Heidi Klumin ja Tom Kaulitzin unelmahäät: Milloin, missä ja kuka on siellä?

Tomin jouluna romanttisen avioliittoehdotuksen ja Heidin liikuttavan Insta -postauksen jälkeen: ”Sanoin kyllä!” Pikkuhiljaa kävi selväksi, että molemmat rakastajat menevät pian naimisiin. On myös spekuloitu jonkin aikaa, että Heidi on raskaana, sekä häiden sijainnista ja päivämäärästä. Tom ja Heidi ovat jo myöntäneet, että hääpäivä on sovittu, mutta he eivät halua vielä julkistaa sitä virallisesti. Ja missä menet naimisiin? Los Angelesissa, Caprilla tai yhteisessä kodissasi? Pitäisikö sen sitten olla Bergisch Gladbach, Magdeburg tai Köln? Vuoden suurta häätapahtumaa odotellessa asiat jatkavat jännitystä.

Heidi Klum ja Tom Kaulitz toukokuussa 2018 – virallisesti yhdessä ensimmäistä kertaa

heidi klum ja tom kaulitz rakastuneina punaisella matolla

Missä Heidin ja Tomin unelma häät vietetään?

Bild -sanomalehti ilmoitti äskettäin, että molemmat tähdet eivät mene naimisiin Yhdysvalloissa, mutta todennäköisesti täällä Saksassa, tarkemmin sanottuna Bergisch Gladbachissa. Sieltä Heidi tulee. Kun Heidin äiti Erna ja velipuoli Michael nähtiin yhdessä Tomin kanssa Bensbergin linnassa lähellä Bergisch Gladbachia, vaikuttaa melko uskottavalta, että tuleva morsian ja sulhanen voisivat mennä naimisiin siellä, kaikkialla.

Se on 5 tähden luksushotelli, jossa on 120 huonetta ja viehättävä ympäristö. Miksi ei?

Se ei kuitenkaan ole täysin varmaa, koska Heidi ja Tom eivät halua virallisesti ilmoittaa hääpaikkaansa. Sisäpiiriläinen paljasti hiljattain “OK!” -Lehdelle: “Heidi suunnittelee vuokraavansa rantatalon merinäköalalla hääjuhlaan Malibussa”. Muiden huhujen mukaan Heidi haluaisi gospel -kuoron ja orkesterin, ja hän haluaisi kutsua häihin noin 300 vierasta. Kuka tietää, ehkä Yhdysvalloissa voitaisiin järjestää toinen suuri hääjuhla, jossa kaksi alkuperäistä saksalaista ovat asuneet vuosia ja heillä on paljon ystäviä ja tuttavia.

Tällaista kaunista kihlasormusta ei voi sivuuttaa

heidi klum ja tom kaulitz kihlasormus

Ja miltä vierailijalista voisi näyttää?

Heidin lasten ja vanhempien sekä Tomin kaksoisveljen lisäksi Tokio -hotellin kaksi muuta jäsentä ovat ehdottomasti paikalla – Georg Listing ja Gustav Schäfer. Lähimmät ystävät, kuten Thomas Hayo ja Michael Michalsky, eivät tietenkään saisi puuttua ollenkaan. Laulaja Mel B on myös yksi tulevan huippumallimorsiamen parhaista ystävistä ja siksi varmasti tärkeä häävieras. Valokuvaaja Rankin, muotiguru Tim Gunn ja suunnittelijat Zac Posen ja Michael Kors ovat todennäköisesti myös vieraslistalla. Huippumalli Giesele Bündchen ja Tyra Bangs voivat varmasti olla paikalla. Ja miksi ei Sir Elton John? Olemme edelleen uteliaita, ketkä Heidi ja Tom kutsuvat rakkausjuhlaansa.

Molemmat näyttävät edelleen syvästi rakastuneilta

heidi klum ja tom kaulitz 2018 kansainvälinen Cannesin elokuvafestivaali

Myös kaksoisveli Bill Kaulitz on onnellinen

Tomin veli Bill on myös erittäin iloinen tulevista häistä. RTL: n haastattelussa 29-vuotias sanoi, että hänellä oli melkein tunne, että hän aikoo mennä naimisiin. Tokio -hotellin päämies haluaa tukea täysin kaksoisveljeään ja järjestää Tomin polttarijuhlia. Hän ilmoitti myös suunnittelevansa juhlan juuri sellaisena kuin hänen veljensä haluaa sen olevan kaikkien poikiensa kanssa. Joten näyttää todella siltä, ​​että unelmiesi häät ovat hyvin pian … ehkä toukokuussa? Tai viimeistään tänä kesänä?

Kaikissa tapauksissa toivotamme heille sekä onnea että pitkää, onnellista elämää yhdessä!

Tomin kaksoisveli on iloinen ja jakaa jännityksen

Bill kaulitz heidi klum ja tom kaulitz

Unelmapari Golden Globe Awards 2019 -gaalassa

heidi klum ja tom kaulitz kultainen maapallo