Schlager -kuvake Andrea Berg tekee viisaita lausuntoja suhteista

Muutama viikko sitten kirjoitimme Helene Fischerin erosta hänen pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa. Nyt muut poplaulajakuvakkeet näyttävät pitävän taukoa täydellisen näköisestä suhteestaan, ja se on Andrea Berg ja Uli Ferber. Mahdollisesta erosta jopa spekuloidaan. Mikä on totuus ja mikä ei – ehkä jokainen voi päättää omasta intuitiostaan.

Andrea Berg kasvoi heidän onnellisesta suhteestaan

Laulaminen näyttämöllä

Retrospektiivi Andrea Bergin ja Uli Ferberin suhteesta

Kaksi poplaulajaa menivät naimisiin 11 vuotta sitten ja heidän suhteensa on tietysti vielä pidempi. Tällä hetkellä puhutaan vähemmän erottaminen, se on edelleen tauko. 53-vuotias lähti matkalle Etelä-Afrikkaan ja hänen miehensä jätti hänet kotiin.

Vain 20-vuotias tytär tuli mukaan. Tämä on motivoinut monia levittämään huhuja mahdollisesta erosta näiden kahden välillä. Andrea Bergin mukaan tämä on vain vaaraton tauko ja hänen mielestään se on aivan normaalia. Syy, miksi hän matkusti yksin tyttärensä kanssa, on vain se, että hänen miehensä Ulrich Ferber halusi tehdä muita asioita samaan aikaan. Ei ole muuta sanottavaa, joten poplaulaja.

Upea pari – Andrea Berg ja Uli Ferber

Poplaulajat Ferber ja Berg

Poplaulaja suhteista

Andrea Berg näyttää tekevän parhaansa tilanteesta imagolleen. Hän käyttää taukoa koskevia kysymyksiä jakamaan muutamia viisaita sanoja rakkaussuhteista. Hänen mielestään pidennettyyn parisuhteeseen aikalisän ottaminen ei saa aiheuttaa mustasukkaisuutta. Jokaisella pitäisi olla oikeus viettää aikaa omien asioidensa kanssa eikä hänen tarvitse välttämättä täyttää kumppaninsa toiveita. Näin Andrea Berg näyttää ajattelevan tällaisia ​​tilanteita. Jos hän olisi pakottanut miehensä tulemaan hänen kanssaan, matka olisi vähemmän miellyttävä, koska hän ei haluaisi tehdä sitä ja sillä olisi kielteisiä seurauksia kaikille.

Laulaja kuitenkin paljastaa, että hän on vasta äskettäin kypsynyt ymmärtämään todella sellaisia ​​asioita. Joten hän näyttää todella kasvaneen onnellisesta avioliitostaan. Nyt hän haluaa myös auttaa muita tulemaan onnellisemmiksi suhteissaan.

Andrea voi nyt sanoa viisaita sanoja rakkaudesta

Poplaulajat - erittäin hyvä pari

Rakkaudessa ei ole sijaa mustasukkaisuudelle kumppanin harrastuksille – niin Berger

Poplaulaja Uli Andrean kanssa

Uli Ferber näyttää yhä onnelliselta avioliitolta Andrea Bergin kanssa

Uli - kuuluisa poplaulaja

Andrea Berg pitää nyt taukoa Etelä -Afrikassa

Andrea Berg - loistava laulaja