Kit Harington haluaa pian isäksi!

Kit Harington, 32, joka tunnetaan paremmin nimellä Jon Snow HBO -fantasiasarjasta “Game of Thrones”, on saavuttanut lähes kultti -aseman ja nauttii edelleen kansainvälistä mainetta. Kuitenkin myös erittäin onnistuneen sarjan viimeinen 8. kausi päättyy suosittuun hahmoon. Mikä ei ole helppoa alkuperäiselle brittiläiselle. Hän itse kuvailee Jon Snowa elämänsä rooliksi ja epäilee jo, että päästä eroon hänestä on vaikea tehtävä. Kahdeksan kauden kuvaamisen seitsemän vuoden aikana hän tottui liikaa koko GoT -näyttelijään ja omaan rooliinsa. Hänen tiedetään myös olevan naimisissa näyttelijä Rose Leslie, 32, joka näytteli sarjassa Ygritte. Molemmat olivat myös rakastajia, kunnes hänen täytyi kuolla kolmannella kaudella Ygritte -käsikirjoituksen mukaan.

Kat Harington ja Rose Leslie Jon Snow ja Ygritte

kit harington ja rose leslie ystäville valtaistuinpeli

Unelmahäät pidettiin kesäkuun 2018 lopussa Lickleyheadin linnassa Aberdeenshiressä Skotlannissa

kit harington ja rose leslie häät

Huijausskandaali ja kriisi

Valitettavasti asiat menivät hieman dramaattisemmiksi molemmille puolisoille myöhemmin. Erittäin epämiellyttävä huhu aiheutti huonoa verta ja vaarallisen kriisin uudessa avioliitossa. Marraskuussa 2018 venäläinen malli nimeltä Olga Vlaslova väitti, että hänellä oli suhde Kit Haringtonin kanssa. Hän jopa julkaisi väitettyjä alastonkuvia näyttelijästä, jonka väitettiin olevan hänen sängyssään. Vlaslovan kerrotaan olleen neljän viikon ajan yhteydessä Kitiin hänen kihlautumisensa aikana.

Kit Haringtonilla on miljoonia faneja seksikkäänä näyttelijänä ja hahmona

pakki harington john snow

Koko tarina on myös aiheuttanut tuskallisen vamman lukuisten faniensa keskuudessa, jotka etsivät selitystä. Kit Harington teki myöhemmin selvän lausunnon, joka kiisti syytteen. Kaiken olisi pitänyt olla vain väärennös. Hän ei luultavasti koskaan tavannut tätä naista eikä koskaan pettänyt hänen ruusuaan.

Toivomme, että Rose unohtaa pian epämiellyttävän huijausskandaalin

kit harington ja rose leslie kriisi

GoT -vauva tulee pian?

Mutta muut sisäpiiriläiset ovat ilmoittaneet, että kun Game of Thronesin 8. kauden kuvaukset saatiin päätökseen, Kit Harington joutui masentuneeseen tunnelmaan. Toisaalta maine oli hänelle liian suuri, toisaalta hän tottui niin rautavaltaistuimen rooliin, ettei tiennyt miten päästä eroon hahmosta.

Kit paljasti äskettäin InStyle -haastattelussa toivovansa, että hänellä on pian toinen, vielä tärkeämpi rooli elämässään, isyys. Onko Rose Leslie raskaana? Ensimmäinen Game of Thrones -vauva on tulossa pian?

Olemme innoissamme ja pidämme peukkuja!

kit harington ja rose leslie rakkauspeli valtaistuimista

Lisäksi GoT -hottie ilmoitti muissa haastatteluissa jokin aika sitten, että hän haluaisi myös muuttaa jotain ulkoisesti. Hiukset ovat varmasti paljon lyhyempiä ja parta voi myös mennä pois. Hän ajattelee jo uusia projekteja ja haluaa tuottaa jotain itse.

On epävarmaa, haluaisivatko hänen intohimoiset faninsa leikata pois villit, tummat kiharat!

kit harington fremdgeh skandaali väärennös