Scarlett Johansson – onko viileä blondi edessään avioliittoa numero kolme?

Näytön kauneus Scarlett Johansson on ollut valokeilassa jo vuosia. Viileä tyttö on todellinen New Yorkin lapsi, jota kutsutaan usein “tanskalaiseksi dynamiitiksi”. Tämä johtuu niiden skandinaavisesta alkuperästä, mutta myös virheettömästä, luonnollisesta ulkonäöstä. Kauniit siniset silmät, vaaleat hiukset ja täydellinen hahmo – näissä olosuhteissa menestyksesi elokuvissa ja televisiossa näyttää olevan esiohjelmoitu. Mutta kuten tiedetään, menestyksen eteen on tehtävä töitä, se ei koskaan tule itsestään. Ja Scarlett Johansson oppi sen hyvin varhain. Hän aloitti ensin mainosten ja mainosten kuvaamisen kaksoisveljensä Hunterin kanssa, kunnes läpimurto tuli Sofia Coppolan elokuvan “Lost in Translation” kanssa. Tänään suosittu näyttelijä on kihloissa “Saturday Night Live” -tähti Colin Jostin kanssa ja onnellisuus on kirjoitettu molempien kasvoille. Ehkä Scarlett Johansson kohtaa avioliiton numero kolme?

Scarlett Johanssonia kutsutaan usein maailman kauneimmaksi naiseksi.

Scarlett Johansson maailman kaunein nainen virheetön ulkonäkö tunnettu näyttelijä

  • Scarlett Johanssonilla on tähän mennessä ollut kadehdittava elokuvaura

Elokuvafanit tuntevat kaikki Scarlett Johanssonin elokuvat hyvin, joten emme halua kertoa niistä paljon. Kaunis blondi saavutti kansainvälisen läpimurtonsa vuonna 2003, ennen kuin täytti 20, tunnetulla elokuvalla “Lost in Translation”.

Siitä lähtien hän on tehnyt menestyviä elokuvia toisensa jälkeen. Esimerkiksi vuonna 2006 hän näytteli trillerissä “The Black Dahlia” (The Black Dahlia) ja hurmasi yleisön näyttelijälahjakkuudellaan. “Vicky Cristina Barcelona” seurasi vuonna 2008 ja sitten hän osallistui Iron Man 2 -elokuvaan vuonna 2010. Hän on myös mukana kuuluisissa Avengers -elokuvissa. Myös Scarlett Johanssonin viimeiset elokuvat, kuten ”Ghost in the Shell”, joka julkaistiin vuonna 2017, ja pian sen jälkeen ”Girls’ Night Out ”, ovat myös menestystä. Scarlett on saanut useita elokuvapalkintoja taiteellisista esityksistään. Se sai kerran British Academy Film Award -palkinnon, ja sillä on Golden Globe -ehdokkuus.

Näyttelijä on tyytyväinen sulhasensa Colin Jostiin.

Scarlett Johanssonin sulhanen Colin Jost onnellisesti yhdessä virallisessa tapahtumassa

Näyttelijä ei ole kuitenkaan vielä oppinut käsittelemään median kiinnostusta. Tässä on mitä hän sanoi haastattelussa jännityksestä henkilöään kohtaan. “En usko, että voit olla valmis äkilliseen kuuluisuuteen. Koet melkein pienen hermoromahduksen, kun yhtäkkiä tällainen mediahype alkaa. ” Kyllä, hän tunsi myös tähden olemisen negatiiviset puolet. Scarlett Johansson on erittäin huolissaan 5 -vuotiaasta tyttärestään Rose. Jopa Hollywoodissa paparazzit harjoittivat aggressiivisesti molempia, joten näyttelijä turvautui poliisiasemalle.

Scarlett Johansson pelkää suuresti tyttärensä Rosea.

Scarlett Johanssonin tytär Rose pelkää suuresti Pikku Paparazzien vainoa

 Pieni näki päivänvalon vuonna 2014 ja on nyt 5 -vuotias.

Scarlettin tytär Rose pelkää hyvin pienen paparazzin takaa -ajoa

  • Scarlett Johanssonin myrskyisä henkilökohtainen elämä

Vaikka Scarlett Johanssonilla on ollut jyrkkä ura elokuvateollisuudessa, seksikkään blondin yksityiselämä on melko myrskyistä. Hänellä on jo kaksi avioliittoa ja kaksi avioeroa selän takana. Viileä näyttelijä oli naimisissa kollegansa, Hollywood -tähden Ryan Reynoldsin kanssa vuosina 2008-2011. Tämä avioliitto kesti vain kaksi vuotta ja hajosi. Vuonna 2014 blondi meni naimisiin ranskalaisen toimittaja Romain Dauriacin kanssa. Avioliitto numero kaksi hajosi jälleen kahden vuoden kuluttua. Mutta heidän tyttärensä Rose, joka on tänään 5 -vuotias, tulee tästä avioliitosta. Hän tekee kuuluisan äitinsä erittäin onnelliseksi!

Scarlett Johanssonin kaltainen nainen ei voi olla sinkku pitkään.

Scarlett Johansson Colin Jost kihloissa toukokuussa onnellisesti yhdessä

Ymmärrettävästi niin kaunis nainen kuin Scarlett Johansson ei voi olla sinkku pitkään. Hän on ollut jälleen vakaissa käsissä kaksi vuotta ja hänellä on vakava suhde tunnetun tv-tähden Colin Jostin kanssa. Läheiset ystävät sanovat, että nämä kaksi sopivat hyvin yhteen. Tämän vuoden toukokuussa he ilmoittivat julkisesti sitoutumisestaan. Rakkauslinnut olivat viime viikolla Long Islandilla New Yorkissa ja viettivät lyhyen kesäloman siellä tunnetussa The Hamptons -lomakeskuksessa. Vaikka Scarlett näyttää lomakuvissa persikanväristä, hän näyttää häikäisevältä kuten aina ja saa kaikkien miesten sydämet lyömään nopeammin. Pidämme peukkuja kauniin näyttelijän puolesta ja toivomme, että hän suunnittelee jo avioliittoa numero kolme! Motton ”Kaikki hyvä tulee kolmiosaisena” mukaan se toimii tällä kertaa ehdottomasti! Scarlett Johansson ja Colin Jost ansaitsevat tämän.

Näyttelijä näyttää persikan ihoa rantalomansa aikana The Hamptonsissa.

Scarlett Johansson Colin Jost rantalomalla The Hamptonsissa persikan ihon rannalla

Nyt avioliitto numero kolme on Scarlett Johanssonin kulman takana!

Scarlett Johansson Colin Jost Engagement toukokuussa Happy Together Avioliitto numero kolme on aivan nurkan takana