Yllättävä avioliitto päättyy Thomas Gottschalkissa

Maailma on täynnä yllätyksiä, erityisesti show -liiketoiminnan. Eilen, 18. maaliskuuta, saksalaiset mediakanavat saivat yllättäen uutisen Thomas Gottschalkin ja hänen vaimonsa Thea Gottschalkin avioliitosta. Molemmat erosivat 42 vuoden avioliiton jälkeen. Nyt kuuluisa pari on vetänyt rajan ja he molemmat haluavat mennä omille teilleen tulevaisuudessa. Tämän vahvisti hänen asianajajansa Christian Schertz, kun hän pyysi kuvaa. On epäselvää, mikä tarkalleen johti tähän yllättävään avioliiton päättymiseen Thomas Gottschalkissa. On kuitenkin tiedossa, että pari ilmoitti pojilleen molempien puolisoiden päätöksestä viikkoja ennen eroa. “Herra Gottschalk pyytää kunnioittamaan perheensä yksityisyyttä ja pidättäytymään lisäkyselyistä”, sanoi asianajaja eilen.

Thomas Gottschalk on eronnut vaimostaan ​​Theasta.

Thomas Gottschalk Thea Gottschalk Ehe-Aus 42 vuoden yhdessäolon jälkeen

  • Yllättävä ero eron jälkeen 42 vuotta yhdessä

Yllättävä uutinen Gottschalkien avioliitosta saa meidät katsomaan heidän aiempaa perhe -elämäänsä. Thomas Gottschalk tapasi Thean vuonna 1972 Münchenin lääketieteen pallolla ja he menivät naimisiin vuonna 1976. Kuusi vuotta myöhemmin heidän poikansa Roman syntyi.

Vuonna 1989 pari adoptoi poikansa Tristanin. Thomas Gottschalkista on tullut isoisä kahdesti. Pariskunta halusi suojata yksityiselämänsä ja poikansa yksityiselämän tiedotusvälineiltä ja kaikelta hälinästä ympärillään ja osti kiinteistön Malibusta 1990 -luvulla. 1990-luvun puolivälistä lähtien perhe asui vuorotellen Kaliforniassa ja Saksassa. Valitettavasti Yhdysvaltojen kallis kiinteistö tuhoutui tulipalossa viime vuonna. Pariskunnan oli vaikea selviytyä. Thomas Gottschalkilla ja Thealla on edelleen asunto Berliinissä ja asunto New Yorkissa. Mutta missä molemmat jatkavat asumistaan ​​eron jälkeen, ei ole vielä päätetty.

Vain muutama viikko ennen rakkauden hajoamista Thomas Gottschalk sanoi, että Thea oli hänelle paras nainen.

Gottschalk Thea Gottschalk Ehe-Aus 42 vuoden yhdessäolon jälkeen

 Thomas Gottschalk jakaa myös Thean mieltymyksen silmiinpistävään vaatetyyliin.

Thomas Gottschalk Thea Gottschalk jakoi mieltymyksen silmiinpistäviin asuihin

  • Thomas Gottschalkilla oli paljon ylä- ja alamäkiä, mutta hän ei ole koskaan menettänyt huumorintajuaan tähän asti

Thomas Gottschalk varttui Baijerissa asianajaja Hans Gottschalkin poikana. Hän opiskeli saksaa ja historiaa Münchenin “Ludwig Maximilians -yliopistossa”, mutta ei koskaan halunnut opettajaksi. Hänen viihdyttäjäuransa alkoi varhaisessa iässä, ensin radio -juontajana, sitten televisiossa. Hänen tehtävänsä “Lyön vetoa, että…?” oli Saksan suosituin esitys vuosiin. Show -liiketoiminnan suuret nimet tulivat hänen luokseen, mukaan lukien Micheal Jackson huhtikuussa 2018. Kultakarhujen mainonnan (“Haribo tekee lapsista onnellisia!”) Ansiosta Thomas Gottschalkista tuli entistä suositumpi nuorten ja vanhojen keskuudessa. Hän isännöi lukuisia keskusteluohjelmia ja iltaohjelmia ja sai aina yleisön nauramaan. Kuuluisa juontaja on muotoillut televisiomaiseman huumorillaan ja siksi on vaikea kuvitella ilman sitä.

 Suosittu juontaja televisiossa.

Thomas Gottschalk, suosittu TV -juontaja

Ajan myötä Thomas Gottschalk on saanut useita palkintoja. Esimerkiksi hän sai kaksi kertaa “Kultaisen kameran”, kaksi kertaa “Saksan TV -palkinnon” ja myös kaksi kertaa “Romy -palkinnon”. Hänelle myönnettiin Grimme -palkinto viihdyttäjänä tekemästään työstä. Hänen huumorinsa ja sananlaskunsa tekivät hänestä niin suosittu. Thea Gottschalk vaikutti varmasti tähän paljon, ei vähiten sen hämmästyttävien asujen takia, jotka eivät jätä ketään välinpitämättömäksi.

 Thomas Gottschalk on saanut lukuisia tv -palkintoja elämäntyöstään. Tässä Bambi -palkinto.

Thomas Gottschalk lukuisia palkintoja täällä Bambi Award

 Bambi -palkinnoissa marraskuussa 2018 Sophia Lorenin ja Udo Lindenbergin kanssa.

Thomas Gottschalk Bambi Awards 2018 -tapahtumassa Sophia Lorenin ja Udo Lindenbergin kanssa