista näyttelijöistä viime vuosina ja nyt hän on kihloissa. Uutinen ilmoitettiin hänen tulevan aviomiehensä Dave McCaryn Instagram -profiilin kautta. Ensinnäkin tämä on Emma Stonin sulhanen. Hän on 34 -vuotias, 3 vuotta vanhempi kuin Emma. Dave on monitaitoinen persoonallisuus, joka tunnetaan parhaiten yhdysvaltalaisena koomikkona, kirjailijana ja ohjaajana. Hän työskentelee tällä hetkellä segmenttijohtajana amerikkalaisessa myöhäisillan show -ohjelmassa Saturday Night Live.

Heillä on ollut onnellinen suhde yli kaksi vuotta

molemmat yhdessä kuvaavat upeasti

Emma Stonin ja David McCaryn rakkaustarina

He ovat olleet yhdessä noin kaksi vuotta, tarkemmin sanottuna kesäkuusta 2017. Emma Stone isännöi yhtä Lauantai -illan live -esitys ja siellä he tapasivat. Avioliitotarjous saapuu ajoissa joulun viettoon. Tämä aika vuodesta tulee luultavasti unohtumaton molemmille.

Toistaiseksi he ovat halunneet pitää suurimman osan suhteestaan ​​salassa. Erityisesti Emma Stone näyttää välittävän suuresti yksityisyytensä suojelemisesta mahdollisimman paljon. Joten hän todennäköisesti haluaa, että hänen jakamansa uutiset ovat erityisen näyttäviä. Hän tekee myös sen! Uutiset kihlauksesta herättivät hyvin emotionaalisia reaktioita!

Emma kertoo vähän suhteesta, joten jokainen yhdessä otettu kuva on kohokohta!

emma stone upea kuva Davidin kanssa

Reaktiot Instagramissa

Kuva, jonka kautta Emma ja Dave ilmoittivat kihlauksestaan, osoitti heidät molemmat erittäin onnellisiksi. Emma ojentaa kätensä ja näet kihlasormuksen. Tämän jälkeen seuraa terveisiä ja onnitteluja, joihin on sekoitettu paljon huumoria. Me ja monet muut fanit kokimme seuraavan kommentin erityisen hauskaksi: ”Emma Stone menee naimisiin jonkun kanssa, joka ei ole Andrew Garfield. Onnittelut joka tapauksessa! ”Tai seuraava:” Emma Stone on kihloissa. Se ei ole vitsi. Tämä ei ole koulutus. Emma Stone on todella kihloissa. Herranjumala!”. Tai tämä: ”Voi luoja. Emma Stone on kihloissa. Tarvitsen aikaa käsitelläkseni sen, mutta olen niin onnellinen hänen puolestaan. “

Olemme myös iloisia puolestasi ja odotamme uteliaasti uutisia häistäsi.

Tältä näytti Instagram -viesti, jonka kautta Dave McCary ja Emma Stone ilmoittivat sitoutumisestaan!

emma ja dave halaus

Emma Stone on roolimalli monille naisille ja monien miesten unelma

upea meikki emma kivi

Toinen hieno kuva luonnon kauneudesta

emma kivi muoti naiset

Onko Emma Stone kihloissa? Voitko uskoa sitä? 

emma kivi trendit naisten muoti ja kampaus