Epätavalliset kengät – epätavallinen muotoilu ja rajaton mielikuvitus

hieno kengät mustekala kenkä suunnittelu

Epätavalliset kengät Kermit Tesorolta

Oletko nähnyt mitään tällaista ennen? Emme varmasti. Fancy -kengät ovat jo erittäin suosittu muotiasuste ylellisten naisten kanssa. Ei ole turhaa, että Lady Gaga huomasi nämä filippiiniläisen nuoren suunnittelijan Kermit Tesoron nämä hullujen naisten kengät. Skandaalinen laulaja rakastaa erityisesti kenkiä, joiden pääkallo on kantapäässä.

Nämä ovat myös osa Giltin Gagas -kokoelmaa. Suosikkimme täällä ovat selvästi poikkeukselliset mustekala -kengät. Ne näyttävät niin eläviltä ja luonnollisilta, ikään kuin outo meriolento olisi alkamassa liikkua. Jokainen yksityiskohta on esitetty erittäin filigraanisesti ja luonnollisesti. Täydellinen jäljitelmä, joka on selkeä katseenvangitsija jalassa.

Lady Gagan suosikit

hienot kengät turkisbeige korkokengät pääkallot

Tesoro toimii pääasiassa nahan, veluurin ja mustan lakan kanssa. Hän on erityisen kiinnostunut korkeiden kukkuloiden naisten kengistä ja jopa niistä, jotka ovat täysin ilman kantapäätä ja joilla on kaareva muoto. Vähemmän tehokkaita ovat kengät, jotka näyttävät täsmälleen vuohien kavioilta.

Suunnittelija käytti turkista realistisemman ilmeen saavuttamiseksi

hienot kengät vuohen kavio musta nahkaturkki

Jos rock -tyyli on sinun juttusi, tulet varmasti rakastamaan nastoitettuja kenkiä. Niille teistä, jotka haluavat glitteriä ja glamouria, paljettikengät ovat todennäköisesti paras veto. Naisille, jotka pitävät hienovaraisemmista ja minimalistisemmista asioista, suosittelemme valkoisia nahkakenkiä, joissa on siipikengät. Ja mustat kiiltävät vahakengät ovat yksinkertaisesti rohkeimmille muotifanaatikoille, jotka uskaltavat tehdä tällaisen suunnittelun.

Olisiko tämä sinullekin jotain?

hienot kengät korkeat kukkulat musta kiiltävä vaha

StyleBible -haastattelussa nuori suunnittelija kertoo, mitkä olivat hänen pääajatuksensa suunnitellessaan epätavallisia naisten kenkiä ja mistä hän saa kaiken inspiraationsa. ”Haluan antaa inhimillisille poikkeamisille visuaalisen ilmeen luomuksieni kautta. Se on eräänlainen tulkinta ihmisen biologisista ja psykologisista poikkeamista. Minua on aina ohjannut halu luoda vaatteita ja kenkiä, joiden suunnittelu perustuu sisäisiin konflikteihin tai kyvyttömyyteen hallita ensisijaisia ​​impulsseja. “

Epätavallinen muotoilu unohtumattomiin iltoihin, jotka ovat täynnä glamouria

epätavalliset kengät korkeat mustat paljetit

Hyvin usein Tesoron kokoelmissa epäonnistuminen jäsentää käyttäytymistään oikein on myös suunnittelun pääajatus. Tesoro antaa nuorille, kunnianhimoisille suunnittelijoille kärjen opiskella ahkerasti, tutkia, tunnistaa omat voimansa ja välttää kapinaa ilman syytä.

Lisätietoja: Facebook | Instagram (h / t: naurava kalmari, tyylikäs raamattu)

  Rohkeat nastatut kengät

hienot kengät viileä musta nahka niitit metallia

Kestävyys teollisella ilmeellä

hienot kengät karkea nahkasolki metallinen ilme

Siro ja vilkas jalalla

hienot kengät art design mustekala

Abstrakti kesäsuunnittelu todellisille ystäville

hienot kengät puukenkä sininen aksentti

Kallojalkineita on saatavana myös mokkanahkaisena

hieno kengät taide kenkä suunnittelu kallo kohta

Yksinkertaiseen vintage -muodin makuun

hienot kengät valkoinen nahkainen siipikanta

Ylpeä muotisuunnittelija ja hänen poikkeukselliset luomuksensa

hienoja kenkiä Kermit Tesoron suunnittelijalta