Voisiko prinssi William jättää Meghan Marklen ja prinssi Harryn vauvan syntymän?

  • Prinssi William vierailee Uudessa-Seelannissa 25.-26.4. Ison-Britannian kuningatar Elisabet II: n puolesta kunnioittaakseen Christchurchin ampumisen uhreja..
  • Vierailu suunniteltiin Uuden -Seelannin pääministerin Jacinda Ardernin pyynnöstä.
  • Prinssi Harryn ja Meghan Marklen vauvan odotetaan myös syntyvän huhtikuun lopussa. Tarkkaa päivämäärää ei ole julkistettu.

Meghan Markle Kate Middleton Prinssi Harry Prinssi William

Cambridgen herttua, prinssi William, vierailee Uudessa -Seelannissa kunnioittaakseen Christchurchin terrori -iskun uhreja

Meghan Markle Prinssi Harry Prinssi William Kensingtonin palatsi

Prinssi William matkustaa Uuteen -Seelantiin huhtikuun lopussa

Meghan Marklen ja prinssi Harryn ensimmäisen lapsen syntymän on määrä alkaa huhtikuun lopussa, mutta pari ei ole ilmoittanut Sussexin syntymäpäivän odotettua päivämäärää. Onko mahdollista, että Williamin matka ja Baby Sussexin syntymä voivat olla päällekkäisiä??

Prinssi William vierailee Aucklandissa ja Christchurchissa 25.-26. Huhtikuuta. “Hänen kuninkaallinen korkeutensa Cambridgen herttua vierailee Uudessa -Seelannissa hänen majesteettinsa kuningattaren puolesta kunnioittaakseen Christchurchin moskeijoita vastaan ​​tehdyn terrori -iskun uhreja.” Huhtikuun lopulla vierailu on Uuden -Seelannin pääministerin pyynnöstä. Herttua tapaa iskun kohteeksi joutuneet ja muistaa uhreja poikkeuksellisen myötätuntoisesti. Hänen sääli on Uuden -Seelannin asukkaita kohtaan ja hän ihailee tekoja, joita he ovat osoittaneet viime viikkoina. Asiasta ilmoitti Kensingtonin palatsi huhtikuun puolivälissä.

Tästä Kensingtonin palatsi ilmoitti virallisesti Twitterissä 

Meghan Markle Prinssi Harry Prinssi William Kensingtonin palatsi Uusi -Seelanti

Joten on mahdollista, että Cambridgen herttua voi olla poissa maasta, kun prinssi Harry ja Meghan Markle toivottavat ensimmäisen lapsensa tervetulleeksi. Sussex -vauvaa odotetaan huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa, vaikka tarkkaa syntymäaikaa ei ole vielä vahvistettu.

Seuraava majesteettinen vauva on matkalla

Meghan Markle prinssi Harry Marokko prinssi William

Sussex -vauvaa odotetaan huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa

Meghan Markle raskaana prinssi Harry vauva prinssi William

Odotettua eräpäivää ei ole vielä vahvistettu 

Meghan Markle raskaana prinssi Harry prinssi William

Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan viralliset matkat ovat myös näköpiirissä. Kuninkaallinen pari matkustaa Saksaan 7.-10. Toukokuuta, mikä voi tarkoittaa, että he suunnittelevat matkaa pian uuden kuninkaallisen vauvan syntymän jälkeen.

Onnellinen kuninkaallinen perhe

Meghan Markle Kate Middleton Prinssi Harry Prinssi Williamin kuninkaallinen perhe

Voisiko prinssi William jättää vauvan Sussexin syntymän??

Jos prinssi William kaipaisi veljentyttärensä tai veljenpoikansa syntymää, hänen poissaolonsa olisi ymmärrettävää. Kun maaliskuun puolivälissä tuli tietoon, että 50 ihmistä on kuollut kahdessa moskeijassa Christchurchissa, prinssi William, Cambridgen herttuatar, Harry ja Meghan antoivat virallisen yhteisen lausuman, jossa tuomittiin hyökkäys. ”Kenenkään ei pitäisi koskaan pelätä menevänsä pyhään palvontapaikkaan”, he kirjoittivat.

Meghan Markle raskaana prinssi Harry vauva prinssi William Uuden -Seelannin matka

Cambridgen herttua vieraili Christchurchissa vuoden 2011 maanjäristyksen jälkeen. Hän vieraili uudelleen Uudessa -Seelannissa herttuatar Katen ja hänen ensimmäisen poikansa prinssi Georgen kanssa vuonna 2014. Se oli ensimmäinen ulkomaanmatka pienelle prinssi Georgelle tuolloin..

Se ei kuitenkaan olisi ensimmäinen kerta, kun Williamsin kuninkaalliset ja julkiset tehtävät ovat ristiriidassa yhden Harryn tärkeimmän elämäntapahtuman kanssa. Englannin jalkapalloliiton (FA) presidenttinä hänen oli määrä osallistua FA Cupin finaaliin samana päivänä, kun Harryn ja Meghanin kuninkaalliset häät pidettiin. Lopulta hän oli edelleen läsnä kuninkaallisissa häissä. Hän oli paras mies loppujen lopuksi.

Sulhanen ja paras mies 

Meghan Markle Prinssi Harry häät Prinssi William paras mies

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät pidettiin 19. toukokuuta 2018

Meghan Marklen hääpuku Prinssi Harry Prinssi William paras mies Meghan Marklen hääpuku prinssi Harry prinssi William

Molemmat sisarukset Kate Middleton ja Meghan Markle 

Meghan Markle Kate Middleton

Kuninkaallisella parvekkeella

prinssi william meghan markle prinssi harry baby