Onko lapsia yli 40? Kyllä, monet tähdet saavat jälkeläisiä tässä iässä

Rakkaus ei tunne rajoja! Myös iän suhteen! Monet julkkikset todistavat tämän ja menevät naimisiin vasta suhteellisen vanhana. Oletamme, että useimmissa tapauksissa he ovat jo poistaneet höyryn ja haluavat sitten perustaa perheen pesän, kun he ovat yli 40 -vuotiaita. Ymmärrettävästi tämä koskee myös lapsia. Ikä ei häiritse tähtiä ollenkaan, ja he sallivat itselleen lapsia vasta 40 -vuotispäivänsä jälkeen. Seuraavassa haluamme esitellä elokuva- ja musiikkimaailman kuuluisuuksia, joilla on yli 40 -vuotiaita lapsia. Voit tehdä johtopäätöksen itse.

 Richard Gere toisen vaimonsa Alejandra Silvan kanssa

Yli 40 -vuotiaat lapset Richard Geren toinen vaimo Alejandra Silva Baby

  • Näillä elokuvan tähdillä on yli 40 -vuotiaita lapsia

Tässä ovat suosikkimme elokuvan tähtien joukossa, jotka ovat toisaalta hyvin tunnettuja suurelta näytöltä ja televisiosta. Toisaalta he tekivät otsikoita tapahtumarikkaalla rakkauselämällään. Useimmat heistä ovat iloisia lastensa kanssa.

Esimerkiksi suosittu näyttelijä Richard Gere ja hänen vaimonsa Alejandra Silva saivat äskettäin ensimmäisen lapsensa helmikuussa 2019, ja se on poika.

69-vuotiaalla elokuvan tähdellä on myös poika edellisestä avioliitostaan.

Eva Longoria ja José Bastón ovat onnellinen perhe ja haluavat saada lisää lapsia.

Yli 40 -vuotiaat lapset Eva Longoria ja José Bastón onnellinen perhe

Tunnetun televisiosarjan “Epätoivoiset kotiäidit” (saksalainen nimi “Epätoivoiset kotiäidit”) tähti toivotti ensimmäisen lapsensa tervetulleeksi aviomiehensä José Bastónin kanssa 19. kesäkuuta 2018 43-vuotiaana. He antoivat pojalleen nimen Santiago Enrique Bastón.

 George Clooney vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä vaimonsa Amalin kanssa.

Yli 40 -vuotiaat lapset George Clooney Amal Clooney onnelliset perheen kaksoset

56 -vuotiaana Ocean’s Eleven -tähti ja hänen vaimonsa Amal Clooney tulivat isäksi ensimmäistä kertaa. Molemmat iloiset vanhemmat toivottivat kaksoset Ellan ja Alexanderin tervetulleiksi 6. kesäkuuta 2017. Oscar-palkittu näyttelijä George Cloony meni naimisiin tunnetun ja menestyneen ihmisoikeuslakimiehen kanssa Italiassa vuonna 2014..

Alec Baldwin on perustanut uuden perheen Hilaria Thomasin kanssa. Pariskunnalla on jo kolme lasta.

Yli 40 -vuotiaat lapset Alec Baldwinin toinen vaimo Hilaria Thomas kolme jälkeläistä odottavat neljättä vauvaa

Alec Baldwin, 59, odottaa neljättä lastaan ​​vaimonsa Hilaria Thomasin kanssa. Pariskunnalla on jo tytär Carmen (syntynyt 23. elokuuta 2013) ja pojat Rafael (syntynyt 17. kesäkuuta 2015) ja Leonardo Angel Charles, syntynyt syyskuussa 2016. Kuuluisa elokuvatähti oli aiemmin naimisissa näyttelijä Kim Basingerin kanssa. tytär, Irlanti Baldwin (syntynyt 1995). Tyttö tekee parhaillaan hyvää uraa näyttelijänä ja mallina.

Bradley Cooper ja Irina Shayk ovat olleet pari vuodesta 2015.

Yli 40 -vuotiaat lapset Bradley Cooper Irina Shayk pari vuodesta 2015

Hollywood -rakas Bradley Cooper aiheutti sensaation Lady Gagan kanssa vuoden 2019 Oscar -gaalassa. Elokuvien “The Hangover” ja “A Star is Born” tähti sai ensimmäisen lapsensa 42 -vuotiaana 21. maaliskuuta 2017 yhdessä tyttöystävänsä Irina Shaykin kanssa. Molemmat vanhemmat antoivat tyttärelleen nimeksi Lea De Seine Shayk Cooper.

 Supertähti Janet Jackson tuli äidiksi ensimmäistä kertaa 50 -vuotiaana.

Yli 40 -vuotiaiden supertähti Janet Jacksonin vauvan onni 50 -vuotiaana

  • Seuraavat musiikkikentän tähdet saivat yli 40 -vuotiaita lapsia.

