Mariah Carey vie pääavustajan oikeuteen – kiristystä videotallennuksella

Vain muutama päivä sen jälkeen, kun Mariah Carey päätti oikeudenkäynnit entisen johtajansa kanssa seksuaalisesta häirinnästä, maailman myydyimmän laulajan, jolla on yli 200 miljoonaa levyä, on saatettava työntekijä uudelleen oikeuteen. Keskiviikkona 16. tammikuuta Carey haastoi oikeuteen entisen pääavustajansa Lianna Shakhnazarianin, joka tunnetaan paremmin nimellä Lianna Azarian. Oikeudenkäynti? Luottamuksellisuussopimuksen noudattamatta jättäminen, huolimattomuus ja varkaus. Lisäksi Mariah syytti häntä kuvaamasta suolaisia ​​ja intiimejä videoita hänestä osana kiristysyritystä. Mariah Carey vaatii nyt Lianna Azarianilta vähintään 3 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia ja avustajan pidätysmääräyksen.

Carey ja Lianna Azarian MC Records Launch Party -tapahtumassa 1. toukokuuta 2017

mariah Carey ja Lianna Azarian MC Records Launch Party -tapahtumassa 1. toukokuuta 2017

Mariah Carey näyttää epäonniselta avustajiensa kanssa

Oikeudenkäyntiasiakirjat osoittavat, että Carey maksoi alun perin Azarianille, entiselle vaatekauppa -avustajalle, 250 000 dollarin vuosipalkan. Tämä nosti heidät kuitenkin 327 000 dollariin, kun Azarian pyysi lisäkorvausta ylityöstä.

Careyn uran vuoksi Azarianille kerrottiin työn alkaessa, että hänen aikansa olisivat “epäsäännölliset”. Alustavassa lausunnossa todetaan: “Azarian oli innoissaan mahdollisuuksista ylelliseen kansainväliseen matkustamiseen, hienoon ruokailuun, esiintymiseen Mariahin televisio -ohjelmassa ja jännitykseen työskennellä ja olla päivittäisessä kontaktissa kansainvälisesti tunnetun taiteilijan ja suuren persoonallisuuden kanssa.”

Mariah Carey St.Barthissa – Nikki Beach

Mariah Carey at barth nikki beach kiiltävä mekko

mariah carey juhlii St. Barth'sissa

Korvauksesta huolimatta Azarian alkoi pian käyttää Careyn luottokorttia henkilökohtaisiin ostoksiin suurilla alennuksilla. Kun uutinen Mariahin oikeusjutusta levisi, toinen entinen työntekijä kirjoitti laulajalle, Siellä on algotteja, Twitterissä. “Lianna Azarian on kirjaimellisesti roskaa. Minulla oli valtava tyytymättömyys työskennellä hänen kanssaan päivittäin, kun olin Mariahin palveluksessa. Kaikki mitä hän teki, oli varastaa selkänsä takaa Mariahilta, syyttää taloudenhoitajia ja muita ahkerasti työskenteleviä ja käyttää heitä hyväkseen rasistisella ja halventavalla tavalla. Hänen täytyi “tuoda takaisin” vaatteita, joita Mariah ei halunnut huippuluokan myymälöihin, vaan säilytti ne autossaan. Hän varasti koruja. Kaikki pelkäsivät häntä, koska hän on sellainen henkilö, joka voi kirjaimellisesti lyödä sinut. “

Ilmeisesti pääavustaja on syyllinen paljon muuhun kuin kiristykseen

Mariah Carey vie pääavustajan oikeuteen - kiristystä intiimin videon kanssa lianna azarian

Väitetyt videot voivat tuhota

Lianna näytti ilmeisesti ystävilleen intiimejä videoita ja kertoi heille, että jos Carey erottaisi hänet, hän “myisi videot ja ostaisi talon”. Azarian uhkasi julkaista videot ja muut arkaluonteiset yksityiset tiedot, ellei Mariah siirrä hänelle 8 000 000 dollarin kiristysrahaa!

Näissä Mariah Careyn salaisissa videoissa väitetään, että tähtilaulaja tekee “intiimiä” ja “henkilökohtaista toimintaa”, joka voi vahingoittaa häntä “henkilökohtaisesti ja ammatillisesti”. Ei tiedetä, mitä nämä videot edustavat. On kuitenkin selvää, että Carey ei halua heidän saavuttavan yleisöä.

Uusi albumi “HUOMIO”Täällä, pian huippulaulajan maailmankiertue alkaa

Mariah Carey -hotellin kahvila kuninkaallinen musta mekko ja turkis -joulunäytös

Mariah Careyn virkamiehet julkaisivat lausunnon, jossa sanottiin, että uusi vuosi “on tyytyväinen Mariahin jatkuviin pyrkimyksiin puhdistaa roskat hänen elämästään”. Siinä todetaan myös: “Koska todisteet tätä entistä avustajaa vastaan ​​ovat laajat ja valitettavat, odotamme voittoisaa päätöstä.”

Angelic Carey Kööpenhaminan joulukonsertissa

Mariah Carey Kööpenhaminan joulunäytöksessä näyttää enkelin siivet