Katie Holmes ja Jamie Foxx menevät tästä eteenpäin omille teilleen

Me Freshideenin toimituksessa, kuten lukuisat lukijamme, olemme jatkuvasti valmiita odottamattomiin uutisiin tähtien ja julkkisten elämästä. Siitä huolimatta erottaminen näyttelijä Katie Holmesista (40) ja hänen räppäripoikaystävästään Jamie Foxxista (51) yllätti meidät. Molemmat ovat kuuluisia ja suosittuja, heidän suhteensa on erittäin kiinnostunut. Hyvin perillä olevien lähteiden mukaan Katie Holmes ja Jamie Foxx ovat olleet suhteessa kuusi vuotta. He ovat toistaiseksi onnistuneet pitämään suhteensa poissa julkisuudesta. Joten emme tiedä siitä paljon. Jopa virallisissa tapahtumissa molemmat tähdet esiintyivät yhdessä vain kerran. Se tapahtui tämän vuoden toukokuussa New Yorkin Met -gaalassa. Siellä he rikkoivat salaisuutensa ja heidät kuvattiin yhdessä ensimmäistä kertaa. Se oli heidän debyyttinsä parina. Nyt kaiken pitäisi olla ohi Katie Holmesin ja Jamie Foxxin kanssa. Vaikea uskoa!

 Katie Holmes oli suhteessa räppäri Jamie Foxxin kanssa kuusi vuotta.

Katie Holmes ja Jamie Foxx erosivat kuuden vuoden suhteen jälkeen

 He erosivat pian parin debyytin jälkeen tämän vuoden Met Gala -tapahtumassa.

Katie Holmes ja Jamie Foxx erosivat pian pariskuntansa debyytin jälkeen Met Gala -tapahtumassa New Yorkissa

  • Mikä olisi voinut olla syy Katie Holmesin ja Jamie Foxxin väliseen eroon??

Katie Holmesin ja Jamie Foxxin välinen jako on Hollywoodin ajankohtainen aihe ja hallitsee loogisesti Twitter -maailmaa. Vuosien ajan oli vain huhuja ja salaisia ​​päivämääriä sekä muutamia paparazzikuvia molemmista. He julkistivat rakkautensa Met -gaalassa toukokuussa, mutta se kesti vain lyhyen ajan. Sitten levisi huhuja Jamie Foxxin huijaamisesta. Eräänä päivänä räppäri esiintyi juhlissa nuoren mallin nimeltä Sela Vave (21) Los Angelesissa, kun Katie Holmes oli New Yorkissa. Tuttu tapa, jolla räppäri seuraa nuorta tulevaa laulajaa, saa monet johtopäätökseen, että suhde Katie Holmesiin on päättynyt. Jotkut jopa epäilevät, että hän lohduttaa itseään erosta näyttelijästä. Nuori malli Sela Vave ei ole vielä puolet laulajan iästä. Mutta hän haluaa tehdä uran laulajana ja näyttelijänä.

 Tämä kuva Jamie Foxxista ja Sela Vavesta kulki ympäri maailmaa nopeasti.

Katie Holmes Jamie Foxx erotusjuhla mallin Sela Vaven kanssa

Sela Vave on nuori malli, mutta haluaa myös aloittaa näyttelijänä ja laulajana, erityisesti Jamie Foxxin avulla ja tuella.

Katie Holmes Jamie Foxxin erottaminen Sela Vave 20-vuotias malli haluaa aloittaa näyttelijälaulajana

  • Katie Holmes ei ole kovin onnekas miesten kanssa

Dawsonin Creek Acting Ringillä on ollut hyvä ura elokuvissa ja se on tunnettu rooleistaan ​​Broadwaylla, mutta hänen henkilökohtainen elämänsä ei mene hyvin. Hän oli lyhyesti kihloissa pitkäaikaisen poikaystävänsä Chris Kleinin kanssa, mutta katkaisi kihlauksen vuonna 2004. Huhtikuussa 2005 hän aloitti suhteen Hollywood -tähti Tom Cruisen kanssa ja kahden kuukauden kuluttua hän meni naimisiin kuuluisan skientologin kanssa. Hänen sanotaan olleen liian rajoittunut tässä avioliitossa. Ennen kaikkea hänen miehensä riippuvuus hallituksesta aiheutti hänelle painetta. Tom Cruise halusi hallita heidän puhelimiaan ja luottokorttejaan, yhteiset ystävät sanovat. Katie Holmes erosi kuuden vuoden perhe -elämän jälkeen. Mutta hän kävi läpi vaikean avioeroprosessin. Sen jälkeen hän lähti Los Angelesista ja asuu tyttärensä Surin kanssa kaukana Tom Cruisesta, nimittäin New Yorkissa. Tuolloin heidän avioeronsa nousi otsikoihin tiedotusvälineissä.

Katie Holmes on epäonninen miesten kanssa elämässään.

Myös Katie Holmes Jamie Foxx erosi Tom Cruisen kanssa eron jälkeen kuuden vuoden kuluttua

Hänen suhteensa Jamie Foxxiin kesti myös kuusi vuotta. Ystäväsi mielestä molemmat tähdet ovat liian vastakkaisia ​​eivätkä oikein sovi yhteen. Räppäri tunnetaan megajuhlistaan, hän on ulospäin suuntautunut kaveri. Katie Holmesilla on toisaalta puhdas tyttökuva. Hän huolehtii tyttärestään yksin, nauttii teatterissa käymisestä ja viettää paljon aikaa äitinsä kanssa. Kuitenkin jotkut paparazzikuvat näyttävät hänet Jamie Foxxin kanssa ja näyttelijä näyttää onnelliselta. Joten on edelleen mysteeri, mikä tarkalleen voisi olla syy Katie Holmesin ja Jamie Foxxin väliseen jakoon. Meidän on oltava kärsivällisiä, koska kumpikaan ei ole toistaiseksi kommentoinut tai virallisesti raportoinut asiasta. Mutta jonain päivänä se tulee ilmi!

Yhteinen aika räppäri Jamie Foxxin kanssa on ohi.

Katie Holmesin Jamie Foxxin erotaika on päättynyt

Oli hienoja hetkiä Katie Holmesille ja Jamie Foxxille.

Katie Holmes Jamie Foxx jakaa kauniit hetket

 Mutta hän jätti hänet.

Katie Holmes ja Jamie Foxx päättivät dramaattisen lopun kuuden vuoden suhteen jälkeen