Ornella Muti on säilyttänyt houkuttelevan ja nuorekkaan ulkonäön

Italialainen elokuva -diiva Ornella Muti vietti viime viikonloppuna 64 -vuotissyntymäpäiväänsä. Hän on italialaisen elokuvan ikoni, mutta on osallistunut myös kansainvälisiin elokuvatuotantoihin. Tunnettu näyttelijä on pelannut jo yli 100 elokuvassa ja auttoi siten muokkaamaan koko elokuvateollisuutta. Lisäksi elokuvatähti Ornella Muti todistaa täydellisellä ulkonäöltään, että yli 60 -vuotiaat naiset eivät menetä houkuttelevuuttaan. Hänen syntymäpäivänsä aikana toimituksemme antaa sinulle vilauksen hänen merkittävään elokuva -uraansa ja nostaa verhon hänen yksityiselämäänsä. Lisäksi muutama kuva näyttelijästä voi myös vakuuttaa sinut hänen luonnollisesta kauneudestaan ​​ja naisellisesta viehätyksestään.

 64 -vuotiaana Ornella Muti näyttää edelleen houkuttelevalta.

Ornella Muti 64 -vuotias kiiltävä ilme

 Nuorella ulkonäöllä hän herättää huomiota kaikkialla.

Ornella Muti 64 -vuotias vastustamaton kauneus

  • Ornella Muti ja hänen tie menestykseen elokuvissa

Ornella Muti syntyi 9. maaliskuuta 1955 Roomassa Francesca Romana Rivellinä. Hän kasvoi napolilaisen toimittajan ja saksalaisen balttilaisen kuvanveistäjän perheessä. Perheessä oli luova ilmapiiri. Pieni Francesca Romana kasvoi lahjakkaana lapsena, rakasti ulkoa runoutta ja mietti erilaisia ​​rooleja, joita hän suorittaisi vanhempiensa edessä. Valitettavasti hänen isänsä kuoli onnettomuudessa tuntemattomissa olosuhteissa, kun Ornella oli 10 -vuotias.

 Näyttelijä huokuu vastustamatonta naisellista charmia.

Ornella Muti 64 -vuotias huokuu naisellista charmia

Hän pääsi elokuvateollisuuteen sattumalta. Hänen vanhempi sisarensa Claudia halusi tulla näyttelijäksi ja haki vuonna 1970 roolia Damiano Damianin elokuvassa “La moglie più bella” (saksalainen nimi: ”Laki ja intohimo”). Kokenut ohjaaja huomasi nuoren kaunottaren Ornella Mutin valun aikana ja palkkasi hänet heti päärooliin. Tämän seurauksena hän tuli tunnetuksi vasta 15 -vuotiaana. Tuon kohtalokkaan tapaamisen jälkeen ohjaaja Damiano Damianin kanssa Ornella Mutin jyrkkä elokuvaura alkoi. Seuraavina vuosina roolit kutsuttiin peräkkäin, ja hän näytteli tunnettujen ohjaajien elokuvissa, kuten Juan Luis Buñuel (“Eleonore”, 1975) ja Marco Ferreri (“Viimeinen nainen, alkuperäinen nimi” La dernière femme) “, 1976). Vuonna 1984 hän työskenteli elokuvassa “Eine Liebe von Swann (Un amour de Swann)” Volker Schlöndorffin ohjauksessa. Hän otti sekä dramaattisia että hauskoja rooleja. Hän näytteli myös komedioissa ja televisiosarjoissa.

Ornella Muti toimi myös mallina.

64 -vuotias Ornella Muti työskenteli aiemmin mallina

Ornella Muti on soittanut muiden suurten elokuvatähtien kanssa Alain Delon, Timothy Dalton ja Adriano Celentano.

64 -vuotias Ornella Muti on tehnyt yli 100 elokuvaa

  • Elokuvan tähti etsii nyt rauhaa ja tyyneyttä luonnosta

Ornella Mutilla on ollut kaksi avioliittoa ja kolme lasta. Hänen vanhempi tyttärensä Naike Rivelli (s. 1974) seurasi äitinsä jalanjälkiä ja toimii mallina ja näyttelijänä. Ornella Mutilla on poika ja tytär toisesta avioliitosta. Hänestä on sittemmin tullut isoäiti ja hän keskittyy parhaillaan lapsiinsa ja lastenlapsiinsa. Hän yrittää suojella yksityiselämäänsä medialta. Haastattelussa hän paljasti suurimman unelmansa. Hän haluaa talon aivan meren rannalle, jossa hän pääsee veteen heti noustessaan. Toivottavasti tämä unelma toteutuu pian. Toivotamme lahjakkaalle näyttelijälle 64. syntymäpäivänään.

 Kaunis ja onnistunut!

Ornella Muti 64 -vuotias kaunis ja menestyvä

 Iästä riippumatta Ornella Muti yhdistää naisellisen charmin ja seksuaalisen vetovoiman viehättävässä ulkonäössään.

Hyvää syntymäpäivää, Ornella Muti!

Ornella Muti 64 -vuotias, edelleen kaunis ja suosittu

Ornella Muti 64 -vuotias kaunis ja lahjakas

Ornella Muti 64 -vuotias kaunis ja seksikäs