2021 Tokyo International Photo Awards – Vuoden 20 voittoisinta valokuvaa

Tokyo International Photo Awards ilahduttaa katsojia ja valokuvausfaneja jälleen tänä vuonna. He tunnustavat, kunnioittavat ja yhdistävät lahjakkaita ammatti- ja amatöörivalokuvaajia ympäri maailmaa uusiin yleisöihin Tokion luovissa piireissä. Arvostettu valokuvakilpailu on avoin kaikille ja kutsuu valokuvaajat ympäri maailmaa lähettämään vuoden parhaan työnsä. Voittajat valitsee kansainvälinen tuomaristo, joka koostuu valokuvausmaailman valokuvaajista ja johtajista. Voittajille jaetaan TIFA -palkinto, rahapalkinnot ja laaja mainonta maailmanlaajuisen yleisön edessä. Tokyo International Photo Awards myöntää rahapalkintoja hyväntekeväisyysjärjestöille tukemaan ammattimaisten ja amatöörivalokuvaajien erinomaista työtä COVID-19-kriisin aikana ympäri maailmaa..

Kirsikankukkia Shirley Wung

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voittajan valokuvan kirsikankukkakuva

Tokyo International Photo Awards -palkinnon saaneet valokuvat luokittain

Tokyo International Photo Awards -palkinnot koostuvat yhdeksästä pääluokasta ja 57 alaluokasta. Tässä esittelemme vain vuoden 20 parhaan voittokuvan. Voit tarkastella koko galleriaa sekä täydelliset tarinat jokaisen kuvan takana tässä katsella.

Tokyo International Photo Awards on vuosittainen valokuvakilpailu valokuvaajille ympäri maailmaa

2020 Tokyo International Foto Awards - Top 20 vuoden voittanutta valokuvaa geischa foto kuivia lehtiä

Mainonta -luokka

Mainonta -luokka viittaa ensisijaisesti kaupallisiin valokuviin, joita käytetään tuotteen, palvelun tai henkilön myymiseen, markkinointiin tai mainostamiseen. Alaluokkiin kuuluvat kauneus, muoti, musiikki, tuote, itsensä edistäminen, matkailu ja liikkuvat kuvat.

Tuore liha, Sh Sadler

”Mitä pidämme kauneutena vuonna 2020? Jatkuvasti etsiessamme nuoruutta, ihailua ja vahvasti kontrolloitua minäkuvaa, kuinka pitkälle poikkeamme maksamista, jonka mukaan kauneus on vain ihoa syvää? “

2020 Tokyo International Foto Awards palkitsee tuoreen lihan mainonnan

Christian Zinkin kuningatar

Hämmästyttävää kyllä, tämä kuva ei ole sävellystä tai Photoshopin taikuutta. Se tallennettiin Kroatiassa 12 metrin syvyydessä. Mekko on itse asiassa laskuvarjo.

2020 Tokyo International Photo Awards - 20 parasta vuoden voittanutta kuningattaren kuvaa veden alla

Arkkitehtuuriluokka

Arkkitehtuurivalokuvausluokka sisältää kaikenlaisten rakennusten, arkkitehtonisten rakenteiden, siltojen, kaupunkikuvien jne. Sisä- ja ulkotilojen..

Requiem Pour Pianos, Romain Thiery

Romain Thiery, pianisti ja valokuvaaja, teki elämäntehtäväkseen yhdistää kaksi suurinta intohimoaan ja tutkia hylättyjä kartanoita eri puolilla Eurooppaa, joissa vanhat pianot jäivät taakse.

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voittaneen valokuvan Requiem pour pianot

Sharon Tenenbaumin Inside Out

”Ihmissilmä ei näe todellisuutta pitkän valotuskuvana. Ikuisuuden ja ajallisuuden rinnakkain kiehtoo minua, ja siksi suurin osa valokuvistani on otettu ulkona. “

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parasta voittajakuvaa ylösalaisin

Kirja -luokka

Tämä luokka sisältää kansikuvat sekä 6 sivua julkaistuja teoksia kirjamuodossa, mukaan lukien näyttelyluettelot, prototyypit, rajoitettu painos tai uudet painokset jne. Alakategorioihin kuuluvat dokumentti, taide, luonto ja ihmiset.

