Muotitrendit ja julkkis esiintymiset 2019 Tony Awards -gaalassa

Muutama päivä sitten, 10. kesäkuuta, Tony -palkinnot jaettiin 73. kertaa. Palkinnon koko nimi on Antoinette Perry Award for Excellence in Broadway Theatre. Palkintoja myönnetään Broadwayn tuotannoista ja esityksistä, ja ne myönnetään myös alueelliselle teatterille. Tony -palkinnot ovat myös yksi vuoden tärkeimmistä julkkistapahtumista. Kuten aina tällaisissa tapahtumissa, tähtien välillä on epävirallinen kilpailu siitä, kuka näyttää parhaan asun.

Aaron Tveit – alkuperäinen ja klassinen samanaikaisesti

Aaron Tveit julkkis uutisia

Tony -palkintojen parhaiten valitut merkit

Emme välttämättä vaadi eri tähtien asujen arviointia. Pikemminkin haluamme keskittyä siihen, mitkä nousevat muodin suuntaukset näkyvät siellä. Yksi asia voidaan sanoa ja se on, että ne ovat hyvin erilaisia ​​ja että eri muotimerkkien rinnalla ollaan enemmän tai vähemmän samoilla suuntauksilla.

Ehkä haluat tarkistaa, mitkä merkit julkkikset valitsivat? Olemme myös käsitelleet tätä aihetta ja esittelemme mielellämme tulokset sinulle. Mielestämme parhaat asut olivat Brandon Maxwell, Gucci, Haider Ackermann, Alexander McQueen, Miu Miu, Oscar de la Renta, Celestino Couture, Joe Tippett, Dolce & Gabbana, Chris Gelinas, Prada, J.Mendel, Givenchy couture, Burberry, Christian Dior. Korujen osalta haluamme kiinnittää huomiota erityisesti kahteen tuotemerkkiin: Colette, jota käytti Ruth Wilson, ja Cartier, jonka kanssa Sienna Miller esiintyi.

Billy Porter – rohkea miesten asu

billy porterin muotitrendit

Prinsessa -naisten mekot ovat edelleen suosittuja

Yksinkertaiset naisten mekot, jotka on valmistettu kalliista pitsistä ja leveistä hameista, ovat edelleen suosittuja tänä vuonna. Olemme jo kokeneet tämän muualla, kuten Meta -gaalassa 2019, josta olemme juuri kirjoittaneet. Nämä ovat klassisia malleja, jotka muuttuvat moderneiksi vaatekappaleiksi käyttämällä alkuperäistä geometriaa. Ne näyttävät usein erittäin moderneilta tai ainakin erittäin ajankohtaisilta säilyttäen prinsessamaisen luonteensa. Erilaiset koristeet ovat erityisen tärkeitä tämän tyyppisen geometrian saavuttamiseksi. Ne seisovat rajalla ylimitoitettuihin mittoihin – erittäin näkyvä ja silti niin hienovarainen, että yleinen ulkonäkö pysyy lempeänä ja herkkänä.

Danai Gurira – valkoiset mekot ovat suosittuja myös häiden ulkopuolella

Danai Gurira valkoinen mekko

Pehmeistä kankaista valmistetut kerrospuvut ovat muunnelma tästä modernista naisellisesta trendistä. Esimerkiksi Joanne Tucker pukeutui Khaite -merkkiseen. Näimme myös mekkoja, joissa on leveät hameet ja erittäin suuret kuviot, kuten tämä Catherine Martin. Muuten, valkoisia mekkoja käytetään yhä enemmän häiden ulkopuolella!

