Kulttiohjaaja Quentin Tarantino tulee isäksi ensimmäistä kertaa

Tähtiohjaaja Quentin Tarantino tulee isäksi ensimmäistä kertaa 56 -vuotiaana! Hän ja hänen vaimonsa Daniella Pick, joka on 21 vuotta nuorempi, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Tunnettu elokuvantekijä ja israelilainen laulaja ilmoitti hyvän uutisen keskiviikkona 21. elokuuta yhteisessä lehdistötiedotteessa. He ovat “erittäin tyytyväisiä” ilmoittamaan odottavansa vauvaa, lainasi yhdysvaltalainen julkkisportaali “People”. Molemmat eivät antaneet lisätietoja, kuten vauvan sukupuoli tai odotettu eräpäivä. Quentin Tarantino ja Daniella Pick solmivat solmun perinteisessä juutalaisessa seremoniassa Beverly Hillsissä marraskuussa 2018. Tämä on molempien tähtien ensimmäinen avioliitto. Yhdeksän kuukautta avioliiton jälkeen on nyt jälkeläisiä!

 Quentin Tarantino ja hänen vaimonsa Daniella Pick Cannesissa 2019.

Quentin Tarantinon vaimo Daniella Pick onnekas vauva täällä Cannesissa 2019

  • Mielenkiintoisia faktoja Quentin Tarantinon yksityiselämästä

Pariskunta Quentin Tarantino ja Daniella Pick tapasivat vuonna 2009 elokuvansa “Inglorious Basterds” elokuvan ensi -illassa Tel Avivissa. Daniella on Israelissa tunnetun ja rakastetun poplaulajan ja lauluntekijän Svika Pickin tytär. Tarantino esitteli Jerusalemin elokuvajuhlilla 2009 vastakontaktisen sotaelokuvansa, joka oli vuoteen 2012 asti hänen suurin taloudellinen menestyksensä.

Tämän ohikiitävän tuttavuuden jälkeen Quentin Tarantino ja Daniella Pick erosivat. Virallisesti heidän romanttinen suhteensa alkoi muutamaa vuotta myöhemmin. Ohjaaja työskentelee nyt ahkerasti, ja kuten hän itse sanoo, hänen työnsä täyttää hänet täysin ajan suhteen. Vuosien varrella sillä oli kuitenkin monia tyttöystäviä, mutta hän ei koskaan tehnyt siteitä kenenkään kanssa. Vuonna 2015 Quentin ja Daniella tapasivat jälleen, ja se oli hyvä! He juhlivat kihlaustaan ​​syyskuussa 2017.

Molemmat tähdet ovat pian vanhempia!

Quentin Tarantinon vaimo Daniella Pick Babyglückissä tähdistä tulee vanhempia

Pariskunnan kihlausjuhla oli kuin julkkisjuhla Hollywood-tähdille. Paikalla olivat esimerkiksi tähdet kuten Bruce Willis, Samuel L. Jackson ja Uma Thurman. Se oli mahtava juhla, suurempi kuin varsinainen hääjuhla. Tämä seurasi marraskuussa 2018 Los Angelesissa, mutta oli vaatimattomampi ennen intiimiä juutalaistyylistä seremoniaa.

 Nyt Quentin Tarantino ja hänen vaimonsa Daniella Pick ovat ”ekstaatissa” vauvan onnestaan!

Quentin Tarantinon vaimo Daniella Valitse onnellinen vauva, ja heistä tulee pian vanhempia

  • Quentin Tarantinosta on tullut maailmankuulu tekijäelokuvistaan

Tarantino ei ole vain tunnettu ohjaaja. Koska hän ei vain ohjaa, vaan myös kirjoittaa käsikirjoituksia, tuottaa elokuviaan ja esiintyy usein itse. Esimerkiksi hänet voidaan nähdä lyhyesti taustalla Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Four Rooms, Death Proof, Inglorious Basterds, Django Unchained ja Kill Bill. Lisäksi hänen elokuvansa linkitetään usein tiettyjen tavaramerkkien tai viittausten kautta. Musiikilla on erityinen paikka hänen elokuvatuotannossaan. Tähänastisesta työstään hän on voittanut Oscar- ja Golden Globe -palkinnot kahdesti ja saanut myös Palme d’Orin Cannesin kansainvälisillä elokuvajuhlilla.

Ohjaaja Leo DiCaprion ja Margot Robbien kanssa Cannesissa 2019.

Quentin Tarantino Cannesissa 2019 Leonardo DiCaprio Margot Robbie

Quentin Tarantino kuvaa usein tunnettuja näyttelijöitä, joita hän palkkaa useita kertoja elokuvissaan. Tämä koskee myös hänen viimeisintä tuotantoaan “Olipa kerran … Hollywoodissa”. Juuri ennen häitään marraskuun 2018 lopussa ohjaaja lopetti tämän elokuvan kuvaamisen. Elokuva sai ensi -iltansa Cannesissa tämän vuoden toukokuussa. Siellä pelaavat suuret Hollywood -tähdet, kuten Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ja Margot Robbie. Elokuva sijoittuu Los Angelesiin vuonna 1969 ja on ilahduttanut yleisöä ja elokuvakriitikkoja elokuun alusta lähtien. Tilastot osoittavat, että ensimmäisen viikonlopun jälkeen elokuva houkutteli Saksan elokuvateattereihin noin 500 000 ihmistä ja rikkoi siten yli 4,5 miljoonaa euroa. Kiinnostus sitä kohtaan kasvaa ja ”Unce Upon a Time…. Hollywoodissa ”on paras mahdollisuus tulla hittielokuvaksi. Pidämme peukkuja ohjaaja Quentin Tarantinon puolesta ja onnittelemme häntä myöhäisestä isyydestä!

Nyt Quentin Tarantino voi pitää pidemmän tauon elokuvien tekemisessä …

Tunnettu elokuvantekijä Quentin Tarantino tulee isäksi ensimmäistä kertaa 56-vuotiaana

… ja keskittyä avioliittoon ja isän rooliin.

Quentin Tarantino tunnettu elokuvantekijä, myöhäinen vauvan onnellisuus, 56-vuotiaana, isä ensimmäistä kertaa