Sosiaalisen median uusi trendi on nimeltään: 10 Years Challenge

Muistatko Ice Bucket and Mannequin Challengen, joka herätti paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa? Jos näin on, olet varmasti nauranut hauskoille videoille ystävien tai perheen kanssa. Nykyään Internetistä löytyy uusi trendi, joka saa salamannopeasti suuren suosion. ”10 vuoden haaste” on haaste, joka näyttää yleisölle, kuinka kaikki ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa. Kaikkien pitäisi siis julkaista kollaasiin tuore valokuva ja kymmenen vuotta sitten. On erityisen mielenkiintoista, että myös monet saksalaiset ja kansainväliset julkkikset osallistuvat. Seuraavissa kappaleissa saat selville, miksi myös ympäristönsuojelijat ovat osa tätä suuntausta!

Lähes mitään muutosta ei näy Til Schweigerissä.

Schweiger 10 -tutkimushaasteeseen

Saksan tähdet ovat vahvoja

Saksalaiset julkkikset osoittavat lukuisten valokuvien avulla, kuinka he ovat muuttuneet viime vuosina. Sylvie Meis, joka on myös osa tätä suosittua trendiä, osoittaa voimakasta muutosta. Mutta se näyttää meille kuvan, jonka takana on tärkeä viesti. Vanha kuva Sylvestä on kuukausia ennen kuin hänelle diagnosoitiin rintasyöpä.

Kuitenkin vuonna 2018 hän on onnellinen ja terve kuvassa ja näyttää upealta. Suuressa julkkisluettelossa on myös urheilijoita, kuten Mario Götze ja näyttelijöitä, kuten Til Schweiger, sekä Geissens. Monilla tähdillä muutosta ei juuri näy.

Kuten aina, Sylvie Meis näyttää ainutlaatuiselta

sylvie meis 10 tutkimushaasteen julkkista

Ympäristön ”10 vuoden haaste”

Vaikka kansainväliset ja saksalaiset julkkikset julkaisevat lukuisia kuvakollaaseja, yhä useammat ihmiset osoittavat ympäristön muutoksia. Monet Facebookin ja Instagramin käyttäjät ovat sitä mieltä, että tällä haasteella on todella suuri merkitys selfieihin verrattuna. Kuvakollaasit osoittavat jään sulamisen vuonna 2009 ja tämän päivän sulanut jääpinnat. Mielenkiintoisimpia valokuvia ovat myös kuolleet korallit ja uhanalaiset metsät ja valtamerirannat muovijätettä. Kuvissa ei tietenkään ole suoraa ja aitoa vertailua, mutta näet jo suurimmat ympäristöongelmat.

Surullinen ”10 vuoden haaste”, joka saa meidät ajattelemaan

ympäristö jääkarhut 10 tutkimushaaste

Uusi trendi herättää paljon keskustelua, positiivisia ja negatiivisia kommentteja. Mutta useimmat ihmiset ovat erityisen uteliaita seuraavista kymmenestä vuodesta.

Maailmankuulu jalkapalloilija Mario Götze osoittaa suuren muutoksensa.

# 10 tutkimushaaste

10 tutkimushaastetta ympäristönsuojelumuovista daniela katzenberger 10 tutkimushaaste

j lo 10 tutkimushaaste

10 Years Challenge lupaa tähtiä Geissensin 10 vuoden haaste