Maleficent 2 – mitä voimme odottaa elokuvasta?

Maleficent on varmasti yksi menestyneimmistä Disney -tuotannoista viime vuosina. Tämä johtuu varmasti myös Angelina Jolien erinomaisesta näyttelemisestä, joka tässä roolissa heiluu oman huonon ja hyvän puolensa välillä. Nyt odotamme jo tuotannon toista osaa Disney. Itse asiassa nauha olisi pitänyt suunnitella kevääksi. Mutta lopulta odotamme tätä lokakuussa 2019.

Angelina Jolie vaikuttaa luonnollisesti paljon Maleficentin menestykseen

anjelina jolie roolissaan pahantekijä

Uusi tulkinta nukkuvan kauneuden sadusta

Itse asiassa se on uusi, psykologinen tulkinta sadusta “Ruusunen”. Vuoden 2014 ensimmäisessä pelissä palaat tarinaan Maleficentista, sadun pahasta naisesta. Näin huomaat, että hänellä on ehdottomasti syitä olla paha hahmo.

Lopulta hän todella pahoittelee tekemääsä mustaa magiaa ja yrittää korjata sen uudelleen. Mitä voimme todella odottaa Maleficent 2: ssa?

Aurora – Elle Fanning

pukusuunnitteluidea epäonnistunut

Tarina jatkuu Maleficent 2: ssa

Maleficent 2: ssa ystävyys kuningattaren ja prinsessan välillä jatkuu. He jopa yhdistyvät ja taistelevat yhdessä yhteisiä vihollisia vastaan. Tietenkin ei ole puutetta sankarillisista ja maagisista hetkistä, joihin kuuluu mahtavia maagisia linnoja ja lohikäärmeitä. Myönnä se – kuka ei pidä siitä? Ja lupaamme onnellisen lopun, koska alusta lähtien on selvää: valtakunta ja sen ympäröivä maailma pelastuvat! Lisäksi on tietysti kolmen päänäyttelijän – Angelina Jolien, Elle Fanningin ja Michel Pfeifferin – erinomainen esitys..

maleficent 02 upea muotoilu

Michel Pfeiffer oli yksi Maleficent 2: n johtavista rooleista

kohtaus pahasta michel pfeifferistä

Maleficent 2: ssa näemme jälleen animaation mestariteoksia

animaatio pahantekijältä 2

Pfeiffer, E.Fanning ja A.Jolie elokuvassa Maleficent 2

suuri pahantekijä elle fanning