Priyanka Chopra esiintyy seksikkäässä saree -asussa ja häntä kritisoidaan

Priyanka Chopra rakastaa ilmeisesti esiintyä provosoivissa asuissa. Kirjoitimme äskettäin artikkelin siitä, kuinka hän pukeutui super seksikkääseen mekkoon Chasing Happinessin ensi -illassa. Hän näyttää myös pitävän parempana provosoivia saree -mekkoja, eikä hän piilota sitä. Ensinnäkin se on mielenkiintoista, koska tämä asu edustaa tiettyä linjaa muotitrendeissä. Kaikkialla maailmassa perinteisiä vaatteita moderneissa muunnelmissa juhlitaan eri muotimerkkeillä. Mutta samaan aikaan tapa, jolla Priyanka Chopra äskettäin pukeutui sareensaan, herättää myös toisen kysymyksen: Kuinka seksikäs tällainen asu voi olla? Voitko ylittää rajan ja devalvoida perinteitä??

priyanka chopra upea asu

Suunnittelijan vaatteet Tarun Tahilani

Tämän Priyanka Chopran asun on suunnitellut suunnittelija Tarun Tahilani suunniteltu. Tämä pätee myös hänen viimeiseen asuunsa Chasing Happiness -elokuvan ensi -illasta. Israelilainen suunnittelija suosii ilmeisesti seksikkäitä asuja, joissa on suuret pääntie. Näyttelijä itse rakastaa ilmeisesti paljaan ihon näyttämistä.

Tässä tapauksessa hän pukeutui sareen päälle ilman puseroa alla. Mielipiteet tästä asusta olivat varsin ristiriitaisia. Toisaalta monet olivat kiinnostuneita näyttelijän modernista mausta. Mutta jotkut perinteisemmät ihmiset pitivät näitä vaatteita loukkaavina alkuperäiseen perinteeseen. Se on maailmanlaajuinen kanta omaan perinteeseensä, ja sen kanssa on oltava erityisen varovainen.

Chopraa arvosteltiin vasemmalla olevasta kuvasta

priyanka chopra upeita kuvia

Chopran taipumus sarisiin

Keskustelu tästä asusta jatkuu pitkään, ja tämän ulkonäön puolesta ja vastaan ​​on monia argumentteja. Annamme sinun arvioida sen itse ja muodostaa oman mielipiteesi ja siirtyä mieluummin toiseen aiheeseen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chopra on pukeutunut sarisiin ja hänellä näyttää todella olevan jotain heille. Useita kuvia siitä voi nähdä sosiaalisissa verkostoissa. Omien sanojensa mukaan häntä innoittivat tähän äitinsä muistot. Katso kuinka hienolta tämä näyttää seuraavista kuvista!

Toinen asu suunnittelijalta Tarun Tahilani 

priyanka chopra isralischen -suunnittelijan asussa

Priyanka tykkää pukeutua sarisiin 

kukat ja sari priyanka chopra

Korut, jotka sopivat hyvin sareen kanssa

priyanka chopra julkkisten idea

Priyanka Chopra esiintyy myös punaisilla matoilla, joissa on saree

priyanka chopra punainen matto