Herttuatar Meghan Marklen paras ulkonäkö vuodelle 2018

Odotatko toivottavasti vuotta 2019? Mutta katsotaanpa takaisin vuoteen 2018. Muotialalla on tapahtunut monia jännittäviä tapahtumia. Kuten aina, julkkikset olivat paikalla edistämään kuumia trendejä entistä enemmän. Kuten Meghan Markle upealla ulkonäöllään. Tässä muutamia hänen parhaita valokuviaan vuodelta 2018! Oli useita hienoja merkkejä, joita hän piti ulkonäöltään. Dior, Givenchy ja Brandon Maxwell olivat erityisen havaittavia.

Klassinen ja samalla ainutlaatuinen – tämä on Meghan Marklen tyyli

outfir mustavalkoinen meghan markle

Meghan Marklen klassinen ulkonäkö

Nykyaikaiset ruudut ja raidat, paljon mustaa ja valkoista sekä näiden kuvien ja värien yhdistelmä – kaikki tämä on vaikuttanut voimakkaasti Sussexin herttuattaren ulkoasuun 2018. Hän pitää varmasti paljon näistä ulkonäöistä uudella vuodella ja luultavasti jopa musta väri hallitsee vielä enemmän.

Syy: Raskaana olevat naiset näyttävät erityisen hyviltä ja tyylikkäiltä tällaisissa klassisen näköisissä asuissa. Meghan odottaa ensimmäistä lastaan ​​vuonna 2019! Luultavasti samasta syystä hän suosii yhä enemmän housuja mekkoihin. Altuzarran tyylikkäästi raidallinen valkoinen mekko, jossa Meghan esiintyi viime vuoden loppukesällä, tuli erityisen suosittu (kuva yllä). Meghan halusi myös käyttää kauniita mustia mekkoja, myös Hugo Boss -merkistä (kuva alla).

Meghan Markle halusi pukeutua mustiin mekkoihin vuonna 2018

meghan markle upea musta mekko

Upeita klassisia lisävarusteita

Meghan teki myös vaikutuksen vuonna 2018 korotetuilla päähineillä. Syksyn ilme alla olevasta kuvasta oli klassinen ja samalla super alkuperäinen, jossa musta väri oli erityinen kohokohta suuren hatun takia. Tietenkin, kun puhut päähineistä, sinun ei pitäisi unohtaa sitä Meghanin häistä. Se oli suunnittelijan Clare Waight Kellerin mekon todellinen aksentti. Muuten herttuattaren häävaatteet ovat herättäneet paljon kritiikkiä selkeiden linjojensa vuoksi. Valikoima on mielestämme todella upea.

Tämä musta hattu näyttää olevan täydellinen loppu tälle Meghan -ilmeelle!

meghan markle osuma harmaalla

Iloisia kesäasuja

Valkoinen väri on muotoillut voimakkaasti Meghan Marklen parhaan ulkonäön kesällä. Toisaalta tämä on varsin luonnollista häiden vuoksi. Myös iltajuhlissa Meghan vaati muotifanien henkeä Stella McCartneyn upealla valkoisella mekollaan. Ensimmäistä kertaa hän käytti rinnallaan myös tyylikästä Givenchyn mekkoa kuningatar näytetään. Kirkkaan valkoisen ulkonäön lisäksi Meghan Markle loisti vaalean keltaisissa vaatteissa kuumina kesäpäivinä.

Kesällä Meghan Markle käytti eniten valkoista ja keltaista 

meghan markle keltainen kesä

Kuninkaalliset värit

Sininen ja vihreä ovat varmasti kaksi väriä, jotka liittyvät klassiseen kuninkaalliseen loistoon vaatteissa sekä sisustuksessa ja sisustuksessa. Juuri nämä sävyt hallitsivat herttuattaren vaatteita erityisesti talvikaudesta. Hän näyttää tietävän, mikä on oikein ja miten saada todellinen kuninkaallinen ilme. Katsotaan, millaisella upealla ulkonäöllä hän yllättää meidät vuonna 2019.

Hääpuku – luultavasti Meghanin suosituin kesäasu

Meghan Marklen häät

Kesäpuku Meghan Marklen häiden jälkeisistä juhlista

Meghan Markle -mekko häiden jälkeen

Yksin kuningattaren kanssa ensimmäistä kertaa – myös valkoisena!

meghan markle valkoinen kuningatar

Sininen – kuninkaallinen väri oli usein Meghan Marklen valinta vuonna 2018

sininen talvi Meghan Markle

Täällä myös kesäinen ilme sinisenä

meghan markle sininen kesä

Tyylikäs ruudullinen oli myös osa Meghanin parhaita ulkonäköä vuonna 2018

meghan markle takki tarkistettu

Päähineet on myös aina valittu täydellisesti 

meghan markle musta eleganssi