Kuuluisat parit 2018, jotka yllättivät kaikki!

Minne rakkaus putoaa…. Tämä ei ole vain kuuluisan ja erittäin suosittu elokuva Jennifer Anistonin kanssa vuodesta 2005. Tämä sanonta sopii myös seuraaville julkkispariskunnille. He kokoontuivat yhteen vuonna 2018, toisin kuin useimmat ihmiset odottivat. Kuuluisat parit tunnetaan muun muassa siitä, että he erosivat nopeasti. Onko tämä seuraavien parien kohtalo? No jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä …

Priyanka Chopra ja Nick Jonas

julkkisparit chopra ja jonas

Priyanka Chopra ja Nick Jonas

Ensimmäiset luokituksessamme yllättäville kuuluisille pareille ovat Priyanka Chopra ja Nick Jonas. Suurin osa siihen liittyvistä kommenteista meni jotakuinkin näin: He ovat ihania persoonallisuuksia yksinään. Mutta yhdessä kuvitellaan näiden kahden olevan melko vaikeita?

Pete Davidson ja Ariana Grande

julkkisparit davidsen grande

Pete Davidson ja Ariana Grande

Luokitus yllättäville kuuluisille pareille viime vuonna ei varmasti ole mahdollista ilman näitä kahta. He tapasivat kaksi viikkoa eron jälkeen aiemmista kumppaneistaan. Se näyttää suurelta rakkaudelta. Ainakin ulkoiset merkit, kuten samat tatuoinnit, sitoutuminen ja yhteen muuttaminen, todistavat tämän. Jos se ei ole liian nopeaa … Molemmat ovat nyt erillään ja ovat otsikoissa skandaaleillaan keskenään.

Hailee Steinfeld ja Niall Horan

Steinfeld Horan julkkisparit

Hailee Steinfeld ja Niall Horan

Myös monet nämä ovat julistaneet erittäin yllättävän kuuluisan parin – Hailee Steinfeld ja Niall Horan. Molemmat menivät yhdessä Backstreet Boys -konserttiin. Tästä suhde kehittyi, jotenkin niin yllättävää, mutta niin hienoa! Joulukuussa 2018 he kuitenkin erosivat.

julkkisparit klum ja kaulitz yhdessä

Heidi Klum ja Tom Kaulitz

Onko Heidi Klum todella löytänyt suuren rakkautensa ja suuren onnensa? Yllättäen monille vuonna 2018 hän liittyi kitaristi Tom Kaulitzin, saksalaisen Tokio Hotel -yhtyeen jäsenen kanssa. Sitä ennen hän oli sinkku noin vuoden kuluttua erostaan ​​pitkäaikaisen poikaystävänsä Vito Schnabelin kanssa vuonna 2017.

Riley Smith ja Lucy Hale

smith hale julkkisparit

Riley Smith ja Lucy Hale

Nämä kaksi julkkista liittyvät myös yllättävän kuuluisan pariskunnan luetteloon. Muuten, heidän kanssaan kaikki oli hyvin romanttista! Heidät nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä ystävänpäivänä. He kuvasivat Life Sentenceä yhdessä samana päivänä – elokuvan, jonka kuvaaminen lopetettiin myöhemmin. Sinulla on jäljellä jotain erittäin arvokasta!

Evan Felker ja Miranda Lambert

felker lambert uudet kuuluisat parit

Evan Felker ja Miranda Lambert

Miranda oli aiemmin pari Blake Sheltonin ja Anderson Eastin kanssa. Vuonna 2018 hän oli konserttikiertueella Felkerin kanssa ja tuona aikana hän näyttää valloittaneen hänen sydämensä. Yllättävää monille, koska Felker oli jo naimisissa. Hänen kerrotaan jättäneen vaimonsa Mirandan luo!

Paula Patton ja Zachary Quittman

julkkisparit Patton ja Quittman

Paula Patton ja Zachary Quittman

Quittman jätti vaimonsa ja valitsi Paula Pattonin. On sanomattakin selvää, että tämä tuli monille yllätyksenä ja nousi otsikoihin alusta alkaen.

Kuuluisat parit 2018 – mitä opimme heiltä?

Yllättävät kuuluisat parit herättävät ristiriitaisia ​​reaktioita. Mutta samaan aikaan he osoittavat meille yhden asian: julkkikset lähettävät yhä enemmän ennakkoluuloja menneisyyteen. Katsotaan nyt, pidentääkö tämä itse asiassa tällaisten suhteiden tavanomaista kestoa!