Tennistähti Maria Šarapova päätti urheiluuransa

Maria Sharapova sulkee tennismailan. Eilen, helmikuun 26. syntyperäinen venäläinen ja nyt amerikkalainen valinnaisesti ilmoitti ammattiurheilusuransa päättymisestä. Viisinkertainen Grand Slam -voittaja selitti päätöstään erittäin tunteellisessa esseessä lehdille “Vanity Fair” ja “Vogue”. Videolla näet naisten tenniksen suuren tähden, joka on pukeutunut tyylikkäästi valkoiseen puseroon ja mustiin housuihin. 32-vuotias sanoi retorisesti: Tennis-sanon hyvästit. Kun annoin henkeni tennikselle, tennis antoi minulle elämän. Tulen kaipaamaan sitä joka päivä “.

 Maria Sharapova ilmoitti vetäytyvänsä ammattitenniksestä.

Maria Sharapova vetäytyy ammattitenniksestä ennen Vanity Fairia ja Voguea

 

  • Katsaus Maria Sharapovan hämmästyttävään tennisuraan

Entinen maailman ykkönen ja viisinkertainen Grand Slam -voittaja katsoo esseessään loistavan urheiluuransa ratkaisevista hetkistä. Maria Sharapova muistelee, kuinka hän tuli ensimmäisen kerran tenniskentälle 4 -vuotiaana Venäjän Sotšissa.

Hän myös katselee taaksepäin hetkeä, jolloin hän lensi isänsä kanssa Floridaan 6 -vuotiaana. Silloin hänellä oli vain yksi tavoite, ja se oli valmistautua suureen uraan tenniksessä. Ja hän saavutti sen – paljon koulutusta ja vahvaa luonnetta! Hän on voittanut yhteensä 36 titteliä. Lisäksi Maria Sharapova on yksi vain kymmenestä pelaajasta, jotka ovat voittaneet jokaisen turnauksen kerran. Vuonna 2004 hän voitti Lontoossa Wimbledonin tittelin. Hän voitti US Openin vuonna 2006 ja Australian Openin vuonna 2008. Sitten voitettiin kaksi suurta voittoa Ranskan avoimissa vuosina 2012 ja 2014. Koko tennismaailma arvostaa Marian suoritusta!

Maria Sharapova – yksi maailman menestyneimmistä tennispelaajista!

Maria Sharapova vetäytyy ammattitenniksen viisinkertaisesta Grand Slam -voitosta

  • Isossa tenniksessä Maria Sharapovalla oli ylä- ja alamäkiä

Mutta kolikolla on aina kaksi puolta. Tämä koskee myös Maria Sharapovaa. Hän on voittanut yli 38 miljoonaa dollaria palkintorahoja ammattitenniksessä. Hän ansaitsi myös paljon sponsorisopimuksilla ja mainossopimuksilla. Hän oli vuosien ajan yleisön ja mainoskumppaneiden magneetti, ja häntä pidettiin yhtenä eniten ansaitsevista naisurheilijoista. Hän oli aina mukava katseenvangitsija tenniskentällä ja sen ulkopuolella. Mutta urheilussa oli ylä- ja alamäkiä. Tennisuransa aikana hänellä oli useita olkapääleikkauksia. Erityisesti viimeisten 4 vuoden aikana he ovat vähentäneet loukkaantumisongelmia.

 Kuten kaikilla suurilla urheilijoilla, Maria Sharapovalla on ollut tennis -uransa ylä- ja alamäkiä.

Maria Sharapovan eläkkeelle ammattitenniksestä oli ylä- ja alamäkiä urheilussa

Maria Sharapova vetäytyi ammatillisesta tenniksestä vahvan luonteen omaavalla tenniskentällä

  • Dopingkiellon jälkeen hän ei enää koskaan päässyt naisten tenniksen huipulle

Mutta Maria Sharapovalla oli pahin kokemus vuonna 2016 Australian avoimissa. Siellä hänelle testattiin sydänlääke meldonium ja hän sai positiivisen dopingtestin. Hän ei saanut pelata turnauksissa seuraavan 15 kuukauden aikana. Tämän pitkän tauon jälkeen hän ei onnistunut palaamaan huhtikuussa 2017 todella onnistuneesti. Sen jälkeen Maria Sharapova ei ole pystynyt palauttamaan aiempaa tasoaan entisenä maailman ykkönen. Siksi on spekuloitu kuukausia, että tennistähti haluaa erota. Ei ole yllätys monille, että Maria Sharapova lopetti virallisesti tennisuransa eilen.

 Todellinen katseenvangitsija tenniskentällä!

Maria Sharapowa vetäytyi ammattitenniksestä, todellinen katseenvangitsija leikkikentällä

 Ja ulkona!

Maria Sharapova luopuminen ammatillinen tennis kaunis malli paljon mainontaa

  • Nyt hän vetäytyy takaisin tenniksestä!

Tänä vuonna Maria Sharapova pelasi vain kaksi tennistä ja hävisi molemmat. Tammikuussa hän pelasi Australian avoimissa kroatialaista Donna Vekiciä vastaan ​​ja hävisi 3: 6, 4: 6. Hän putosi naisten maailmanlistalla 350 parhaan joukosta. Hän oli viimeksi siellä numerolla 373. Tietenkin on erittäin vaikeaa päästä takaisin huipulle tästä asemasta. Tämä johti myös siihen, että hän päätti vetäytyä ammattitenniksestä. Hän sanoi kameran edessä runollisesti: ”Tennis oli vuoreni. Polkuni oli myös merkitty laaksoilla ja kiertoteillä, mutta näkymä ylhäältä oli uskomaton. 28 vuoden ja viiden Grand Slam -mestaruuden jälkeen olen valmis kiipeämään muille vuorille ja kilpailemaan erilaisessa maastossa. ” Näillä sanoilla Maria Sharapova ilmoitti julkisesti uskomattoman tennisuransa päättymisestä. Mutta tennismaailma kaipaa niitä!

Hyvästi, Maria Sharapova!

Maria Sharapova vetäytyy ammattitenniksestä ja jättää hyvästit

Maria Sharapova vetäytyy ammattitenniksestä - hän sanoo hyvästit

Ehkä pian näemme Maria Sharapovan mallina catwalkilla?

Maria Sharapova luopuu ammattitenniksestä, ehkä pian malli catwalkilla