Jennifer Lopez on jo 50!

Tunnettu ja suosittu musiikkidiiva Jennifer Lopez täytti 50 vuotta keskiviikkona 24. heinäkuuta. Mutta se ei ole syytä paniikkiin, koska Latina näyttää häikäisevän kauniilta ja hänen musiikkiuransa on aina nousussa. Myös hänen henkilökohtainen elämänsä näyttää saavuttaneen tasapainon, kun hän oli kihloissa entisen baseball-pelaajan Alex Rodriguezin kanssa. ”La Lopez” on tehnyt kovasti töitä jokaisen menestyksen eteen ja haluaa jatkaa sitä. Hän otti vain vapaapäivän tänä keskiviikkona, mutta seuraavana päivänä hänellä oli jo näyttämö yleisönsä edessä Miamissa. Lisäksi laulaja teki erityisen lahjan 50 -vuotispäivänään. Olet tekemässä koko maailmankiertueen, ensin Yhdysvaltojen kautta, sitten konsertteja Venäjällä, Egyptissä ja Turkissa on suunniteltu elokuussa.

 Jopa 50 -vuotiaana Jennifer Lopez näyttää täydelliseltä ja hurmaa lukuisat faninsa henkisellä musiikillaan.

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö onnea laulajana

Kaikkialla J.Lo kiehtoo yleisöä ja lukuisia faneja täydellisellä ulkonäöllä ja huippumuodolla. 50 -vuotiaana hän ei kuitenkaan näytä päivää vanhemmalta kuin 20 vuotta sitten. Kuitenkin vain harvat ihmiset läheisestä ystäväpiiristään tietävät, mikä sen takana todella on, nimittäin kova fyysinen työ, paljon kuria ja rautainen tahto. Ja paljon naisvoimaa! Näiden persoonallisuutensa ansiosta Latina voisi tehdä suuren nimen musiikkielämässä maailmanlaajuisesti.

Hänen 50 -vuotisjuhlansa on riittävä syy katsoa taaksepäin laulajan tapahtumarikasta elämää, sen ylä- ja alamäkiä.

Jokainen J.Lo -konsertti on suuri tapahtuma …..

Jennifer Lopez 50 vuotta vanha täydellinen ulkonäkö joka konsertti menestys

 Musiikkidiva tanssii ja laulaa väsymättä lavalla tuntikausia.

Jennifer Lopez 50 -vuotias laulaa ja tanssi väsymättä lavalla tuntikausia

  • Bronxista suureen musiikkielämään tai siihen, miten Jennifer Lopez rakensi uransa

Nykyään J.Lon työ- ja henkilökohtainen elämä on täynnä glitteriä ja glamouria. Siitä huolimatta hän seisoo vaatimattomien juuriensa rinnalla ja tunnistaa itsensä “Jenny Blockista”. Hän on kotoisin Puerto Rican maahanmuuttajien perheestä ja varttui New Yorkin Bronxissa. Siellä Jennifer Lopez osallistui kahden sisarensa tavoin katoliseen tyttökouluun ja otti ensimmäiset tanssi- ja laulutunnit. Hänen leikkikaverit Bronxissa kutsuivat häntä “Supernovaksi”. Kun hän oli 18 -vuotias, hän tanssi Manhattanin yökerhoissa ja hänestä tuli taustatanssija Janet Jacksonin ryhmässä. Intohimoinen J.Lo ei kuitenkaan halunnut olla supertähden varjossa ja yritti onneaan pienissä elokuvaroolissa. Vuonna 1997 hän teki läpimurtonsa näyttelijänä pääroolissa elämäkertassa “Selena”.

 Näyttelijä menestyksen jälkeen hänen läpimurtonsa laulajana voidaan myös saavuttaa.

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö pienet roolit ja läpimurto laulajana

Näytteleminen ei riittänyt Jennifer Lopezille, hän jatkoi laulajauransa kehittämistä. Joten heidän ensimmäinen albuminsa ilmestyi vuosituhannen vaihteessa. “On the 6” popularisoi Latinalaisen Amerikan musiikkia ja avasi tietä menestykselle muille taiteilijoille, kuten Enrique Iglesias ja Ricky Martin. Viihdyttäjästä tuli positiivinen esimerkki, koska hän pystyi vakiinnuttamaan asemansa Yhdysvalloissa. Hänen singleistään “If You Had My Love”, “Waiting for Tonight” ja “Let’s Get Loud” tuli megahittejä, niitä myytiin seitsemän miljoonaa kertaa ja tuotiin laulajalle lukuisia palkintoja.

Jennifer Lopez nauttii aina suuresta menestyksestä lavalla.

Jennifer 50 vuotta vanha täydellinen ulkonäkö joka konsertti menestys

 Siellä on paljon laulua ja tanssia!

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö Konsertti paljon tanssia ja musiikkia

  • Jennifer Lopezilla on ollut myrskyisä yksityiselämä tähän asti

Musiikkiuransa rinnalla myös J.Lon yksityiselämä oli myrskyisä. Hänen ensimmäinen avioliitonsa tarjoilija Ojani Noan kanssa kesti alle vuoden. Sitten hän oli onnellisesti parisuhteessa räppäri P.Diddyn kanssa vuosina 1999-2001. Syyskuussa 2001 hän meni naimisiin tanssijan Chris Juddin kanssa, mutta heidän toinen avioliitonsa kesti vain muutaman kuukauden. Avioeron jälkeen hän kihloi tunnetun näyttelijän Ben Affleckin kanssa, mutta Bennifer-duo erosi pian. Jennifer Lopezin kolmas avioliitto oli pisin tähän mennessä – kesäkuusta 2004 heinäkuuhun 2011 hän oli laulaja Marc Anthonyn kanssa. Tästä kolmannesta avioliitosta J.Lo. kaksoset Emma ja Maximilian. Kolmannen avioeronsa jälkeen laulaja oli suhteessa tanssija Casper Smartin kanssa vuoteen 2016 asti ja pian sen jälkeen kanadalaisen räppäri Draken kanssa.

Maaliskuussa Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez juhlivat kihlaustaan.

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö maaliskuussa kihloissa Alex Rodriguezin kanssa

Heidän sitoutumisensa tämän vuoden maaliskuussa tuli yllätyksenä musiikkidivan faneille. Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez näyttävät kuitenkin erittäin onnellisilta ja tyytyväisiltä toisiinsa. Pidämme peukkuja kummankin rakastajan puolesta ja toivotamme heille kaikkea onnea maailmassa!

 Hyvää syntymäpäivää Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez 50 vuotta vanha täydellinen ulkonäkö Hyvää syntymäpäivää

 Täydellinen ulkonäkö jopa 50 -vuotiaana.

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö näyttää 20 vuotta sitten

Olemme iloisia suositun Latinan menestyksestä ja musiikkipalkinnosta!

Jennifer Lopez 50 -vuotias täydellinen ulkonäkö onnea lukuisiin musiikkipalkintoihin


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80