Richard Gere – elokuvatähti, herrasmies ja hyväntekijä on täyttänyt 70 vuotta

On vaikea uskoa kuinka nopeasti aika rientää. Ikuinen “amerikkalainen gigolo” ja kuuluisa ja suosittu näyttelijä Richard Gere täyttivät 70 vuotta lauantaina 31. elokuuta. On jopa kadehdittavaa, miltä “Sexiest Man Alive”, jonka 20 vuotta sitten “People” -lehti äänesti, näyttää edelleen nykyään. Ja käyttää energiansa humanitaarisiin tarkoituksiin. Ilkivaltaisella hymyllään ja säteilevillä silmillään hän antaa naisten kellua jälleen yhdeksän pilven päällä. Suurin osa heistä haaveilee jälleen “Pretty Woman” (1990) -miehestä. Se on hänen ehdoton hittielokuvansa, joka on epäilemättä yksi Hollywoodin klassikoista. Ja ketkä me kaikki tunnemme hyvin. Richard Gere on kuitenkin muuttunut hieman vuosien varrella. Elokuvan tähdestä on tullut ”ihmisestä tiettyjen tuntien ajan” käytännössä toimiva buddhalainen ja humanisti. Dalai Lama on yksi hänen läheisistä ystävistään.

Menestynyt näyttelijä täytti 70 vuotta 31. elokuuta.

Richard Gere oli edelleen komea 31. elokuuta, 70 -vuotias

  • Richard Gere ja hänen parhaat elokuvaroolinsa

Richard Geren 70. syntymäpäivä on loistava tilaisuus katsoa hänen parhaita ja suosituimpia elokuviaan. Tämän päivän säkkikangaspaita syntyi 31. elokuuta 1949 Philadelphiassa vakuutusasiamiehen suuressa perheessä. Hän opiskeli filosofiaa nuorena miehenä, mutta erosi Massachusettsin yliopistosta vuonna 1969.

Koska elokuvateollisuus houkutteli häntä. Vasta kymmenen vuotta myöhemmin hän teki suuren läpimurron. Vuonna 1980 Richard Gere näytteli Paul Schraderin ohjaaman luksuspuhelu -pojan Julian Kayen roolia. Elokuva “American Gigolo” tai kuten saksankielisissä maissa tunnetaan nimellä “Mies tiettyjä tunteja” teki hänestä elokuvan tähden. Richard Gere ilmentää kaikkea, mikä tekee miehestä läpäisemättömän ja siksi toivottavan.

 Ikuinen amerikkalainen gigolo Richard Gere on, kuten aina, omahyväinen ja vastustamaton.

Richard Gerestä tuli kaikkien aikojen amerikkalainen gigolo 70

Tätä seurasivat ”Upseeri ja herrasmies” (1982), “Cotton Club” (1984), “Armoton” (1986) ja “Miles from Home” (1988). Hänen osallistumisensa siihen vahvisti hänen näyttelijälahjakkuutensa ja vahvan eroottisen karismansa. Maskuliinisuuden ehdoton huipentuma, miehen puhdas muoto, tuli vuonna 1990 rakkauskomedia “Pretty Woman”. Molempien elokuvatähtien Richard Geren ja Julia Robertsin kuohuviini synergia näytöllä on edelleen vertaansa vailla. Vuosia myöhemmin näyttelijä oli ehdolla useita kertoja Golden Globe -elokuvapalkinnon saajaksi. Vuonna 2003 Richard Gere voitti Golden Globe -palkinnon parhaasta näyttelijästä komedia- ja musikaaliluokassa elokuvasta “Chicago”. Vuonna 2012 hän sai Zürichin elokuvajuhlien Golden Icon -palkinnon elämäntyöstään. Tähän päivään mennessä häneltä on kuitenkin evätty Oscar. Ehkä siksi, että hän asettaa rauhallisuuden ja poliittisen asenteen kaupallisten etujen edelle rooleja valittaessa.

Richard Geren ja Julia Robertsin elokuvaurat ovat olleet nousussa suosikkielokuvasta “Pretty Woman” lähtien..

Richard Gere Julia Roberts 1990 Pretty Woman suuri menestys

  • Richard Gere yksityisesti buddhalaisena ja humanistina

Richard Gere on aina varovainen yksityiselämässään. Suuri elokuvan tähti tietää, miten suojella yksityisyyttään salamaniskuilta. Siitä tuli kuitenkin otsikoita helmikuussa 2019. 69 -vuotiaana hän sai toisen poikansa. Ei siis eläkeikäinen mies! Suosittu näyttelijä meni naimisiin espanjalaisen Alejandran (36) kanssa vuonna 2018. Tämä on hänen kolmas avioliitonsa, jossa hän ottaa jälleen onnellisen isän roolin. Ensimmäisestä avioliitostaan ​​Bond-tytön Carey Lowellin kanssa Gerellä on 19-vuotias poika. Hän oli myös naimisissa supermalli Cindy Crawfordin kanssa 90 -luvulla. “Ihmiset” -lehti keksi otsikon “Seksikkäin pariskunta elossa” ensimmäistä kertaa ja kerran molemmille tähdille vuonna 1993.

 Richard Gere oli naimisissa supermalli Cindy Crawfordin kanssa vuosina 1991-1995.

Richard Gere Cindy Crawford seksikkäin pari

 Kolmannessa avioliitossaan Alejandra Silvan kanssa hän oli myöhässä perheen onnellisuudessa.

Richard Geren kolmas avioliitto Alejandra Silvan kanssa, myöhäinen perheonni

Helmikuussa toisen poikansa syntymää ympäröivän median hälinästä ja nyt hänen 70 -vuotispäivänsä jälkeen Richard Gere herättää usein huomiota hyväntekijänä. Vuonna 1991 hän perusti säätiönsä “Survival International”, joka tukee humanitaarisia hankkeita kaikkialla maailmassa. Hän sanoi kerran haastattelussa seuraavaa. ”En koskaan tuntenut itseäni tähdeksi tai edes löytänyt itseäni muita paremmiksi. Minulle oli ja on paljon tärkeämpiä asioita elämässä. Esimerkiksi olla hyödyllinen yhteiskunnan jäsen. Tehdä hyvää “. Ja tämä on hänen kuvansa tänään, joka ylittää kaikki muut. Näyttelijä on Tiibetin kansainvälisen kampanjan puheenjohtaja. 14. Dalai Lama on yksi hänen läheisistä ystävistään.

 Richard Gere on nyt harjoittava buddhalainen ja humanisti.

Richard Gere ja hänen kolmas vaimonsa ovat nyt harjoitteleva buddhalainen ja humanisti.

Richard Gere tunnusti buddhalaisuutta 1990 -luvun alussa. Kaukoidän uskonnossa hän löytää rauhan ja tien itselleen, Richard Gere esitti inhimillisen puolensa vuonna 1993, esimerkiksi juontajana Oscar -gaalassa. Tuolloin hän puhui julkisesti Kiinan liittämistä ja tiibetiläisten huonoa kohtelua vastaan. Mutta seuraukset olivat hänelle negatiiviset – häntä ei ymmärretty hyvin Hollywoodissa eikä tervetullut Kiinassa. Aivan kuten hänen kollegansa Brat Pitt elokuvan “Seitsemän vuotta Tiibetissä” jälkeen.

 Richard Gereä ei haluta Pekingiin poliittisten lausumiensa vuoksi.

Richard Gere Alejandra Silva ei -toivotut poliittiset lausunnot Pekingin elokuvajuhlilla