Etelämanner: Heräävä jättiläinen, Sebastian Copeland

“Tämä kirja dokumentoi matkoja Etelämantereella ja sen ympäristössä yli kymmenen vuoden aikana. Vaikka rannikko herättää unelmakuvia kadonneesta maailmasta, sisustus osoittaa toiselle planeetalle. “

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voitetun valokuvan Etelämantereen kirjan kansi

Metsän ihmiset – Mark Edward Harris

“Silmät ovat sielun ikkunat” liittyy yleensä ihmisiin, mutta apinoita kuvattaessa käy nopeasti ilmi, että silmien takana on tuntevia olentoja, jotka katsovat taaksepäin linssin läpi. “

2020 Tokyo International Photo Awards - 20 parasta vuoden valokuvaa metsän ihmisistä

Toimituksellinen luokka

Tämä luokka sisältää valokuvia, jotka on yleensä tarkoitettu havainnollistamaan artikkelia tai ajatusta julkaisun yhteydessä. Se voi kattaa monenlaisia ​​aiheita aseellisista konflikteista yleisiin uutisiin.

Garbage in the Cloud, kirjoittanut Piotr Zwarycz

“Paksu savu, lukemattomat myrkylliset aineet, jotka johtivat enemmän ihmisuhreihin kuin liekit itse. Tappavat pilvet syntyvät tulipaloista lajittelulaitoksissa, kaatopaikoilla ja ajoneuvojen kierrätyskeskuksissa.”

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parasta voitettua valokuvaa roskat pilvissä

Helvetin värit, kirjoittanut Istvan Kerekes

Geamanan kylällä, kuten kirjailija sitä kutsuu, on kauhean surullinen historia. Se alkoi, kun laakso ja kylä tulvivat myrkyllisestä vedestä Euroopan toiseksi suurimmasta kuparikaivoksesta.

2020 Tokyo International Photo Awards - 20 parasta vuoden voittanutta valokuvaa helvetin väreistä

Tapahtumat -luokka

Tapahtumat -luokka sisältää kaikenlaisia ​​tapahtumia ympäri maailmaa musiikkikonserteista hääjuhliin.

Kohei Uenon kilpailukykyisen vapaasukelluksen pinnan alla

”Vapaasukellus on laji, jossa sukellat mahdollisimman syvälle yhdellä hengityksellä. Ensi silmäyksellä se voi tuntua äärimmäiseltä urheilulajilta, jossa urheilijat etsivät adrenaliinia ja jännitystä. Todellisuudessa tämä urheilulaji on enemmän sukellusta rauhallisesti ja rennosti sisäisen rauhan löytämiseksi. “

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voittaneen kuvan pinnan alla

Italian oopperan mestariteoksia Alessia Santambrogio

“Nämä valokuvat haluavat korostaa italialaisen oopperakulttuurin kauneutta erityisesti Covid -pandemian aikoina, jolloin italialaiset teatterit ovat kiinni.”

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voitetun valokuvan italialaiset oopperan mestariteokset

Kuvataiteen luokka

Tämä luokka sisältää valokuvia, joiden tarkoitus on esteettinen. Tavoitteena on paljastaa taiteilijan subjektiivinen ja luova visio ja näyttää kuvia, jotka ilmaisevat idean, viestin tai tunteen. Kuvataideluokkaan kuuluu abstrakti taide sekä maisema, muotokuva, asetelma jne..

Les Sharpin mangrove -kalastajat

”He kalastivat käsiverkkoilla vuosisatojen ajan, mutta kalan kyltymätön kysyntä on heikentänyt kalakantoja tai tuottanut nykyaikaista tekniikkaa tyhjiön täyttämiseksi. Nyt heidän vanha perinteensä on melkein kadonnut. “

2020 Tokion kansainväliset valokuvapalkinnot - 20 parhaan vuoden voittanutta valokuvaa mangrovemetsästäjiltä

Cheraine Colleten aarteet

Tämä hämmästyttävä koostumus on osa meneillään olevaa kuvasarjaa, joka osoittaa ihmiskunnan aarteita yhdistettynä luonnon aarteisiin.