Joanne Tucker upeassa ja puhtaassa asussa

Joanne Tuckerin tärkeitä ideoita

Miesten suuntaukset – kaksi vastakkaista

Olemme nähneet miesten keskuudessa kaksi suuntausta, jotka voidaan todella kuvata vastakohtiksi. Jotkut koulun pelaajista ovat osoittaneet olevansa täysin klassisissa asuissa. Klassisten pukujen moderni tulkinta koostui vain alkuperäisten ja perinteisten kuvioiden vaihtelusta sekä klassisten sävyjen ultramodernien varianttien käytöstä. Joten se vaikutti nykyaikaiselta mukautukselta muuten hyvin perinteisille pukeutumiskoodeille. Tietenkin nämä asut sopivat upeasti erityisen naisellisten mekkojen kanssa, joista olemme jo puhuneet.

Karen Olivio on upeassa asussa Tony Awards -kilpailussa, joka sisältää kuvioita yläosassa

Karen Olivio julkkikset ideoita muotia

Samaan aikaan koimme miesten kanssa täydellistä liioittelua, jolla jotkut näyttelijät ilmaisivat naisellisen puolensa. Kun puhumme extravagnazista, voisimme sanoa, että ensimmäinen suuntaus on erityisen yleinen Givenchyn ja Martin Rose -brändien kanssa juuri nyt. Ylellisen näköisten asujen kanssa oli havaittavissa, että punaista varjostusta käytetään joskus laajalti yhdessä vaaleanpunaisen ja violetin kanssa.

Miehillä oli ylellisiä vaaleanpunaisia ​​asuja. Tässä – Jordan Roth

uutisia kuuluisuuksilta Jordan Roth

Silmiinpistäviä kuvioita ja muotoja

Kirjoitimme lyhyesti tästä muodin piirteestä Tony -palkintojen aikana yllä olevilla riveillä. Mutta se ansaitsee ehdottomasti enemmän huomiota. Pohjimmiltaan malleissa on paljon erilaisia, mutta silmiinpistävin on yksi tulkinta näistä: Koemme ylisuuria kukkakuvioita, joissa on modernit värit kaikkialla. Niille on kuitenkin samaan aikaan ominaista hieman abstrakti ja geometrinen luonne. Joskus ne näkyvät naisten mekkojen pitsikankaissa, kuten tämä Sienna Millerin. Toisissa nämä kuviot näyttävät suurilta, värikkäiltä koristeilta, kuten Catherine Martinin asussa tai Brandon Uranowitzin miesten puvussa.

Kuvassa: Gideon Glick

Julkkis uutisia ideoita Gideon Glick

Suuntaavat suuntaukset

Näyttää siltä, ​​että monet julkkikset haluavat rakentaa “siltoja” nykyisten ja tulevien trendien välille. Siellä esitellyt muotitrendit ovat osittain jotain, mitä näemme kaduilla tavallisten kuluttajien keskuudessa ensi vuonna. Näimme naisellisia mekkoja futuristisilla elementeillä esimerkiksi Camillan ja Marcin lomakeskusten kokoelmissa. Toisaalta ylellisyys on erittäin kestävä suuntaus, etenkin vaatteiden naisellisuuden suhteen. Katso kuvia nykyisistä asuista ja valitse suosikkisi!

Celia Keenan-Bolgerin prinsessamekko, joka on modernisoitu futuristisen geometrian avulla

Celebrity News Celia Keenan-Bolger

Kuvassa: Taylor Mac

Julkkis uutiset Taylor Mac

Cynthia Erivo valkoisessa mekossa, jossa on keltaisia ​​aksentteja

Julkkisideoita Cynthia Erivo

Kukkakuviot ovat ajankohtaisia!

Julkkikset Baz Lurman Catherine Martin

Nykyaikainen kuvioiden käsittely Brandon Uranowitzin asussa

julkkisten ideoita Brandon Uranowitz

Hopea ja Schwary Ryan Murchyn puvussa

Julkkikset ovat Ryan Murchy

Toinen mekko käytettäväksi häissä 

Rachel Brosnahan

Robin Deardon

Ruth Wilson loistavia julkkisideoita

Esimerkki klassisista asuista, joille on ominaista geometriset kuviot

Sara Bareillesin julkkikset

Siena Miller

hienot vetoomukset upeat julkkikset