Pian äiti Anne Hathaway juhlii vauvan suihkua läheisten ystävien kanssa

Media on viime päivinä yllättänyt meidät tonnilla hyviä uutisia rikkaiden ja kuuluisien maailmasta. Esimerkiksi tunnetulla yhdysvaltalaisella näyttelijällä Anne Hathawaylla on hyvä syy juhlia. Pian äidin lähtölaskenta on virallisesti alkanut! Oscar -voittaja juhli söpöä lastenvahtia parhaiden ystäviensä kanssa New Yorkissa. Hän on jo toisen raskauden viimeisessä vaiheessa. Kuten People kertoo, 36-vuotiaalla Anne Hathawaylla oli upea vauvasuihku viikonloppuna! Tämän söpön spektaakkelin sijainti oli näyttelijän asuinpaikka New Yorkissa. Hänen näyttelijä kollegansa ja hyvä ystävä Jessica Chastain (42) oli vieraiden joukossa..

 Raskaasti raskaana oleva Anna Hathaway matkalla vauvan suihkuun.

Anne Hathaway Baby Shower New Yorkissa ostamassa toista lasta Jessica Chastainin kanssa

Hän ja Jessica tekivät suuria ostoksia kauan odotetulle vauvalle numero kaksi.

Hathaway Baby Shower New Yorkissa ostamassa toista lasta Jessica Chastainin kanssa

  • Anna Hathawayn ja Adam Shulmanin perhe kasvaa

Anne Hathaway on ollut onnellisesti naimisissa yhdysvaltalaisen näyttelijän ja tuottajan Adam Shulmanin (38) kanssa vuodesta 2012. Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa vuonna 2016. Pikku Jonathan Rosebanks Shulman on todellinen auringonpaiste molemmille vanhemmille ja heidän rakkautensa kruunu. Tämän vuoden heinäkuun lopussa Anne yllätti lukuisat faninsa uudella makealla uutisella. Hänen perheensä kasvaa ja hän odottaa toista lastaan. Tähän asti molemmat vanhemmat ovat pitäneet vauvan sukupuolen itsellään. Toistaiseksi he ovat myös pitäneet nimeä matalalla profiililla. Mutta on tärkeää, että heidän pojallaan Jonathan Rosebanksilla on pian sisar!

Anne Hathaway ja hänen miehensä Adam Shulman ovat tulossa vanhemmiksi toista kertaa.

Anne Hathaway ja aviomies Adam Shulman heistä tulee vanhempia toisen kerran

“Rachelin häät” -näyttelijä on nyt ylpeänä esitellyt vauvan kupin julkisuudessa. Hän oli esimerkiksi “Modern Love” -elokuvan ensi -illassa 10. lokakuuta. Tämä on Anne Hathawayn uusin elokuva. Hän pukeutui tyylikkääseen kermanväriseen käärepuseroon, jossa oli kohonnut juna, ja kellui sen kanssa punaisen maton päällä. Kaunotar säteili kirjaimellisesti ilosta ja silitti toistuvasti vauvan kuoppiaan valokuvaajien edessä!

 Pian äiti on säteilevän kaunis ja ylpeä “Modern Love” -elokuvan ensi-illassa.

Anne Hathaway säteilevän kaunis ja ylpeä elokuvan ensi -ilta

  • Anne Hathaway raskaudesta

Kaunis brunette taisteli kovasti myös toisesta raskaudestaan. Hänen on vaikea tulla raskaaksi ollenkaan. Anne on kamppaillut hedelmällisyysongelmien kanssa vuosia. Mutta nyt hän on erittäin iloinen siitä, että hän saa jälkeläisiä. Siitä huolimatta “Yhtäkkiä prinsessa” -näyttelijä paljasti OK -lehdelle, että hänen raskautensa ei sujunut kovin sujuvasti. ”Voin keskittyä tiettyihin asioihin ja se on hienoa – mutta on tiettyjä asioita, joita aivoni eivät salli minun tehdä, kuten ohjeet ja sellaiset asiat. Jos kuvailet minulle jotain, kuten muotoa, tai jos kirjoitat jotain, en mene kanssasi. Minulla on myös vaikeuksia muistaa tiettyjä sanoja. “

 Raskaasti raskaana oleva näyttelijä kannustaa muita naisia ​​tulemaan raskaaksi.

Toista kertaa raskaana oleva Anne Hathaway kannustaa muita naisia ​​Instagramin kautta

Anne Hathaway kertoo avoimesti raskausongelmistaan. Tästä huolimatta hän tuntee olonsa loistavaksi, kaikki menee suunnitelmien mukaan ja hän on todella onnellinen siitä, että hänestä tulee pian äiti toista kertaa. ”Raskaudet ovat mahtavia. Se on jokaiselle erilainen. Se riippuu ihmisestä ja raskaudesta. Henkilökohtaisesti voin hyvin, olen onnellinen. ”Näillä sanoilla Anne Hathaway yrittää rohkaista muita naisia ​​liittymään Hedelmällisyysongelmat  taistella ja koskaan luopua halusta tulla ja olla äiti!

Sokerimaisia ​​uutisia – Anne Hathaway on äiti toista kertaa!

Anne Hathawayn vauvan suihku New Yorkissa ylpeä pian äidistään

 Jessica Chastain järjesti yllätysjuhlat ystävälleen Anne Hathawaylle.

Anne Hathaway Baby Shower New Yorkissa Jessica Chastainin kanssa