Kate Hudson – Michael Kors Show’ssa ja Jennifer Anistonin syntymäpäivänä

Viime päivinä Kate Hudson on ollut kahdessa erittäin tärkeässä tapahtumassa. Toisaalta siellä oli Michael Korsin syysmalliston muotinäytös ja toisaalta Jennifer Anistonin 50 -vuotisjuhla. Käytetään tilaisuutta tarkastella näitä kahta tapahtumaa hieman niiden näkökulmasta!

Kate Hudson säteili Michael Korsin näyttelyssä

kate hudson m kors show

Kuvat Jennifer Anistonin syntymäpäivästä

Jennifer Anistonin syntymäpäiväjuhlilla kiellettiin valokuvien ottaminen, niin sanottu ”ei kuvia” -käytäntö. Mutta Kate Hudson ei pitänyt siitä kiinni, eikä hänellä ollut kielteisiä seurauksia. Kyllä, hän otti ystäviä ja hänellä oli pari paikkaa kuvien lähettämiseen.

Juhlat olisivat olleet erinomaisia, Kate Hudson lisäsi.

Jen ja Kate ovat juhlinneet hyvin yhdessä

kate hudson jens -juhlissa

Ei “uutta äitiä”

Ole erittäin varovainen kommentoidessasi Kate Hudsonin uuden vauvan syntymää! Koska hän ei pidä ollenkaan siitä, että häntä kutsutaan “uudeksi äidiksi”. “Olen ollut äiti 23 -vuotiaasta asti”, Kate sanoi. Paikalla olivat myös Michael Douglas, Kerry Washington ja Catherine Zeta Jones. Noin vain Carys ja Bella Hadid. Kate Hudsonin mukaan hän ei käytännössä nukkunut esitystä edeltävänä yönä vauvan takia.

Kate Hudsonista tuli äskettäin jälleen äiti

kate hudson pikku vauva

Kate Hudsonin erinomaisesta muodosta synnytyksen jälkeen

Pian synnytyksen jälkeen Hudson on upeassa kunnossa. Hän oli myös osa Michael Korsin muotinäytöstä. Kun häneltä kysyttiin, miten hän todella saavutti tämän, hän korosti, että hyvinvointi ja rentoutuminen ovat tärkeämpiä kuin numerot (luultavasti viittaavat kaloreihin). Mutta ei ole missään nimessä helppoa päästä hyvään kuntoon. Sinun olisi ponnisteltava paljon tämän eteen.

”Hyvinvointi” on hänen salaisuutensa hyvään muotoon kaikissa elämänvaiheissa

vauva suihku kate hudson tyttöystäviä

 Priyanka Chopra ja Kate Michael Korsin muotinäytöksessä

kate hudson ja priyanka chopra

Kate ja Michael Kors – tiimi pitkään

Michael Kors ja Kate Hudson

Kate on täydellisessä kunnossa muutama viikko synnytyksen jälkeen

yleisö New Yorkin muotinäytös Kate Hudson