Ensimmäinen nainen Melania Trump on 50 -vuotias!

Usko tai älä, Amerikan ensimmäinen nainen Melania Trump täytti 50 vuotta sunnuntaina 26. huhtikuuta! Et voi kertoa Slovenian entisen mallin ikää. Mutta päinvastoin! Vaikka Melania Trump esiintyy harvoin julkisesti, hän näyttää aina täydellisesti tyyliltään päästä varpaisiin. Hän pitää yllään kalliita vaatteita ja tyylikkäitä korkokenkiä. Melania hymyilee harvoin ja on todennäköisemmin hypoterminen ja varattu. Hän pysyy mieluummin taustalla, kun hänen miehensä tekee otsikoita. Häntä kutsutaan “presidentin epäpoliittiseksi vaimoksi” ja “loukkaamattomaksi Amerikan ensimmäiseksi naiseksi”. Erilaiset huhut presidenttiparin perhe -elämästä eivät liiku vain Washingtonissa. Toimittajat ja fanit haluavat päästä lähemmäksi Melania Trumpia ja tutustua häneen paremmin, mutta hän harvoin sallii vilkaisun Valkoisen talon kulissien taakse. Hänen 50 -vuotispäivänsä kunniaksi katsotaan hänen merkittävää elämäänsä.

Mitä tulee hänen vaimoonsa Melania Trumpiin, Yhdysvaltojen nykyistä presidenttiä on todella kadehdittava.

Melania Trump 50 -vuotias Donald Trumpin kanssa puutarhassa Valkoisen talon edessä Washingtonissa

  • Melania Trump – mallista Yhdysvaltain ensimmäiseen rouvaan

Nykyinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen syntyi oikeastaan ​​50 vuotta sitten Sloveniassa Melanija Knavsina. 1990 -luvun alussa hän opiskeli arkkitehtuuria ja muotoilua Ljubljanassa, mutta keskeytti opintonsa ja omistautui täysin erilaiseen ammattiin.

Hän työskenteli mallina ja valloitti Pariisin, Milanon ja New Yorkin catwalkeja. Vuonna 1996 hän muutti Yhdysvaltoihin ja menestyi siellä mallina. Se loisti tunnettujen aikakauslehtien, kuten “Vogue”, “GQ”, “Harpar’s Bazar” ja “Vanity Fair”, kansiin.

 Vastustamaton nuori nainen – tältä Melania Trumpf näytti vuonna 1998.

Melania Trump Donald Trump rakastunut pari 1998

Satunnainen tapaaminen vuonna 1998 muutti kuitenkin Melanian elämän ja lopetti hänen uransa mallina. New Yorkin muotibileissä hän tapasi 24 vuotta vanhemman Donald Trumpin, ja he molemmat alkavat seurustella. Tuolloin Trumpin avioeroasia toisesta vaimosta Marla Maplesista oli vireillä. Molemmat rakkauslinnat solmivat virallisesti solmun vuonna 2005 lumoavissa häissä Palm Beachissä, Floridassa. Silloinkin morsian Melania Trump osoitti heikkoutensa kalliisiin mekkoihin. Hänellä oli 200 000 dollarin mekko maailmankuululta Christian Dior -brändiltä. Melania on säilyttänyt tämän heikkouden kalliissa vaatteissa tähän päivään asti. Hänen asunsa ovat usein suosittu aihe mediassa ja niitä joko vahvistetaan tai arvostellaan. Jotkut sisäpiiriläiset jopa neuvoo, että sinun tulee kiinnittää huomiota ensimmäisen naisen vaatteiden valintaan, koska hän antaa tiettyjä visuaalisia signaaleja. Mutta tosiasia on, että hän näyttää aina täydelliseltä!

Ensimmäisenä naisena Melania Trump on edelleen mysteeri monille.

Melania Trump 50 -vuotias ensimmäinen nainen Amerikka on mysteeri monille

  • Kuka on ensimmäinen nainen Melania Trump?

Aina kun Melania esiintyy julkisuudessa, hän on huomion keskipisteenä. Hän ei kuitenkaan paljasta mitään itsestään ihmisenä, haastattelut hänen kanssaan ovat harvinaisia. Tiedämme kuitenkin, että hän kehitti ”Ole paras” -aloitteen. Näin tehdessään ensimmäinen nainen pyrkii huolehtimaan lasten hyvinvoinnista. Hän on onnistuneesti puolustanut erillisiä perheitä ja lapsia Meksikon rajalla ja vaikuttanut myönteisesti mieheensä. Melania Trump on myös lujasti sitoutunut torjumaan Ciber -kiusaamista sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi viime kuussa hän varoitti “vastuuttomasta käyttäytymisestä verkossa” keikan aikana Virginiassa. Hän puolustaa myös omaa poikaansa Barronia siltä. 14-vuotias poika joutui online-pilkan uhriksi, koska hän oli kyllästynyt harvinaisiin julkisiin esiintymisiinsä. Melania Trump kirjoitti Twitterissä seuraavan: “Alaikäinen lapsi ansaitsee yksityisyyden ja hänet on pidettävä poissa politiikasta”.

 Yhdysvaltain presidentin rinnalla Melania Trump ei voi miellyttää kaikkia.

Melania Trump 50 -vuotias Donald Trumpin kanssa puutarhassa Valkoisen talon edessä

Muuten, kaikesta haluttomuudesta huolimatta, ensimmäisellä naisella on Twitterissä 13,9 miljoonaa seuraajaa. Siellä hän kirjoittaa pääasiassa vinkkejä koronavirukselta suojautumiseen ja pandemian käsittelyyn. Hän kehotti esimerkiksi perusteelliseen käsienpesuun ja verenluovutuksiin ja kiitti lukuisia lääkäreitä ja sairaanhoitajia sitoutumisestaan ​​koronakriisin aikoihin. Televisiokanavan CNN toimittaja kuvaa Melania Trumpia moderniksi feministiksi. Hän väittää, että ensimmäinen nainen tekee usein juuri päinvastoin kuin mitä hänen miehensä odottaa hänen tekevän.

 Onko Melania Trump nykyajan feministi??

Melania Trump 50 -vuotias iso hymy kasvoilla

Melania 50 -vuotias iso hymy kasvoilla

Hyvää syntymäpäivää, Melania Trump!

50 -vuotias Melania Trump hymyilee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin puolelle