Kate Middleton – tyylikäs ulkonäkö Baftas 2019 -tapahtumassa

Elokuvafanit ympäri maailmaa keskustelevat tämän vuoden Oscar -ehdokkuuksista ja miettivät hieman 24. helmikuuta järjestettävästä seremoniasta, mutta vuosittainen Bafta -palkintojenjakotilaisuus on järjestetty Lontoossa. Tapahtuma järjestetään aina helmikuussa, vuodesta 1948 Lontoon Royal Albert Hallissa, ja palkinnot jaetaan kansallisille ja kansainvälisille elokuvantekijöille. British Academy Film Awards tai lyhyesti Bafta ovat itse asiassa Ison -Britannian tärkeimmät elokuvapalkinnot. Baftasissa nähdään tunnettuja näyttelijöitä ja ohjaajia, mutta myös kuninkaallisen perheen jäseniä. Tänä vuonna herttuatar Kate Middleton kuitenkin varasti näyttelyn ja näytti henkeäsalpaavalta ja tyylikkäältä Lontoon elokuvapalkintojenjakotilaisuudessa.

 Kate Middleton ja prinssi William punaisella matolla vuoden 2019 Baftas -messuilla

Kate Middleton Prinssi William punaisella matolla vuoden 2019 Baftassa

  • Kate Middleton esiintyi täydellisesti päästä varpaisiin Baftan kanssa!

Herttuatar Kate aiheutti suurta jännitystä tämän vuoden Bafta -palkintojenjakotilaisuudessa. Hän tuli tapahtumaan miehensä prinssi Williamin kanssa, joka myös näytti erittäin tyylikkäältä. Kate Middleton oli pukeutunut upeaseen valkoiseen Alexander McQueen -pukuun.

Hän teki maalin tällä olkaimettomalla asulla, jonka kukkakuvio vasemmalla puolella. Tyylikäs sifonkimekko putosi varovasti lattialle ja paljasti hohtavan kimaltelevan korkokengän kävelyn aikana. Nämä voitaisiin yhdistää täydellisesti herttuattaren valkoiseen mekkoon.

 Prinssi William oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan ​​pukuun ja leikkasi hienon hahmon Cambridgen herttuattaren rinnalle.

Kate Middleton Prinssi William mustassa puvussa Baftan kanssa

 Kuninkaallinen pari oli ehdoton katseenvangitsija Lontoon elokuvapalkintojenjakotilaisuudessa.

Kate Middleton Prinssi William on ehdoton katseenvangitsija Lontoon elokuvapalkintojenjakotilaisuudessa

  • Myös Kate Middletonin asusteet olivat upeita

Kate Middletonin asusteet, jotka viimeistelivät hänen ulkonäkönsä asianmukaisesti, olivat myös erityisen tyylikkäitä. Ensi silmäyksellä timanttirannekoru ja helmikorvakorut kiinnittivät hänen silmänsä. Koruasiantuntijoiden mukaan Lady Diana käytti samoja Etelämeren helmen asusteita vuonna 1991, kun hän osallistui konserttiin samassa Royal Albert Hallissa. Se oli myös koskettava ja varsin onnistunut kunnianosoitus edesmenneelle prinsessa Dianalle, Katen aviomiehen äidille. Tämän vuoden Baftasin Cambridgen herttuattaren koko asu pyöristettiin pienellä valkoisella laukulla, joka oli paras mahdollinen lisäys hänen valkoiseen sifonkimekkoonsa. Kate Middletonilla oli edelleen hienovarainen meikki, vaaleanpunaisella huulipunalla ja savuisilla silmillä. Tämä lisäsi ehdottomasti viimeistelyä hänen tyylikkääseen ulkoasuunsa ja lisäsi Hollywoodin glamouria Baftas 2019: een.

 Näitä helmikorvakoruja käytti myös prinsessa Di vuonna 1991.

Prinsessa Dianan Kate Middletonin helmikorvakorut

Kate Middleton käytti ruskeita hiuksiaan kiinnitettynä ja näytti helmikorvakorut.

Kate Middleton kiinnitti ruskeat hiukset helmikorvakorut

Jos kaipasit Kate Middletonin ja prinssi Williamin tyylikästä esiintymistä Baftas 2019 -tapahtumassa, voit korvata sen liitteenä olevien kuvien avulla ja ihailla kuninkaallista paria kaikessa loistossaan!

 Herttuatar oli upea virallisessa asussaan vuoden 2019 Bastasissa.

Kate Middleton upea Alexander McQueenin valkoisessa sifonkimekossa

Kuninkaallinen pari esiintyi Hollywood -ilmeessä.

Kate Middleton ja prinssi William Hollywoodissa

 Kate Middleton onnitteli illalla palkittua Olivia Colmania.

Kate Middleton onnittelee elokuvapalkinnon voittajaa Olivia Colmania

 Kuninkaallisen perheen kahden jäsenen ulkonäkö oli itsevarma ja tyylikäs.

Kate Middleton Prinssi William tyylikäs ja luottavainen vuoden 2019 Baftas -messuilla

 Kate ja William kiinnittivät kaikkien huomion vuoden 2019 Baftassa.

Kate Middleton Prinssi William herätti kaikkien huomion