AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuvan

Aluksi se oli vain Instagram -suodattimia. Sitten tuli Snapchat -naamarit. Tekoäly on nyt uusin tapa käyttää tekniikkaa ulkonäkömme muuttamiseen. FaceAppin kaltaiset sovellukset voivat saada meidät näyttämään 30 vuotta vanhemmilta. Jos kuitenkin etsit jotain hieman arvokkaampaa, miksi et tekisi kasvosi todellisen renessanssimuotokuvan sijaan? Jos olet koskaan ajatellut, miltä muotokuvasi näyttäisi, jos sen olisi maalannut yksi suurista mestareista, tämä sivusto ja sovellus ovat sinua varten. AI Portraits käyttää tietoja yli 45 000 mestariteoksesta 1400 -luvulta “maalaamaan” henkilön muotokuvan.

Internet -rakas Keanu Reeves

AI Portraits muuttaa selfiesi renessanssin muotokuvaksi keanu reevesistä

Kuningatar B Beyonce

AI Portraits muuttaa selfiesi renessanssin muotokuvaksi

AI tutki 45 000 1500 -luvun vanhan mestarin taideteosta

Vaikka on jo olemassa lukuisia sovelluksia ja suodattimia, jotka lupaavat muuttaa valokuvasi taideteokseksi, AI Portraits erottuu selvästi GAN -malliensa kautta. Monet sovellukset käyttävät tyylinsiirtoja, jotka muuttavat vain värejä, mutta pitävät kasvojen piirteet samana. AI Portraits käyttää sen sijaan ominaisuuksia ja taustoja määrittääkseen muotokuvalle parhaan tyylin. Näin saadaan täysin ainutlaatuisia ja taiteellisia 4K -muotokuvia vanhojen mestarien tyyliin.

MIT-IBM Watson AI Lab -työkalun kehittäjät käyttivät suosittua AI-tekniikkaa GAN (Generative Adversarial Network) -malleja. He keskittyivät 1400 -luvun muotokuviin. Se oli taidehistorian aikaa, jolloin realistiset muotokuvat olivat erityisen suosittuja.

Dwayne “The Rock” Johnson

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuvan dwayne johnson the rock

SpaceX, Tesla, Neuralink ja The Boring Companyn toimitusjohtaja Elon Musk

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuva elon muskin

AI Portraitsilla on ongelmia hymyissä ja hyvästä syystä

Mielenkiintoista on, että ne osoittavat, että hymyilevien tai nauravien ihmisten muotokuvat olivat harvinaisia, ja ne kannustavat nykyaikaisia ​​käyttäjiä kokeilemaan ja näkemään, mitä tuloksia tapahtuu, kun ladataan tällaisia ​​kuvia. ”Muotomestarit ovat harvoin maalanneet hymyileviä ihmisiä, koska hymy ja nauru on yleensä liitetty genremaalauksen hauskempaan osaan. Se johtuu myös siitä, että yhtä ilmeisen ilmeen esittäminen kuin hymy voi vääristää esiintyjän kasvot. Tämä tekoälyn kyvyttömyys tuottaa hymyjämme opettaa meille jotain taidehistoriasta. “

Yksityisyyden ja turvallisuuden osalta AI Portrait -kehittäjien on sanottava näin: ”Valokuvat lähetetään palvelimillemme muotokuvien luomiseksi. Emme käytä valokuviesi tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen ja poistamme ne välittömästi. ”Voit myös aiportraits.com mene kokeilemaan sen toimintaa itse. Valitettavasti muotokuvasi saaminen voi kestää muutaman yrityksen ja hetken. Sivusto on tällä hetkellä ylikuormitettu “mallien” liikenteestä.

“Nalle” Ed Sheeran

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuva ed sheeran

Christopher “Kit” Harington

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuvasarjan harington

Lady Gaga

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuva lady gaga

Tom Cruise

AI Portraits muuttaa selfiestäsi renessanssin muotokuvaristeilyn