Selena Gomez näyttää itsensä Courteney Coxin innoittamana 90-luvun ulkonäössä

Nykyisen muodin retro -muodin trendit näyttävät pysyvän todella hyvin. Ne ovat suosittuja, eivätkä vain tavalliset ihmiset, vaan myös esivaalit ottavat niitä vastaan ​​ja levittävät niitä. Tämän osoittaa meille myös Selena Gomez, joka muutama päivä sitten, mutta myös sitä ennen, näytti itsensä uudestaan ​​ja uudestaan ​​90 -luvun upealla ilmeellä. Hän näyttää ottaneen näyttelijäksi Courteney Coxin, Monikan elokuvasta “Friends”, esikuvanaan. Seuraavat kuvat tukevat selvästi tätä väitöskirjaa.

Gomez kauniissa mekossa, kuten Courteney Cox

Courtney Coxin ja Gomezin kukkakuviot

Upeat kuviolliset ja lyhyet mekot

Lyhyet kuviolliset mekot ovat provosoivia ja samalla aidosti naisellisia ja romanttisia. He eivät ole koskaan olleet muodissa tämän takia. 90 -luvulla ne näyttivät saavan erityisen suositun muodon mielenkiintoisilla leikkeillä. Tämä ilmeisesti myös inspiroi Selena Gomezia pukeutumaan kuten hänen suosikkihahmonsa elokuvasarjasta “Friends” näinä päivinä.

Lyhyet ja tiukat mekot ovat toinen naisten vaatetyyli, joka voidaan jäljittää 90 -luvulle. Selena Gomez näyttää varmasti nauttivan tästä yhtä paljon. Mutta tämän julkkistapahtuman aikana hän piti sen todella lyhyenä.

Selenan tyylikäs moderni mekko retro -tyyliin

Courtney cox ja Selena musta mekko

Neutraali toppi ja farkut – klassikko, joka on edelleen kestävä

Muut asut, joissa Courteney Coxin ja Selena Gomezin välisiä yhtäläisyyksiä ei voida jättää huomiotta, ovat alla olevan kuvan kaltaisia. Ne koostuvat yksinkertaisen näköisestä topista neutraalissa värissä. Tämä on vartaloa halaileva musta t-paita. Se yhdistettiin yksinkertaisiin farkkuihin jokapäiväiseen asuun. Selenan tapauksessa idea mukautettiin siirtymäkauden säähän ja kyllä, se näyttää erityisen hienolta ja käytännölliseltä. Lisävarusteet ovat toinen näkökohta, joka saa yleisilmeen näyttämään paljon nykyaikaisemmalta ja ajantasaisemmalta.

Selena Gomez -farkut ja musta toppi

Kopioiko Selena nämä asut Courteney Coxilta vai ei?

Suuri kysymys näistä Selena Gomezin asuista on edelleen, kopioiko hän todella ne Courteney Coxilta. Koska joskus se todella näyttää siltä, ​​koska hänen mallinsa ovat melkein täsmälleen näyttelijän mallit. Tai voi olla, että 90 -luvulla on tyypillisiä ulkoasuja, joita näet Selena ja Courteney, mutta myös monet muut silloin ja nyt.

Neutraali kerrostettu ulkoasu kolmessa värissä

mahtava Selena Gomez

Ulkonäön samankaltaisuuksia ei voi sivuuttaa tässä

Samanlainen kuin Gomez ja Cox

Valkoinen ja farkut ovat yhtä yleinen yhdistelmä 90 -luvulla ja nykyään

Selena Gomez pukeutuu päivittäin

Kopioiko Selena tämän ilmeen Courteneylta?

Selena ja Courtney Cox - valkoinen tyyli