Kuninkaallinen vauva on täällä! Mitä prinssi Harry sanoo ensimmäisen poikansa syntymästä

Prinssi Harry on ilmoittanut, että hänen vaimonsa, Sussexin herttuatar Meghan Markle, on synnyttänyt pojan.

Harry vahvisti, että sekä äiti että vauva voivat hyvin.

Palatsi vahvisti, että Sussexin herttua seisoi kuninkaallisen korkeutensa luona, kun hän meni synnytykseen 6. toukokuuta 2019 varhain. On sanottu, että Meghan synnytti klo 17.26 ja vauva painaa 3,2 kg.

Kuninkaallinen vauva on täällä!

Kuninkaallisen vauvan prinssi Harry Meghan Marklen ensimmäinen yhteinen poika

Palatsi ilmoitti myös, että kuningatar, Edinburghin herttua, Walesin prinssi, Cornwallin herttuatar, Cambridgen herttua ja herttuatar, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale ja Earl Spencer ovat saaneet tiedon ja uutiset ovat tyytyväisiä “.

Lausunnossaan prinssi Harry sanoi, että he eivät ole vielä valinneet nimeä, mutta että vauva oli myöhässä, heillä oli aikaa miettiä sitä.

Harry ja Meghan suunnittelevat yleisölle ensimmäisen katsauksen uuteen kuninkaalliseen poikaan kahden päivän kuluttua.

Säteilevä prinssi Harry sanoi olevansa “täysin iloinen” ja kiitti yleisöä tuesta

Vauvalla on kaksoiskansalaisuus, koska hän sai automaattisesti Yhdysvaltain kansalaisuuden äitinsä kautta.

Pikkupoika on seitsemäs valtaistuimella Walesin prinssin, Cambridgen herttuan ja hänen lastensa – prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis – ja prinssi Harryn takana. Hän on kuningattaren kahdeksas lapsenlapsenlapsi.

Pikkupoika on seitsemäs valtaistuimella

Kuninkaallinen poikavauva prinssi Harry Meghan Markle

Kun kysyttiin, millaista oli olla läsnä synnytyksessä, prinssi Harry nauroi ja sanoi: ”En ole käynyt monissa synnytyksissä. Tämä on ehdottomasti ensimmäinen synnytykseni. Se oli hämmästyttävää, aivan uskomatonta. Ja kuten sanoin, olen niin uskomattoman ylpeä vaimostani. ”Hän lisäsi:” Se oli hämmästyttävin kokemus, jonka voisin koskaan kuvitella. ”

Prinssi Harry on ylpeä vaimostaan ​​Meghanista

Kuninkaallinen vauva prinssi Harry synnytti ensimmäisen poikansa

Prinssi Harry: “Se oli hämmästyttävin kokemus, jonka voisin koskaan kuvitella.”

Kuninkaallinen vauva prinssi Harry Meghan Markle raskaus

Kuninkaallinen ilo

Kehystetty syntymäilmoitus näytettiin seremoniallisella telineellä Buckinghamin palatsin etualalla.

Syntymäilmoitus Buckinghamin palatsin edessä

Kuninkaallinen vauvaprinssi Harry Meghan Markle Buckinghamin palatsiKuninkaallinen vauvaprinssi Harry Meghan Markle Buckinghamin palatsimerkki

Herttuattaren äiti Doria Ragland on erittäin iloinen ensimmäisen pojanpoikansa saapumisesta. Hän on kuninkaallisten korkeuksiensa kanssa Frogmore Cottagessa.

Meghan ja hänen äitinsä Doria Ragland

Kuninkaallisen vauvan prinssi Harry Meghan Marklen äitiKuninkaallinen vauva prinssi Harry Meghan Markle äiti Doria ragland

“Sun” -lehden haastattelussa Meghanin isä Thomas Markle onnitteli uusia vanhempia. Ja hän puhui ylpeydestään synnytyksestä. ”Olen ylpeä siitä, että uusi pojanpoikani syntyi Ison -Britannian kuninkaalliseen perheeseen. Ja olen varma, että hän kasvaa palvelemaan kruunua ja brittiläisiä armosta, arvokkuudesta ja kunniasta ”, hän todisti kotoaan Meksikosta.

Charles Spencer – Dianan veli, Walesin prinsessa ja Harryn setä – twiittasi onnittelunsa: “Todella hienoja uutisia tänään – paljon, monia, monia lämpimiä onnitteluja!”

“Jumala siunatkoon uutta perhettä rakkaudella, terveydellä ja onnella.”

Kuninkaallinen vauvaprinssi Harry Meghan Markle hääpäivän arkkipiispa

Pääministeri Theresa May onnitteli myös nuoria vanhempia Twitterissä: ”Onnittelut Sussexin herttualle ja herttuatarille pienen poikansa syntymän johdosta. Toivon sinulle kaikkea hyvää tähän onnelliseen aikaan. “

Jeremy Corbyn, Yhdistyneen kuningaskunnan työväenpuolueen johtaja: ”Onnittelut Meghanille ja Harrylle vauvan syntymän johdosta. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin. “

Myös Skotlannin pääministeri Nicola Sturgeon onnitteli paria. Hän kirjoitti: “Vauvan syntymä on iloinen tilaisuus – onnittelut Harrylle ja Meghanille.”

Canterburyn arkkipiispa Justin Welby, joka avioitui pariskunnan kanssa viime toukokuussa, sanoi: “Jumala siunatkoon uutta perhettä rakkaudella, terveydellä ja onnella.”

Harry ja Meghan menivät naimisiin 19. toukokuuta 2018

Kuninkaalliset häät

Onnittelut!

Kuninkaallinen vauvaprinssi Harry Meghan Markle