Kissa Choupette on Karl Lagerfeldin uuden valokuvakirjan tähti

Karl Lagerfeldin kissa on pitkään ollut mediatähti upeiden Instagram -kuviensa ansiosta. Siitä tuli niin suosittu, että sille on nyt omistettu Karl Lagerfeld -brändin muotituotteita. Näet joitain niistä tämän artikkelin kuvista – olemme valinneet sinulle kaksi käsilaukkua ja urheilukenkiä. Nyt kauniin valkoisen kissan Choupetten suosio on nousussa. Tätä varten on omistettu valokuvakirja. Fanit ja kissojen omistajat arvostavat tätä työtä.

Choupette on jo muotikuvake

choupette cat by Karl Lagerfeld muotitrendit

Valokuvakirja, jossa on Karl Lagerfeldin Choupette -kuvia, kukoistaa kiistassa

Voidaan sanoa, että Karl Lagerfeldin valokuvakirja, jossa on kuvia kissastaan, sisältää melkoisesti yllätyksiä. Kansi on hyvin minimalistinen, joten voit odottaa samanlaista sisältöä. Mutta päinvastoin on totta! Julkkiksen elämä on kaikkea muuta kuin varattu ja nöyrä.

Ainakin kuvat osoittavat sen. Tämän työn ansiosta Choupetten kuva liiallisen ja absurdin ylellisyyden metaforina vahvistuu selvästi.

Karl Lagerfeld osoittaa olevansa erinomainen valokuvaaja

choupette -trendit karl lagerfeld

Kissa, omistaja ja merkki

Ehkä koko asia vaikuttaisi vähemmän oudolta ja loogisemmalta, jos näemme Choupetten Karl Lagerfeld -merkin symbolina. Tämä on tyylikäs nainen – kuten hän itse kutsuu Choupettea, jonka ulkonäköä ja elämäntapaa on pidettävä jatkuvasti muuttuvana taideteoksena. Lisäksi Lagerfeld osoittaa uskomattoman taitonsa taiteilijana erityisesti vaikean mustavalkoisen valokuvauksen alalla. Hän onnistui täydellisesti kuvaamaan omia tunteitaan ja esineiden – kissan ja sen ympärillä olevien esineiden – läsnäoloa.

Monet ihmiset haaveilevat Choupetten elämästä

kissan lagerfeldin lentokone

Luultavasti kirjan suosituin kuva on kuva, jossa kissa istuu kahden orkidean kanssa Lagerfeldin yksityiskoneessa. Hän näyttää nauttivan näkymistä ja ehdottoman ylellisestä ja hiljaisesta elämästä täysimääräisesti. Tietoisesti tai ei, Karl Lagerfeld esittää kirjansa kautta myös joitakin filosofisia ja moraalisia kysymyksiä. Ovatko lemmikkieläimet näkyville omistajille enemmän muotiasusteita tai todellisia olentoja, jotka seuraavat sinua läpi elämän kuin uskolliset ystävät … Ehkä molemmat samaan aikaan!

Tämän kirjan lukemisen jälkeen tunnet todella tuntevasi Choupetten luonteen

cat by karl lagerfeld loistava kuva choupette

Choupette tasku malli

choupette käsilaukku moderni karl lagerfeld kissa

naisten trendit käsilaukku naisten choupette

Choupetten inspiroima kenkämalli

choupette kengät trendit urheilujalkineet karl lagerfeld