Prinssi Harry ja hänen varoituksensa sosiaalisen median kielteisistä vaikutuksista

Sosiaalinen media olisi vaarallinen riippuvuus – jopa pahempi kuin alkoholi ja huumeet! Tästä prinssi Harryn lausunnosta on tullut erittäin suosittu viime päivinä, ja monet näyttävät ottavan sen melko vakavasti. Haluatko tietää, mitä muuta hän sanoi näiden nykyaikaisten viestintäkeinojen käytöstä? Haluamme välittää sinulle tärkeimmän näistä seuraavilla riveillä.

Tyylikäs pari yrittää käyttää sosiaalisia verkostoja positiivisella tavalla

Meghan Markle prinssi Harry

Mikä on vaarallisinta prinssi Harryn mukaan?

Sussexin herttua puhui siitä, kuinka tuhlaamme aikaamme pelaamalla erilaisia ​​pelejä ja muita koukuttavia harrastuksia Internetissä. Hän korosti erityisesti sosiaalisen median kielteisiä vaikutuksia lapsiin. Prinssi Harryn mukaan sosiaalinen media on jopa vaarallisempaa kuin huumeet ja alkoholi, erityisesti nuorelle sukupolvelle.

Kiusauksena ne olisivat jopa vaikeammin voitettavissa kuin mikään muu. Tämä johtuu siitä, että riippuvuutta tällaisesta verkkotoiminnasta pidetään edelleen normaalina. Tämän kielteisistä psykologisista vaikutuksista ei puhuta tarpeeksi.

Prinssi Harry kommentoi sosiaalisten verkostojen aiheuttamaa vahinkoa

prinssi Harry virallisessa haastattelussa

Uusi Instagram -tili

Varoitus tuli heidän ylleen hänen ja Meghan Marklen yhteinen Instagram -sivusto. Ilmeisesti hän halusi käyttää itse sosiaalista mediaa osoittaakseen, kuinka se voi olla hyödyllinen meille. Yhdessä Meghan Marklen kanssa heillä on äskettäin Instagram -profiili. Sieltä he haluavat levittää uutisia elämästään ja jakaa myös tämänkaltaisia ​​hyödyllisiä viestejä jälkeläisistään. He ovat ilmoittaneet hyväntekeväisyydestään ja sosiaalisesta sitoutumisestaan. Instagram -profiili on jo ennätys. Prinssi Harrylla ja Meghan Marklella on nyt noin miljoona seuraajaa ja he ovat saavuttaneet tämän määrän nopeammin kuin kukaan muu Instagramissa.

Meghan Markle ja prinssi haluavat kertoa faneilleen hyväntekeväisyydestään

Meghan Makrle ja prinssi Harry nauravat

Meghan Marklen kokemus

Meghan Markleilla oli oma Instagram -profiili ennen suhteensa aloittamista prinssi Harryn kanssa. Tämä oli omistettu elämäntyylille ja vaatteille. Riippuvuus sosiaalisista verkostoista näyttää olleen erityisen ajankohtainen myös hänelle. Tunnet itsesi paljon vapaammaksi ilman profiilejasi siellä!

Läheinen sosiaalinen segmentti on erittäin tärkeä pariskunnalle

tulosta harry megnah markle yhdessä

Tällä hetkellä raskaana olevalla Meghan Marklella on yhtä paljon kokemusta sosiaalitöistä

prinssi harry meghan markle

Prinssi Harry käyttää julkkistaan ​​edistääkseen sosiaalisia aloitteita

prinssi harry obama yhdessä