Kuusi näyttelijää kyseisestä valtaistuinpelistä 2019 Emmy Awards -gaalassa

Jos olet Game of Thrones -fani, älä missaa tulevaa Emmy -palkintojenjakotilaisuutta. Näyttelijät sarjasta, josta koko maailma on nyt hullu, ovat siellä edustettuina. Heistä kuusi on ehdolla ja heille voidaan myöntää palkinto. Haluaisitko myös tietää niiden nimet? Jatka sitten tämän artikkelin lukemista.

  Daenerys Targaryenia esittää Emilia Clarke

Daenerys Targaryen Emiliy Clarcke Julkkis uutisia

Game of Thrones -näyttelijöiden nimet Emmy -gaalassa

Gwendoline Christie, Alfie Allen, Richard Dormer, Carice van Houten ja Pilou Asbaek – nämä ovat Game of Thronesin näyttelijöiden nimet, jotka kuulimme tämän vuoden Emmy -palkinnoista. Luku on paljon odotettua suurempi, koska niitä odotettiin kaksi tai kolme.

Joten Game of Thronesin fanit voivat olla todella ylpeitä ja onnellisia. Olisi myös sääli jättää palkintojenjakotilaisuus väliin. Joillekin elokuvasarjan tähdistä HBO myönsi kultaisen Derby -palkinnon jo tämän vuoden huhtikuussa.

Lena Headey esittää kuningatar Cersei Lannisteria Game of Thronesissa

Lena Heade julkkis uutisia

Mielestämme jännittävimmät ehdokkuudet ovat parhaan draamanäyttelijän kategoriassa. Allen, Dinklage, Coster-Waldau, Dorme ja Asbaek ovat kyseenalaisia ​​nimiä. Gwendoline Christie on ehdolla näyttelijöiksi ja hän on selvästi ansainnut sen työllään. Toinen nimi, joka tulee kyseenalaiseksi ehdokkaiden joukossa, on yhtä suosittu näyttelijä van Houten.

Jaime Lannisteria esittää Nikolaj Coster-Waldau Thrones-peleissä 

Nikolaj Coster-Waldau elokuvan julkkiksissa

Kuka siellä oikeasti on?

Kysymys on nyt siitä, kuka näistä toimijoista todella on siellä. Tällä hetkellä vain Game of Thronesin kuuluisimmat tähdet ovat saaneet ääniä palkinnoista. Muut eivät vaikuta kovin suosituilta Emmy Awards -äänestyksessä. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että vain Christiellä ja van Houtenilla on todellisia mahdollisuuksia. Mutta todellisiin Emmy -palkintoihin on vielä muutama päivä. Katsotaan mitä tapahtuu.

Peter Dinklage Tyrion Lannisterin roolissa

upea kuva Peter Dinklagen julkkis -uutisten kanssa

Arya Starkia esittää näyttelijä Maisie Williams 

julkkis uutiset Maisie Williams

Sophie Turner Thrones -pelissä

sophie Turnerin valtaistuinpeli