Sophia Thomalla ja Loris Karius – uusi rakkausromanssi tähtien keskuudessa

Melko provosoiva ja usein paljaalla iholla – niin tunnet seksikkään juontaja Sophia Thomallan televisiosta ja tietysti Instagramista. 29 -vuotias kauneus on monipuolinen lahjakkuus ja erittäin menestynyt näyttelijänä ja mallina. Hän on tehnyt otsikoita jo jonkin aikaa myrskyisän rakkauselämänsä kanssa ja suhtautuu aina rauhallisesti siihen, miten media reagoi siihen. Kun Bild-Zeitung ilmoitti äskettäin eronneensa muusikkoystävänsä Gavin Rossdalen kanssa, hän raivoaa nyt uudesta rakkaussuhteesta …

Sophia Thomalla on juuri rakastunut

sophia thomalla julkkisuhde Loris Kariuksen kanssa

Maalivahti Loris Karius on nyt valloittanut Sophian sydämen

Shophia Thomalla näyttää jo päässyt eroon poikaystävästään, koska nyt hän lähettää sydämiä Instagramiin. Ja kuvassa ei kukaan muu kuin jalkapalloilija Loris Karius. Ja Miamin rannalla, he kaksi ovat onnellisia ja rentoja yhdessä. Lukuisat valokuvat kaikissa medioissa ovat jo todiste upouudesta rakkaussuhteesta, ja monet fanit ovat uteliaita ja innostuneita näkemään, mitä siitä tulee.

Lähes miljoona Instagram -seuraajaa ajattelee, että Sophia on loistava joka tapauksessa ja kannustaa parhaillaan häntä. No, pidämme peukkuja molemmille.

Tähti maalivahti Loris Karius

loris karius ja sophia thomalla yhdessä

Miksi Sophia Thomalla on sellainen kuin hän on tänään?

Suuri osa tästä salaisuudesta on luultavasti hänen lapsuudessaan, hänen äitinsä, saksalaisen elokuvan tähden Simone Thomallan roolissa. Sophia ei vain syntynyt todelliseen taiteilijaperheeseen Itä -Berliinissä, vaan hänet kasvatettiin aina rakkaudella, luottamuksella ja turvallisuudella. Joten hän kasvaa itsevarmaksi ja vahvaksi ja löytää oman elämäntapansa. Ja riippumatta siitä, pitävätkö jotkut ihmiset kaikesta mitä hän tekee, Sophia Thomalla on ainutlaatuinen ja sillä on suuri tunnustusarvo ja vastustamaton karisma.

Sophia Thomalla on yksi Saksan suosituimmista kauneuksista

sophia thomalla tähti

Ja mitä Sophian julkkisäiti Simone Thomalla sanoo haastattelussa Gala, kun häneltä kysyttiin, miten hän löysi tyttärensä provosoivat viestit? – “Kaikkeen tottuu … ja joka tapauksessa sinun ei pitäisi ottaa kaikkea niin vakavasti.”

Molemmat näyttävät upeilta yhdessä

sophia thomalla loris karius rantakuva

Tatuoinnit ja muoti ovat myös yhteisiä intohimoja

sophia thomalla rantakuva, jossa on loris karius

Ja rakkaus? Varmasti hänkin on siellä!  

sophia thomalla suutelee loris kariusta