Kuuluisia valokuvaajia – Ralph Gibson kameran takana

kuuluisa valokuvaaja Ralph Gibson tyttö

Ralph Gibson ja kuuluisien valokuvaajien työ

Jos haluat tutustua nykyaikaisten valokuvaajien työhön, älä missaa Ralph Gibsonia. Hänelle on ominaista erittäin menestyvä, samalla 60 vuoden ura. Hän ei näytä olevan valmis siihen, mitä hän voi antaa maailmalle.

Valokuvaajien kanssa Ralph Gibson Ensinnäkin ei saa olla houkutusta katsoa kaikkea stereotypioiden prismien kautta. Mitä se tarkoittaa hänen tapauksessaan? Älä kiirehdi kutsua häntä kuvataiteilijaksi. Koska hänen teoksissaan ei ole mitään käsittämätöntä, abstraktia tai elitististä, se ei ole tarkoitettu vain ihmisille, jotka “todella ymmärtävät jotain”. Motiivit ja ideat ovat yllättävän lähellä suuren yleisön käsityksiä.

Ralph Gibson kuvauksissa

kuuluisa valokuvaaja Ralph Gibson ammunnassa

Katsoja tunnistaa itsensä uudelleen tavasta, jolla hän käsittelee todella “pieniä” asioita. Koska teemme sen uudelleen. Tämä on myös tilaisuus kysyä itseltäsi, mitkä ovat todella tärkeitä “pieniä” asioita elämässämme. Useimmat meistä voivat lähes varmasti samaistua hänen kuuluisimpaan Leica -numerosarjaansa.

Koskettavia hetkiä

kuuluisa valokuvaaja ralph gibson bangkok -tyttö

kuuluisa valokuvaaja ralph gibson bangkok musta valkoinen

Ralph Gibsonin yhteistyö muiden valokuvaajien kanssa

Lähdön jälkeen laivasto palaa Ralph Gibson takaisin LA: han. Mutta pian sen jälkeen hän muuttaa San Franciscoon. Hänen koulutuksensa alkaa sieltä. Dorothea Lang otti tällä hetkellä yhteyttä osastoonsa ja pyysi lahjakkaita avustajia. Ralph Gibsonia suositellaan. Sitten yhteistyö kahden valokuvaajan välillä alkaa.

Mustavalkoinen valokuvaus

kuuluisa valokuvaaja ralph gibson kuvia bangkokista

Toinen ”valokuvauspariskunta” on Ralph Gibson ja Robert Frank. Hän auttaa tätä uransa myöhemmässä vaiheessa. Hän korostaa toistuvasti näiden kahden ihmisen merkitystä hänen kehitykselleen. Sait hänet koskaan katsomaan työstään rutiinina. Ne auttoivat häntä myös muuttamaan näkökulmaansa valokuvaukseen ja esineisiin. Sen kehitys muuttui dynaamisemmaksi ja tuotti paljon parempia tuloksia.

kuuluisa valokuvaaja ralph gibson bangkok

Ralf Gibson löysi oman tiensä ja hahmonsa, mikä erottaa hänet muista valokuvaajista

Yhteistyö kahden edellä mainitun valokuvaajan kanssa tekee sen ilmeiseksi Ralph Gibson omistautuu työssään dokumentointiin. Mutta niin ei tapahdu. Hän kulkee omaa tietä. Hän puolestaan ​​halusi käyttää valokuvausta tarkoituksensa antamiseen elämän hetkille ja yksityiskohdille, joita pidetään usein liian pieninä ja ei niin välttämättöminä.

Valokuvaajat Ralph Gibson mustavalkoinen valokuvaus taskukello

Kysymys on myös itsetarkkailusta, jonka on vastattava kysymykseen: “Kuinka havainnostani tulee aihe elämässäni tai teoksissani?”. Suurin hyöty tästä on se, että hänen ei tarvitse koskaan odottaa suurta tapahtumaa.

kuuluisa valokuvaaja Ralph Gibson mustavalkoinen valokuvaus

Numeerinen kammio ja mukava elämä

Koko uransa ajan Ralphia ohjataan selvittämään, kuinka hänen käsityksensä asioista ja katsojan näkemyksistä liittyvät toisiinsa. Siksi Ralph, toisin kuin monet muut valokuvaajat, ei halua puhua suosikkivalokuvastaan. Mutta hän myöntää, että hänellä on sellainen. Se on nimetön valokuva papista. Ensi silmäyksellä se näyttää yksinkertaiselta muotokuvalta. Tarkemmin tarkasteltuna huomaat, että se näyttää tiukan, geometrian hallitseman rakenteen, joka on todella tyypillistä Ralphille.

Ralph Gibsonin kamera Leica M Mustavalkoinen

kuuluisa valokuvaaja Ralph Gibson kamera Leica M Monochrom

Malli myös punaisena

valokuvaajat Ralph Gibson -kamera Leica M Monochrom

Uusia hankkeita ja haasteita

kuuluisat valokuvaajat-Ralph-Gibson

Poika patonkeilla 

Valokuvaajat Ralph Gibson valokuvapoika patonkeilla