Liam Neeson – Rasistinen todistus uhkaa pilata hänen uransa

Viime päivinä on käyty kiivaita keskusteluja Liam Neesonin skandaalista lausunnosta. Näyttelijä tunnetaan muun muassa roolistaan ​​elokuvassa Tähtien sota. Haastattelun aikana hän puhui avoimesti tunteistaan ​​sen jälkeen, kun hänen ystävänsä raiskasi hänet. Hänen kerrotaan raiskaneen mustan miehen, ja sen sanotaan aiheuttaneen vihaa hänessä mustia kohtaan jonkin aikaa.

Useissa haastatteluissa Liam Neeson yritti perustella itseään

liam neeson puhuu yleisölle

Mikä lause aiheutti niin paljon kiistaa??

Neeson sanoi tapauksen jälkeen, että hän käveli kaduilla tappajan kanssa noin viikon ajan toivoen, että musta mies provosoi häntä, jotta hän voisi voittaa hänet. Haastattelu julkaistiin The Independentissä maanantaina.

Näyttelijä sanoi olevansa niin yllättynyt omasta reaktiostaan. Hän sanoi, ettei ole rasisti ja on pettynyt itseensä, koska hän reagoi näin epäoikeudenmukaisesti ja aggressiivisesti.

Kerrieren loppu tuli ennenaikaisesti?

skandaali haastattelusta liam neeson

Onko se hänen elokuvan uransa loppu?

Jotkut uskovat, että tämä lausunto johtaisi Liam Neesonin uran ennenaikaiseen päättymiseen. Daily Mirrorin Eva Simpsonin kommentti menee tähän suuntaan. Muut toimittajat ja kollegat osoittavat kuitenkin ymmärrystä näyttelijälle. Koska avoimuudellaan hän käsitteli avoimesti hankalia aiheita, joita usein vältetään vakaumuksen pelon vuoksi. Jopa ihmiset, jotka julistavat olevansa suuria, näyttävät olevan rasisteja alitajunnan tasolla. Tällaisissa kriittisissä tilanteissa kuin tämä Liam Neesonilta, tällaiset tukahdutetut tunteet tulevat esiin. Eikö Liam Neesonin rohkeutta aloittaa julkinen keskustelu asiasta?

Liam Neeson tunnetaan parhaiten Star Trekistä

liam neeson puhuu elokuvasta

Mutta hänellä on myös muita tunnettuja rooleja …

liam neeson elokuvassa

On vaikea kuvitella, että hyvä kuva voidaan tuhota niin nopeasti

liam neeson star trek -jaksossa

star trek kohtaus liam neeson

tunnettu kuva Star Trekistä