Richard Branson – ylellinen miljardööri elää kiehtovaa elämää

Virgin Groupin perustaja tekee usein otsikoita mediassa tai haluaa olla julkisen huomion kohteena. Richard Branson voi olla maailman ylellisin ja hauskinta rakastava yrittäjä, mutta hän tietää, miten ansaita rahaa ja miten sijoittaa se uudelleen tai lahjoittaa se hyvään tarkoitukseen. Suuri yrittäjä ei välitä kertoimista ja lopputuloksista. Se, mihin hän koskettaa, muuttuu rahaksi. Hän on perustanut yhteensä 360 yritystä ja Forbesin mukaan nettovarallisuuden arvioidaan olevan 5 miljardia dollaria vuonna 2016. Richard Branson löytää tämän syyn tarpeeksi toteuttaakseen rohkeat ideansa ja lapsuuden unelmansa tai ainakin yrittääkseen toteuttaa ne.

 Richard Bransonilla on molemmat jalat tukevasti maassa.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri menestynyt yrittäjä oli 69 -vuotias

Vaikka tunnettu yrittäjä täytti 69 vuotta 18. heinäkuuta, hän ei edes ajattele eläkkeelle siirtymistä. Seikkailunhaluinen miljardööri tekee uusia suunnitelmia ja hänellä on edelleen monia suunnitelmia, jotka hän haluaa epätoivoisesti saavuttaa. Hän aloittaa uusia hankkeita yhteiskunnallisille aktivisteille, lahjoittaa rahaa hivin ja aidsin torjumiseksi, toimii kehitysmaiden hyväksi ja vihreän ympäristön hyväksi.

Ja paljon enemmän.

 Virgin -konserniin kuuluu yhteensä 360 yritystä.

Richard Branson ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjä Virgin Group perusti 360 yritystä Mibilfunknetz

  • Kuinka miljardööri Richard Branson elää?

Jos luulet, että Richard Bransonilla on tarpeeksi rahaa laiskotella koko päivän tai harrastaa urheilua ja harrastaa monia harrastuksiaan, olet väärässä. Rikkaiden on myös tehtävä paljon töitä rikastuakseen. Richard Branson tekee samoin. Hän nousee kello 5 aamulla, 6 tuntia unta riittää hänelle, hän sanoo. Hän käsittelee sähköpostinsa ja muut asiakirjansa varhain, jopa ennen kuin hänen työntekijänsä ovat verkossa. Hänellä on myös aikaa suunnitella päivä tehokkaasti ja harrastaa suosikkiurheilulajejaan. Hän harrastaa leijalautailua aamulla ja tykkää uida, iltapäivällä pyöräilee tai pelaa shakkia tai tennistä. Richard viettää myös paljon aikaa perheen kanssa. Esimerkiksi hän syö aina aamiaista kotona rakkaidensa kanssa, kun taas illallinen on ystävien ja perheen kanssa. Klo 23.00 miljardööri menee nukkumaan.

 Miljardööri haluaa juhlia menestystään ystävien kanssa.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjä juhlii ystäviensä kanssa

Vaikka Richard Branson tuli alunperin Blackheathista lähellä Lontoota, Englanti, hän on nyt kosmopoliitti, joka on säilyttänyt ilkikurisen tavansa ja seikkailujanoansa. Virgin Groupin perustajalla on joitakin asuntoja ympäri maailmaa, mutta Necker Island on hänen pääasuntonsa. Romanttinen saari on osa Brittiläisiä Neitsytsaaria, ja Branson osti sen vuonna 1979 320 000 dollarilla. Viisi vuotta myöhemmin ja miljoonan dollarin investoinneilla hän muutti saaren suosituksi kuninkaallisten ja tähtien lomakohteeksi. Hänelle henkilökohtaisesti tämä on paras koti! Täällä Richard Bransonilla on jatkuva pääsy veteen ja hän voi surffata paljon. “Mikään ei ole verrattavissa vapauden, onnellisuuden ja ykseyden tunteeseen luonnon kanssa, joka tulee leijaillessasi – ja uskomattomaan adrenaliiniruokaan”, sanoo miljardööri..

 Necker Island on hänen suosikki yksityinen asuinpaikkansa.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjä Necker Island ilmasta katsottuna

 Täällä tuntuu todella paratiisista.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjä Necker Islandin yksityinen asuinpaikka kuin paratiisissa

 Miljardööri osti myös minisukellusveneen, jonka hän nimesi Necker Nymphiksi. Seikkailunhakijat voivat vuokrata sen yksityiseltä saareltaan.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjä mini sukellusvene Necker Nymph

  • Richard Branson on oppinut taiteen lähestyä elämää seikkailunjanoilla

“Seikkailunjano motivoi meitä asettamaan tavoitteita, pitämään niistä kiinni, voittamaan vaikeudet ja saavuttamaan eeppisiä hyökkäyksiä”, Richard Branson sanoi haastattelussa. Mutta se kuulostaa niin totta koko hänen elämänsä ajan, että näemme lainauksen hänen elämänlauseenaan. Hämmästyttävän seikkailunjanoinsa ajamassa miljardööri yrittää rikkoa ennätyksiä ja rikkoa uusia maita. Tässä haluamme vain luetella muutamia tosiasioita hänen elämästään. Hän aloitti koululehden julkaisemisen 16 -vuotiaana ja myi sitten levyjä. Sitten se tapahtui nopeasti peräkkäin: lentoyhtiö, matkapuhelinverkko, junayritys, terveyskeskukset, vaihtoehtoiset polttoaineet ja niin edelleen ja niin edelleen. Viime vuosina hän on katsonut taivasta ylöspäin ja haluaa muuttaa avaruusmatkailun harrastukseksi. Tässä projektissa hän on voittanut lukuisia ja kuuluisia seuraajia ja kannattajia. Se, mitä loistava miljardööri ja menestyvä yrittäjä yllättää meidät lähitulevaisuudessa, jää nähtäväksi.

Hän pukeutuu perhoseksi osallistuakseen New Yorkin maratoniin.

Richard Branson loistava miljardööri menestyvä yrittäjä, joka osallistuu NYC: n maratonille pukeutuneena perhonen

Hän vihaa virallisia vaatteita ja solmioita, tykkää käyttää housuja ja valkoista paitaa. Nämä sopivat hänen rentoon ulkoasuunsa hartioihin ulottuviin vaaleisiin hiuksiin ja tyypilliseen vuohenpukkiin.

Richard Branson ylellinen miljardööri menestyvä yrittäjähousut valkoinen paita olkapäähän ulottuvat vaaleat hiukset tyypillinen vuohi

 Richard Branson vastustaa Brexitiä, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan pitämistä EU: ssa.

Richard Bransonin ylellinen miljardööri onnistunut yrittäjäpoliittinen asema Brexitiä vastaan

Joulukuusta 1999 lähtien Virgin Groupin perustaja on myös saanut kutsua itseään Siriksi.

Richard Branson loistava miljardööri menestyvä yrittäjä sai Sirin arvonimen Englannin kuningattarelta joulukuussa 1999

 Hänellä on myös tähtinsä Hollywood Walk of Fame -kadulla – kuuluisalla kuuluisuuden kadulla.

Richard Branson loistava miljardööri menestyvä yrittäjätähti Hollywood Walk of Famella kuuluisalla kuuluisuuden kadulla

 Miljardööri poikansa Sam Bransonin kanssa.

Richard Branson loistava miljardööri menestyvä yrittäjä poikansa Sam Branson