Oscar 2019: The Sensation 2019 – ROMA ja Gabriela Rodriguez

Vuoden 2019 Oscar -palkinnot jaetaan 24. helmikuuta. sijasta. Aika ennen sitä on kuitenkin myös varsin jännittävää, koska pelkästään Oscar -ehdokkuudet ovat itsessään suuri kunnia. Yksi tämän vuoden suurimmista tuntemuksista liittyy nimeen Gabriela Rodriguez ja vuoden 2018 elokuvaan ROMA. Muuten, tämä elokuva on jo sellainen Goya -palkinto vastaanottaa.

Elokuva ROMA sai ehdokkuuden Oscar -gaalassa 2019

kohtaus elokuvan roma Oscar -ehdokkaista

Venezuelalaisen ohjaajan Oscar -ehdokkuus 2019

Venezuela on tällä hetkellä maailman uutisten valokeilassa, ja se koskee tämän maan ja Yhdysvaltojen nykyisten poliitikkojen yhteisiä etuja. On yllättävää, että tämän maan elokuvaohjaajalle myönnetään ehdokkuus.

Sitä paitsi se on nainen! Näin näyttää myös ohjaaja Gabriele Rodrigues hänen sanojensa mukaan Oscar -ehdokkaiden jakamisen jälkeen.

ROMA on jo voittanut espanjalaisen Goya -elokuvapalkinnon

Gabriela Rodríguez ja myös Nicolás Celis Goya

Reaktiot kotoa

Toimittajat kysyivät tietysti johtajalta tämän suuntaisia ​​kysymyksiä. Hän sanoi olevansa latinalaisamerikkalaista alkuperää oleva nainen itse hyvin yllättynyt Oscar -ehdokkuudesta. Hän sanoi myös saavansa erittäin myönteisiä reaktioita Venezuelasta. Tällaisina vaikeina aikoina tällaiset uutiset nostavat kansakunnan itsetuntoa ja antavat toivoa.

Gabriela Rodriguez ja Roma -ohjelma Netflixissä

Oscar -ehdokkaat roma netfixissä

Elokuva Roma

Ohjaaja sai palkinnon elokuvasta Roma. Tämä elokuva on jo nähtävissä Netflixissä ja niin monet ihmiset tietävät sen, myös Venezuelassa. Yleensä reaktiot ovat erittäin positiivisia, kuten ohjaaja itse korosti. Mutta mikä on erikoista tässä elokuvassa, joka toi sen Oscar -gaalaan vuonna 2019? Nimitetyn ohjaajan mukaan sinulla oli täällä paljon vapautta luoda juuri sitä, mitä halusit. Samaan aikaan tuotanto oli erittäin suuri haaste, koska työskentelit vähän tunnettujen tai jopa tuntemattomien näyttelijöiden kanssa.

Näyttelijät elokuvasta “Roma”

gabriela rodriguez ja roma näyttelijä Oscar -ehdokkuudet

Entä jos ”Roma” voittaa ”parhaan elokuvan” palkinnon?

Gabriela Rodriguez vastasi kysymyksiin hänen mahdollisesta reaktiostaan ​​mahdolliseen voittoon Oscar -gaalassa 2019. Hän ei voinut kuvitella sitä ollenkaan, mutta luultavasti se herättäisi häneltä erittäin spontaanin reaktion. Hän on jo erittäin iloinen siitä, että hän on ehdokkaiden joukossa.

Näyttelijöitä ja elokuvantekijöitä ROMA -elokuvatiimistä

2018 Toronton kansainvälinen elokuvafestivaali -

Keskustelu IMDb: llä elokuvasta ROMA

hienoja talk roma Oscar -ehdokkaita

Kuvaus ja elokuvakohta ROMAsta

Oscar -ehdokkaat puhuvat roma -ehdokkuuksista