Kehittyvät muodin trendit naisille – mielenkiintoisia asioita New Yorkin muotiviikolta 2019

New Yorkin muotiviikon kohokohtien kuvaaminen johtaisi suureen prioriteettien ongelmaan. Siinä on monia näkökohtia, etkä tiedä mihin keskittyä. Mikä on tärkein ja mikä määrittelee muotifestivaalin luonteen? Esimerkiksi monet ihmiset katsovat näitä muotinäytöksiä siellä esiintyvien julkkisten vuoksi. Haluat tietää enemmän heidän henkilökohtaisesta elämästään ja kehityksestään, heidän henkilökohtaisesta tyylistään. Tietysti New Yorkin muotiviikko näyttää myös, mitkä mallit ja merkit ovat erityisen suosittuja ja kysyttyjä tällä hetkellä. Mutta me pysymme perinteisinä: Meille muoti on tärkein asia. Katsoimme näyttelyä nähdäksemme, mitkä muotitrendit ovat huipussaan ensi vuonna.

Tältä modernit tulosteet näyttävät ensi vuonna

naisten trendit new york muotiviikko

Värillisiä tulosteita New Yorkin muotiviikolla

On selvää, että ylisuuret tulosteet hallitsevat edelleen ensi vuonna. Ne nähdään kuitenkin hyvin abstraktissa ja samalla värivaltaisessa muodossa. Kuvittele pitkä kirkas mekko ja kaunis väri, joka on vuotanut eri paikoissa taiteellisesti.

Todennäköisesti tämän näemme kesätrendeissä New Yorkin muotiviikon jälkeen.

Moderni yhdistelmä kiiltävää nahkaa ja denimiä

sininen ja harmaa New Yorkin muotiviikon naisten trendeissä

Kirkkaat sävyt yhdistettynä pitsiin

New Yorkin muotiviikko voi rohkaista voimakkaasti niitä, jotka haluavat käyttää romanttista pitsikangasta ensi vuonna. Mutta koemme tämän kirkkaissa sävyissä ja se voi olla erittäin rohkea päätös asuillesi kesällä. Muuten, oranssista tai punaisesta pitsistä valmistetut mekot olisivat loistava valinta virallisiin tapahtumiin tulevina kuukausina.

Bella Hadid modernissa vihreässä mekossa

bella hadid New Yorkin muotiviikko

“Kypsät” trendit

Luultavasti ihmettelet, mitä se tarkoittaa … Tai ehkä jotkut teistä ymmärsivät heti intuitiivisesti, mitä se tarkoitti. Koska viime vuosien naisten trendien joukossa olemme nähneet paljon tyttömäisiä asioita. Myös tämä kausi on denim siellä kaikissa muodoissaan. Leikkisät koristeet ja tarvikkeet ovat erittäin suosittuja. Mutta jotkut naiset haluavat näyttää aikuisilta ja pukeutua ikäänsä sopivasti. New Yorkin muotiviikolla on monia esimerkkejä, joista voit saada inspiraatiota. Klassiset leikkaukset neutraaleissa väreissä ilman tarpeettomia yksityiskohtia ja lisävarusteita nähtiin usein muodin podiumeilla. Tällaiset tummat yhdistelmät sinisen ja mustan välillä hallitsivat erityisen voimakkaasti.

Toinen denim -asu, joka on erityisen moderni

denim ja neutraalit New Yorkin muotiviikolla

Viralliset vaatteet kirkkaissa sävyissä

Tämän trendin ja trendin – pitsi – välillä löydämme paljon yhteistä. Tarkoitus on tehdä virallisista vaatteista niin näkyvä, että ne rajoittuvat eksentrismiin. Meillä ei ole pelkästään pitsimekkoja punaisella ja oranssilla, vaan myös hienoista kankaista valmistettuja naisten pukuja.

Olet myös tervetullut käyttämään tällaisia ​​koruja

naisten syksyn trendit New Yorkin muotiviikolla

Mukavat vaatteet joka vuodenaikaan

Luultavasti kesän suurin etu on, että voimme käyttää melko mukavia vaatteita. Mutta talvella ja syksyllä se olisi mahdollista myös tietyillä malleilla, joita näimme New Yorkin muotiviikolla. Olemme nähneet joiltakin suunnittelijoilta tällaisia ​​mekkoja, jotka muistuttavat suurelta osin pyjamaa. Ne myös lumoavat alkuperäisillä kuvioillaan ja kuvillaan. Yhdistäisimme nämä mekot spontaanisti syksyyn ja kevääseen. Mutta niitä voidaan varmasti käyttää myös ei niin kylminä talvipäivinä oikeilla lisävarusteilla.

Valitse neutraalit värit, kuten sininen ja musta 

naisten trendit syksy talvi new york muotiviikko

Kaunien kukkien värit

Alkuperäiset vaaleanpunaiset ja violetit vivahteet hallitsevat catwalkeilla, mekkojen luonnollisissa, mutta ei kovin näkyvissä olevissa kukkakuvioissa. Koemme herkkiä sävyjä paitsi naisten vaatteissa myös mukavissa asuissa, kuten haalareissa tai pijama-tyyppisissä vaatteissa. Näissä väreissä voidaan käyttää myös virallisia vaatteita.

Denim ja sininen – kaksi tärkeintä trendiä tulevalle kaudelle 

denim -asu naisten trendeille

Merkit, jotka ovat erittäin trendikkäitä

Antaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käsityksen New Yorkin muotiviikosta, katselimme joidenkin merkkien kokoelmia. Tässä ovat ne, jotka olivat meille elintärkeitä. Nämä ovat Jonathan Simkhai, Joan Smalls, Phillip Lim.

Valitse punaiset viralliset puvut 

tyylikäs puku punainen kirkas väri New Yorkin muotiviikko

Nämä kukkien värit ovat erityisen ajankohtaisia ​​vuonna 2019

värit kukkia ja pieniä tulosteita New Yorkin muotiviikolla

Metallinen kiilto Holsen kirkastaa syksyn / talven aikaa

pukeudu metallisiin upeisiin naisten trendeihin

Modernien värien paraati tulevalle kaudelle

pukeudu kukkiin New Yorkin muotiviikolla

violetit ja siniset naisten kesän 2020 trendit

neutraali mekko virallinen mekko

Tällaiset asusteet voivat tehdä talvestasi mukavamman

haalari mukava näyttää New Yorkin muotiviikolta

Vaaleanpunainen on yksi väreistä, joka on erityisen moderni 

vaaleanpunainen mekko naisten trendejä New Yorkin muotiviikolta

Tässä on rohkea yhdistelmä violetilla

vaaleanpunainen ja violetti New Yorkin muotiviikolla

punainen mekko naisille suuntauksia ideoita

Tulinen sävyinen pitsi on erityisen suosittu 

naisten pitsimekot

hienoja ideoita uusia york -muotiviikolla