Rihanna allekirjoittaa Amazonin kanssa elämäkerta -dokumenttielokuvansa

Rihanna allekirjoittaa 25 miljoonan dollarin dokumenttisopimuksen. Tämä tapahtuu hetkellä, jolloin fanit odottavat kärsimättömästi uutta albumia laulajalta. Luultavasti tällaista ei tapahdu pian, mutta nyt on ilmeisesti ensin muita painopisteitä. Rihanna haluaa myös toteuttaa muita vaihtoehtoisia ideoita, joilla ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Tällä hetkellä hän työskentelee oman muotimerkkinsä parissa.

Rihanna allekirjoitti Amazonin kanssa elämäkerta -dokumentin

kuva rihanna julkkis uutiset

Rihannan elämäkertadokumentti

Tiedotusvälineiden mukaan Rihanna allekirjoitti sopimuksen Amazonin kanssa 25 miljoonalla dollarilla. Kyse on dokumentista Barbadoksen kauneudesta, mutta sillä ei ole vielä virallista nimeä.

Tämän elokuvaprojektin ohjaaja iat Peter Berg, joka on myös työskennellyt tämän tähden kanssa aiemmin.

Samojen lähteiden mukaan projekti on itse asiassa melkein valmis ja ainoa odotus on ensi -ilta.

Hankkeen johtaja on Peter Berg

rihanna instagram docu

Dokumenttielokuvien suuntaus

Rihanna on yksi monista supertähdistä, jotka ovat viime aikoina työskennelleet uraansa käsittelevien dokumenttielokuvien parissa. Lady Gaga toteutti samanlaisen tuotannon Netflix -alustalla. Sen otsikko on “Gaga: Viisi jalkaa kaksi”. Hänen esimerkkiään seurasi Beyonce, joka kertoo tarinansa myös Netflixissä. Tämän tuotannon nimi on “Homecoming”. Jay-Z toteutti samanlaisen projektin HBO: lla vuonna 2013. Se oli dokumentti “Elämä on vain unta”.

Monilla tähdillä on elämäkerta -dokumentteja 

rihanna julkkikset amazon

Vielä enemmän elämäkerta -dokumentteja

Mitä tulee tuleviin tällaisiin projekteihin, odotamme uutisia Billie Eilish. Dokumentissa hän kertoo myös kuinka hän saavutti menestyksen. Heidän tapauksessaan Apple TV plus -tuotanto toteutetaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rihanna ja Amazon ovat tehneet yhteistyötä. Hänellä on jo muotinäytös siellä Savage ja Fenty, joka lähetettiin syyskuussa, toteutettiin yhdessä.

Tämä ei ole Rihannan ja Amazonin ensimmäinen yhteinen projekti

rihanna -tähdet ja kuninkaalliset julkkisten uutiset

Barbadoksen kauneus on naisten menestyksen symboli

schmck idea rihanna

Vuonna 2020 voit katsoa dokumentin

hieno kampaus rihanna