Heidi Klum ja Tom Kaulitz menevät naimisiin (jälleen) Caprissa, Italiassa

Heidi Klum ja Tom Kaulitz menivät naimisiin toisen kerran lauantaina. He tekivät sen kerran tämän vuoden helmikuussa. Siviiliavioliitto tapahtui talvella, mutta ilmeisesti he halusivat järjestää suuren romanttisen juhlan julkkiksen tyyliin. Siksi he menivät naimisiin jälleen viime lauantaina romanttisen juhlan aikana Caprissa Italiassa.

Heidi säteilee onnesta

heidi klum kaunis kuva

Tietoa Heidi Klumin ja Tom Kaulitzin toisista häistä

Molemmat nähtiin jahdilla Caprin lähellä Italiassa viime lauantaina. Heidi Klumilla oli olkaimeton mekko ja Tom Kaulitz oli pukeutunut siniseen smokkiin. Edellisenä perjantaina heidän sanotaan järjestäneen erittäin suuren juhlan perheelle ja ystäville.

  Tämä järjestettiin ylellisellä jahdilla, luultavasti samalla, jolla valokuvaajat näkivät morsiamen ja sulhasen lauantaina. Tämän sanotaan olevan Aristotel Onassisin omistuksessa, ja muiden julkkisten hääjuhlat ovat kuulemma järjestetty myös siellä. Kyse on Grace Kellyn, prinssi Rainer III: n ja Jacqueline Kennedy Onassisin häistä.

Heinäkuun puolivälissä vahvistettiin virallisesti, että malliäiti ja Tokio-hotellin kitaristi ovat jo naimisissa ja he ovat saaneet virallisen häätodistuksen Kaliforniassa. Kaksikko kihlautui 24.12.2018.

Sinulla ei ole paljon kuvia häistä

heidi klum häiden aikana Tom kaulitzin kanssa

Kuka siellä oli??

Heidi Klumin vanhemmat Erna ja Günther olivat läsnä häissä, samoin kuin heidän tyttärensä Leni ja Lou sekä heidän poikansa Johan ja Henry. Myös Tom Kaulitzin kaksoisveli Bill Kaulitz ja musiikkiyhtye Tokio Hotel kutsuttiin paikalle. Muusikot olivat myös Tom Kaulitzin polttarijuhlissa Las Vegasissa. Ilmeisesti Heidi Klumin entinen aviomies, tunnettu laulaja Seal, ei osoittanut kiinnostusta hänen kolmanteen häihinsä. Hän teki jopa purevia lausuntoja asiasta. Tällä kertaa Heidi Klum jätti häistä paljon asioita salaisiksi. Ilmeisesti hän ei halunnut herättää liikaa huomiota nyt. Mutta näkemämme riittää tekemään meidät onnellisiksi molempien puolesta.

Heidi on pukeutunut Tomin valkoiseen mekkoon useita kertoja tänä vuonna 

heidi klum ja tom kaulitz yhdessä

Kaksikko on aina yhdessä tapahtumissa 

heidi klum - virallinen tapahtuma

Verkko on täynnä upeita kuvia Heidistä ja Tomista

heidi klum - loistava mustavalkoisena

Heidi Klum ja Tom Kaulitz kadulla

tom kaulitz ja heidi klum loistavat kesällä