Entinen malli Yolanda Hadid pitää nyt luonnon kauneudesta

Entinen malli Yolanda Hadid täytti 55 vuotta 11. tammikuuta. Syntymäpäivänään hän julkaisi kuvan itsestään Instagramiin ja teki sen kanssa suuren lahjan. Kuvassa Bella ja Gigi Hadidin äiti luonnollisessa kauneudessaan. Hän on nyt ylpeä ulkonäöstään ja kirjoittaa olevansa silikoniton. Hän on kääntänyt kaiken kauneusleikkauksen ja tuntee olonsa jälleen vapaaksi ja onnelliseksi. Lausunnossaan hän kirjoittaa: “Kauneudella ei ole merkitystä ilman terveyttä” ja lähettää tärkeän viestin kaikille naisille ympäri maailmaa, jotka luottavat epäröimättä kosmeettiseen kirurgiin. Tämä on suuri saavutus Yolanda Hadidilta ja hän taisteli sen puolesta vuosia. Kerromme sinulle, kuinka tämä tapahtui hetkessä.

Entinen malli ja superäiti – Yolanda Hadid on nyt erityisen ylpeä luonnollisesta ulkonäöstään.

Yolanda Hadidin entinen malli ja superäiti 55-vuotias

  • Mallin Yolanda Hadidin jyrkkä ura ei ollut lainkaan riskitön hänen terveydelleen

Yolanda Hadid on kotoisin Alankomaista ja oli aiemmin malli. Sitten hän meni naimisiin Mohammed Hadidin kanssa ja hänellä on kaksi kaunista tytärtä – Gigi, Bella ja poika Anwar Hadid. Gigi ja Bella ovat nyt vakiinnuttaneet asemansa myös supermalleina muotimaailmassa.

Mutta heti ensimmäisen tyttärensä Gigin syntymän jälkeen Yolanda Hadid katkaisi catwalk -uransa, koska hän halusi keskittyä perhe -elämäänsä ja äitiyteensä. Mutta hän halusi pysyä huippukunnossa ja näyttää mallilta milloin tahansa, missä tahansa, joten hän päätti tehdä leikkauksia. Rintaimplantit, täyteaineet, botox -injektiot ja pidennykset eivät ole ainoastaan ​​muuttaneet kehoaan ja ulkonäköään, vaan myös vahingoittaneet terveyttä. Vuonna 2012 lääkärit diagnosivat tv -tähdellä ja Beverly Hollsin todelliset kotiäidit näyttelijällä tarttuvan Lymen taudin. Siitä hetkestä lähtien Yolanda Hadidin elämä on muuttunut täysin.

 55 -vuotiaana Yolanda Hadid näyttää edelleen kauniilta.

Yolanda Hadidin entinen malli oli kaunis 55-vuotiaana

  • Mitä Yolanda Hadidin viesti sanoo Instagramissa?

Kesti 55-vuotiaalla ex-mallilla muutama vuosi, ennen kuin hän päätti “kumota huonot päätökset”. Hän vapautti itsensä ensin sairauden shokista ja sitten hänellä oli tarpeeksi rohkeutta tehdä jotain tärkeää hänen terveytensä vuoksi. Häneltä poistettiin rintaimplantit ja hän lopetti botox -injektioiden käytön. Nyt hän on iloinen siitä, että näyttää jälleen luonnolliselta. “Lopulta minulla on alkuperäinen vuodelta 1964”, hän kirjoittaa valokuvastaan ​​Instagramissa. Yolanda Hadid on nyt onnellinen siitä, että hän ”elää nyt ruumiissa, jossa ei ole rintaimplantteja, täyteaineita, botoxia, pidennyksiä ja kaikkea muuta hölynpölyä”, itse asiassa ilman tätä myrkkyä, joka melkein tappoi hänet. Se on suunnattu kaikille naisille, he eivät saa yrittää kaikin keinoin “pysyä yhteiskunnassamme seksuaalista naista koskevien oletettujen vaatimusten mukaisesti”. Koska terveys on rikkautemme. Kiitos, Yolanda, ja hyvää syntymäpäivää!

 

Yolanda Hadid kumartui sosiaaliseen paineeseen, mutta nykyään hän on yksin.

Yolanda Hadidin entinen malli seisoo yksin

 Entinen malli on onnellinen 55-vuotiaana.

Yolanda Hadidin 55. syntymäpäivä tyttärensä Gigin ja Bellan kanssa

Yolanda Hadid voi taas nauraa, koska hän on saanut takaisin optimisminsa elämässä.

Yolanda Hadidin entinen malli kaasukaasussa, tietysti kaunis