Oscar -ehdokkaat 2019 – pääluokkien kohokohdat

Muutama viikko ennen Oscaria on tietysti paljon puhuttu ehdokkuuksista ja siellä olevista yllätyksistä. Olemme jo kirjoittaneet kahdesta erityisen mielenkiintoisesta Oscar -ehdokkuudesta – nämä elokuvaa “Roma” varten ja myös tohtorinäyttelijästä “Voitko koskaan antaa minulle anteeksi?” Richard E. Grant. Nyt haluaisimme antaa yleiskatsauksen muista tärkeistä kohokohdista.

Roma – Korosta Oscar -ehdokkaiden joukossa lukuisissa kategorioissa

Kohtaus elokuva Roma Oscar 2019

Oscar -ehdokkuudet parhaasta elokuvasta

”BlacKkKlansman”, “Bohemian Rhapsody”, “The Favorite”, “Tähti syntyy”, “Vice”, “Green book”, “Roma” ja “Black Panther” oli ehdolla parhaan elokuvan kategoriassa. Lista ei ole mitenkään erityisen yllättävä.

Mutta monille Oscar -ehdokkuus ”Roma” on erittäin hyvä uutinen ohjaajan alkuperän (hän ​​on kotoisin Venezuelasta) ja sen vuoksi, että hän on myös nainen, vuoksi. Harvinainen yhdistelmä, joka puhuu suvaitsevaisemmasta asenteesta Hollywoodissa. Tämä on myös ensimmäinen Netflix -elokuva, joka on saanut Oscar -ehdokkaita koko tämän elokuvapalkinnon historiassa. Lisäksi se on mustavalkoinen elokuva-todellinen tunnustus alkuperäisistä ja ei liian kaupallisista ideoista!

Voiko Glenn Close voittaa Oscar -palkinnon Oscar -gaalassa 2019?

glenn sulki suuren Oscar -ehdokkuutensa

Oscar -ehdokkuus parhaasta näyttelijästä

Katsotaanpa nyt naisia, jotka nimitettiin johtaviksi näyttelijöiksi. He ovat Yalitza Aparicio, Lady Gaga, Glenn Close, Melissa McCarthy, Olivia Colman. Kukin heistä oli ehdolla rooleistaan ​​elokuvissa “Roma”, “Tähti on syntynyt”, “A Wife”, “Can you koskaan anteeksi” ja “The Favorite”. Myös täällä näyttelijän nimitys “Romanista” on heti havaittavissa, koska hän on latino ja koska hän ei ole niin tunnettu. Hän kommentoi myös paljon Lady Gagan ehdokkuutta ja elokuvaa “Tähti syntyy”. Se on muuten yksi tämän elokuvan monista ehdokkaista. Kriitikot ovat myös yhtä mieltä siitä, että Glenn Closeilla on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa tämä palkinto.

Lady Gaga – myös mahdollisuuksilla Oscar -gaalassa 2019

lady gagan paras näyttelijä Oscar 2019

Ehdokkaat parhaalle näyttelijälle

Pääosissa näyttelijöitä ovat Christian Bale, Bradley Cooper, Willem Dafoe, Rami Malek ja Viggo Mortensen. Kumpikin soittaa elokuvissa “Vice”, “Tähti syntyy”, “Ikuisuuden portilla”, “Bohemian Rhapsody” ja “Green book”. Kuulemme kriitikoiden keskuudessa paljon ristiriitaisia ​​mielipiteitä Christian Baleista sekä elokuvasta “Vice”, jonka kanssa hänet nimitettiin. Mutta tavalla tai toisella näyttelijä tekee suuren vaikutuksen, mikä todennäköisesti lisää hänen mahdollisuuksiaan voittaa kauan odotettu elokuvapalkinto. Kaksi muuta näyttelijää, joilla on erittäin hyvät mahdollisuudet, ovat varmasti Rami Malek ja Bradley Cooper.

BlacKkKlansman, jolla on monia Oscar -ehdokkuuksia, mukaan lukien paras ohjaaja

BlackKklansmanin parhaiten ohjatut Oscarit 2019

Paras ohjaaja

Parhaan ohjaajan ehdokkaita ovat Spike Lee “BlacKkKlansman”, Pawel Pawlikowski elokuvasta “Kylmä sota”, Yorgos Lanthimos elokuvasta “The Favorite”, Alfonso Cuaron “Roma” ja Adam McKay “Vice”. ”BlacKkKlansman” ansaitsee varmasti paljon huomiota tässä kategoriassa. Muuten Spike Lee sai jo useita ehdokkuuksia edellisiltä vuosilta muissa kategorioissa. Toinen suuri suosikki on selvästi Alfonso Cuaron.

Alfonso Cuaron – kaikkien aikojen kriitikkojen suosikki vuoden 2019 Oscar -gaalassa

Alfonso Cuaron Reggiseur Roma Oscar 2019

Tukeva näyttelijä

Oscar -ehdokkuuteen 2019 ehdolla olevien naisnäyttelijöiden nimet ovat Amy Adams, Еmma Stone, Rache Weisz, Marina de Tavira ja Regina King. He soittivat elokuvissa “Vice”, “The Favorite”, “Roma” ja “If Beale Street voisi puhua”. Regina King ja Amy Adams ovat tämän luokan suosikkeja.

Emma Stone (samoin kuin Rache Weisz) Oscar -ehdokkuudella naissivuosa näyttelijästä elokuvasta “Suosikki”

Amy Adams -elokuvan Oscar -gaala 2019

tukevat näyttelijät

Parhaan miessivuosan Oscar -ehdokkuuksien joukossa on Mahershala Ali, Adam Driver, Sam Elliott, Richard E.Grant ja Sam Rockwell. Ehdotetut elokuvat ovat “Vihreä kirja”, “BlackKklansman”, “Voitko koskaan antaa minulle anteeksi? “Ja” Vice “. Mahershala Ali on ehdottomasti eniten puhuttu nimi parhaan miessivuosan Oscar -gaalassa 2019. Monet Hollywoodissa ovat kokeneet Richard E.Grantin ehdokkuuden miellyttäväksi yllätykseksi.

 Odotamme nyt kärsimättömästi tuloksia sunnuntaina 24.2.2019!

Regina Kingilla on erittäin hyvät mahdollisuudet haluttuun elokuvapalkintoon Oscar -gaalassa 2019

regina king oscarit 2019 suuri elokuvanäyttelijä

Mahershala Ali – suosittu fanien ja kriitikkojen keskuudessa

paras miessivuosa Oscar 2019 Mahershala Ali

Tunnista Christian Bale hänen roolistaan ​​Vice?

varakristillinen paali

 Richard E.Grant – yksi vuoden 2019 Oscar -ehdokkaiden yllätyksistä

Richard E.Grantin miessivuosa Oscar 2019