“Popin kuninkaan” sisar Michael Jackson synnytti ensimmäisen lapsensa 50 -vuotiaana. Se tapahtui 3. tammikuuta 2017. Hän meni naimisiin vuonna 2012, mutta rakkaussuhde hänen entisen aviomiehensä Wissam Al Manan kanssa oli hyvin häiriintynyt erityisesti kahden yhteiskunnallisten ja uskonnollisten erojen vuoksi. He erosivat pian vauvan syntymän jälkeen huhtikuussa 2017.

 JAY-Z ja Beyonce valloittivat musiikkielämän yhdessä.

Yli 40-vuotiaat lapset Jay-Z Beyonce menestyi musiikillisessa parissa kolme lasta

Räppäri JAY-Z tuli isäksi toisen kerran, kun hänen poptähti vaimonsa Beyoncé synnytti kaksoset 13. heinäkuuta 2017. Heidän tyttärensä nimi on Rumi, kun taas pojan nimi on Sir Carter. Parilla on jo tytär nimeltä Blue Ivy, joka syntyi vuonna 2012.

 Stevie Wonder nykyisen vaimonsa Tomeeka Robyn Bracyn kanssa.

Yli 40 -vuotiaat Stevie Wonder ja nuori vaimo Tomeeka Robyn Bracy

Kuuluisalla muusikolla Stevie Wonderilla on jo yhdeksän lasta viidestä eri naisesta. Hänen yhdeksäs lapsensa, hänen toinen nykyisen vaimonsa Tomeeka Robyn Bracyn kanssa, syntyi joulukuussa 2014, kun hän oli 63 -vuotias.

 Madonna, Guy Ritchie ja lapset Rocco (vasemmalla) ja Lourdes (oikealla).

Yli 40 -vuotiaat lapset Madonna Guy Ritchie

“Popin kuningatar” Madonna on kuuden lapsen äiti. 14. lokakuuta 1996 laulajalla oli ensimmäinen tytär nimeltä Lourdes Leon kuntokeskusvalmentaja Carlos Leonin kanssa. Vuosia myöhemmin hän meni naimisiin brittiläisen käsikirjoittaja ja elokuvaohjaajan Guy Ritchien kanssa ja hänellä on poika Rocco, jonka hän synnytti vähän ennen 42. syntymäpäiväänsä. Lisäksi hänellä on neljä adoptoitua lasta – David Banda 2006, Mercy James 2009 ja kaksoset Esther ja Stella 2017.

Kuvissa ja tekstissä näytämme sinulle muita julkkiksia, joilla on yli 40 -vuotiaita lapsia.

 Jack Nicholsonilla on yhteensä viisi lasta.

Yli 40 -vuotiaat lapset Jack Nicholsonin nuorin poika Raymond, yhteensä viisi lasta

Tunnetulla näyttelijä Jack Nicholsonilla on yhteensä viisi lasta. Näyttelijän nuorin poika Raymond (kuvassa yllä oikealla) syntyi 20. helmikuuta 1992 Jack Nicholsonin ollessa 54 -vuotias..

Mel Gibson punaisella matolla tyttöystävänsä Rosalind Rossin kanssa. Näyttelijällä on yhteensä 9 lasta.

Yli 40 -vuotiaat lapset Mel Gibsonin tyttöystävä Rosalind Ross punaisella matolla

 Toiminta -näyttelijä Jason Statham ja hänen tyttöystävänsä Rosie

Yli 40 -vuotiaat lapset näyttelijä Jason Stathamin tyttöystävä Rosie

Elokuvatähti tuli isäksi 49-vuotiaana, kun hänen tyttöystävänsä Rosie Huntington-Whiteley synnytti poikansa Jack Oscar Stathamin 24. kesäkuuta 2017.

Näyttelijä Hugh Grantin rakkauselämä on aina ollut elokuvafanien huomion keskipiste. Hugh Grant tuli isäksi viidennen kerran 57 -vuotiaana.

Yli 40 -vuotiaat lapset Hugh Antaa viisi jälkeläistä

 Julianne Moore oli 41 -vuotias, kun hän synnytti toisen lapsensa, tyttärensä Livin, huhtikuussa 2002.

Yli 40 -vuotiaat lapset Julianne Moore ja 41 -vuotias äiti

Bruce Willisillä on yhteensä 5 tytärtä – kolme ex -vaimonsa Demi Moorin kanssa ja kaksi mallin Emma Hemingin kanssa (kuvassa).

Yli 40 -vuotiaat lapset Bruce Willis, yhteensä viisi tytärtä täällä toisen vaimon mallin Emma Hemingin kanssa

Michael Douglas lastensa, Dylanin ja Carysin kanssa.

Yli 40-vuotiaat lapset Michael Douglas pojan Dylanin tyttären Caryn toinen avioliitto vaimonsa Catherine Zeta-Jonesin kanssa

Wall Streetin tähti Michael Douglas tuli isäksi 53-vuotiaana vaimonsa Catherine Zeta-Jonesin kanssa. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa, Dylan, syntyi vuonna 2000, ja kolme vuotta myöhemmin heillä oli tytär – Carys. Douglasilla on yksi poika – Cameron (s. 1978) ensimmäisen vaimonsa Diandra Lukerin kanssa.