Salvador Dali toimii – Uppoudu fantasiamaailmaan!

Maaginen matka fantasian värikkään maailman läpi

”6 -vuotiaana haaveilin tulla kokiksi; vuotta myöhemmin halusin olla kuin Napoleon. Siitä lähtien kunnianhimoni ja megalomaniani ovat kasvaneet yhä suuremmiksi. Tänään haluan vain olla Salvador Dalí, minulla ei ole vahvempia toiveita kuin tämä. ”Dalin erityinen uteliaisuus uutta kohtaan ja hänen palava intohimonsa maalaamiseen heijastuvat edelleen hänen varhaisimpiin töihinsä. Yhtenä kaikkien aikojen suurimmista maalareista ja graafikoista hänen oli melko helppo herättää nopeasti kaikkien muiden kuvanveistäjien ja taidetutkijoiden kiinnostus innovatiivisilla ideoillaan, uusilla muodoillaan ja väriyhdistelmillään. Jopa ruma hänen maalauksissaan näyttää olevan esteettinen ilo silmille; hänen mielikuvituksensa muotoillut kuvat ympäröivät salaperäinen salaisuus, kankaalla olevat muodot heijastavat hänen emotionaalista kypsyyttään, itseluottamustaan ​​ja ylellisyyttä.

Salvador Dali toimii – Et tarvitse enää mitään, jos sinulla on suuri rakkaus!

salvador dalí works gala

Hänen elämänsä suurin rakkaus tapasi Dalin Pariisissa oleskelunsa aikana. Gala oli hänen unelmiensa ja fantasioidensa, hänen syvimpien halujensa puhdas ruumiillistuma. Naishahmot hänen kuvissaan, jotka olivat olleet salaperäisiä tähän asti, olivat jo muotoutumassa. Gala ja Dali viettivät kaiken aikansa yhdessä – hän seurasi häntä kaikkialla, suojeli häntä, ihaili hänen työtään ja inspiroi hänen mestariteoksiaan.

Hän oli hänen museonsa, joka antoi hänen elämälleen tarkoituksen ja varmisti hänelle tarvittavan henkisen ja emotionaalisen tasapainon. Tämä palava, parantava, inspiroiva ja tuhoutumaton rakkaus antoi hänelle impulssin ja sisäisen ajatuksen luoda joitain maailman tunnetuimmista ja kauneimmista maalauksista. Galan muodossa aineellinen ja hengellinen, taivaallinen ja maallinen, salaperäinen ja jo tunnettu, ääretön ja kuolevaisuus, horjumaton ja hauras kietoutuvat toisiinsa.

Salvador Dali toimii – suuren taiteilijan mestariteos ja hänen viestinsä

sakvador dalí toimii pysyvästi

Dalin tunnetuin teos “Muistin pysyvyys” sisältää surrealismin tyypillisiä piirteitä, ja se voidaan nähdä tänään New Yorkin modernin taiteen museossa. Taidemaalari itse kuvailee maalausta valokuvana unestaan, jonka piti edustaa ympäröivää maailmaa epätavallisella tavalla. Pehmeät kellot symboloivat katoavaisuutta, ja ne olisi ymmärrettävä vertauskuvana äärettömän kulkevalle ja peruuttamattomasti kuluvalle ajalle. Muurahaiset edustavat kuolemaa ja rappeutumista, kun taas oliivipuu on esimerkki muinaisesta mutta jo kuivuneesta viisaudesta. Meri kuvaa kuolemattomuutta ja kuolemattomuutta, täällä aika kulkee eri tavalla – sisäisen kellon ja matkustajan tahdin mukaan.

Dali – Potsdamerplatzin näyttely

salvador dalí toimii berliinissä

Saksan pääkaupungin sydämessä Löydä nerokkaan taiteilijan ainutlaatuinen näyttely, joka on ollut yleisönvetäjä vuodesta 2009 ja houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain. Yli 2000 teosta yksityiskokoelmista ympäri maailmaa odottaa sinua täällä – piirustuksia, litografioita, etsauksia, puupiirroksia, kuvitettuja kirjoja ja paljon muuta! Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia lisää espanjalaisen taidemaalarin jännittävästä ja jännittävästä elämästä, päästä lähelle hänen mielikuvituksensa maailmaa ja jättää huolesi hetkeksi taakse. Maalaukset tuovat esiin elämän ohimenevyyden, niiden viestit koskettavat ihmisen sielun syvimpiä osia ja saavat katsojan yksinkertaisesti irrottautumaan arjen ajatuksista ja uppoutumaan taikuutta täynnä olevaan maailmaan. Herättävät teokset ylittävät tavanomaisen, ilmaisevat kokonaisia ​​sisäisiä maailmoja ja tarjoavat sinulle täysin uuden maailmankuvan!

Salvador Dali ja hänen ylellinen taiteensa

salvador dalí toimii taidemaalari

Salvador Dali Works – Dalin kuvat Don Quijotista

salvador dalí don quhott

salvador dalí toimii don quihot

Salvador Dali Works – Maalaus Elefantit on nyt yksityisissä käsissä

salvador dali toimii norsuja

Gala – Dalin museo ja elämän suurin rakkaus

salvador dali tekee gaalamaalauksia

Salvador Dali Works – Mae Westin kasvot

Mae West oli 1930 -luvulla amerikkalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja, jota pidettiin tuolloin femme fatalen ruumiillistumana

salvador dali toimii kasvot

Dalín teatterimuseo Figueresissa (lähellä Barselonaa) eksentrisellä arkkitehtuurillaan

salvador dali -museo

Maalaukset Mae Westin kasvot kuvaa naisen kasvoja huoneena

Tämä surrealistinen idea toteutettiin Dalín teatterimuseossa

dali -museo Espanja

dalin museo toimii

Dalí -museo Pietarissa, Floridassa

salvador dali florida

salvador dalin museo florida