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parasta voittajakuvaa aarteina flamingoportaita

Luokka luokka

Tämä luokka koskee kaikkia valokuvia, jotka on omistettu kuvaamaan luonnon elementtejä, kuten maisemia, villieläimiä tai lemmikkejä, kasveja, lähikuvia luonnon kohtauksista, vuodenaikoja jne..

Davide Giannetin Neptunuksen hevoset

Lumivalkoinen Camargue-hevonen, jota pidetään yhtenä maailman vanhimmista hevosroduista, on elänyt puolivillissä olosuhteissa Camarguen soilla ja kosteikoilla tuhansia vuosia. Hevosten sanotaan olevan Neptunus, meren jumala, henkilökohtaisia ​​hevosia.

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parasta voittajakuvaa Neptunuksen hevosista

James Rushforthin Dragon’s Eye

Ilmakuva kuplivasta kuumasta lähteestä syvällä Islannin ylängöllä. Alueella on erityisen paljon piidioksidia, mikä johtaa kauniisti monimutkaisiin kiillotetun valkoisen geyseriitin geotermisiin muodostumiin.

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voittaneen valokuvan lohikäärmeet

Ihmiset -luokka

Tämä luokka on tarkoitettu kuville, jotka keskittyvät ihmisiin joko yksilönä tai ryhmänä. Valokuvat osoittavat elämän inhimillisen puolen kaikessa sen upeassa monimuotoisuudessa.

Vanhan kartanon lapset, Rasa Razaniene

“Lapsi voi opettaa aikuiselle kolme asiaa. Ole onnellinen ilman syytä. Ole aina utelias. Taistele väsymättä jostakin. ” – Paulo Coelho

2020 Tokyo International Photo Awards - Top 20 voitettua valokuvaa vuoden lapsista vanhasta kartanosta

American Mountain Men, kirjoittanut Jeroen Nieuwhuis

”Jopa nykypäivän modernissa maailmassa jotkut tuntevat olonsa kotoisaksi vuorilla kuin yhteiskunnassa. He haluavat ratsastaa, metsästää ja selviytyä luonnossa. “

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 voittoisinta valokuvaa amerikkalaiset vuoristomiehet

Tieteen luokka

Tämä viimeinen kategoria käsittelee tiedettä taidemuotona. Se sisältää kuvia luonnon tapahtumista, kuten ilmaston lämpenemisestä, kohtauksia lääketieteestä ja tekniikan maailmasta.

Viveria, kirjoittanut Ela Kurowska

”Rakennan ja sieppaan fotoelastisilla geeleillä ja polarisoidulla valolla biomorfisia abstraktioita, jotka muistuttavat valon ja värien muukalaista elämää. Kuvat tulkitaan mikroskooppisiksi tai ehkä makroskooppisiksi, ja ne osoittavat vaikuttavan, universaalin elämän elinvoiman. “

2020 Tokyo International Foto Awards - vuoden 20 parhaan voittajan valokuvan viveria -kuvasarja

Mikrohyönteisten muotokuvat, Marco Jongsma

”Tällä sarjalla haluan näyttää maailmalle kuinka kauniita hyönteisiä ja ihmisten ei tarvitse pelätä niitä. Yritän kuvata ne mahdollisimman kauniisti ja suloisesti ja paljastaa mahdollisimman paljon yksityiskohtia yleisölle. “

2020 Tokyo International Photo Awards - Vuoden 20 parhaan voittaneen valokuvan mikrohyönteisten muotokuvat

18 -vuotiaat ja sitä vanhemmat ammattivalokuvaajat voivat osallistua Tokyo International Photo Awards -kilpailuun

2020 Tokyo International Photo Awards - Top 20 vuoden voittajakuvaa tetris effekt