Pamela Anderson menee naimisiin 74-vuotiaan tuottajan Jon Petersin kanssa

Uusi vuosi on alkanut Pamela Andersonille uudella vaiheella rakkauselämässään. Baywatch-tähti meni naimisiin tunnetun Hollywood-tuottajan Jon Petersin kanssa. Asiasta kertoi Contactmusic -tiedotustoimisto. Tämä oli yksi viime viikon puhutuimmista uutisista! Tässä on yksityiskohtia siitä.

Pamela Anderson – 52 ja Jon Peters – 74

Pamela Anderson Jon Petersin julkkis häät

Pamela Andersonin ja Jon Petersin hääjuhla

Kaksikko on tuntenut toisensa yli 30 vuotta, mutta he menivät naimisiin vasta nyt. He menivät naimisiin salaisessa seremoniassa Malibussa. Vieraiden keskuudessa suurin osa huomiosta kiinnitettiin Pamela Andersonin pojiin Brandoniin ja Dyloniin. Oli erityisen mielenkiintoista, että siellä oli myös Jon Petersin entinen vaimo – Christine Peters ja heidän tyttärensä Calais ja Sky.

Christine oli Jon Petersin toinen vaimo ja Pamela hänen kolmas kumppaninsa. Yksi viimeisistä Jon Petersin tuottamista elokuvista oli ”Tähti syntyy”. Hän sai Oscarin vuonna 2019.

Jon Peters halusi mennä naimisiin Pamelan kanssa 30 vuotta sitten

Pamela Anderson ja Jon Peters yhdessä

Jon Peters halusi mennä naimisiin Pamela Andersonin kanssa kolme vuosikymmentä sitten

Aiemmassa haastattelussa Hollywoodin toimittaja tuottaja puhui suhteestaan ​​Pamela Andersoniin. Hänen mielestään häntä on aliarvioitu näyttelijänä ja hänellä on paljon enemmän potentiaalia. Hän on myös ilmoittanut haluavansa mennä naimisiin hänen kanssaan kolme vuosikymmentä sitten. Kauniita naisia ​​on kaikkialla, mutta Pamela on paljon muutakin. Nämä ovat myös Jon Petersin sanoja. Tällä hetkellä 52 -vuotias Pamela Anderson on vahvistanut uutiset häistä. Hän väittää myös rakastavansa uutta miestään ehdoitta.

Jon ja Pamela väittävät olevansa ehdoitta rakastuneita

Jon Peters - loistava idea Pamela Andersonin kanssa

Jon Petersin mukaan Pamela aliarvioitiin elokuvateollisuuden lahjakkuutena

Pamela Anderson Uutiset julkkiksilta

Pam kahden poikansa kanssa – Brandon ja Dylon

Pamela Anderson - loistava kuva perheen kanssa

Bradley Cooper ja Lady Gaga – kaksi osallistujaa elokuvassa “Tähti syntyy”

Elokuvapalkinnot Pamela Anderson