Gustav Klimtin taideteos

Adele Bloch Bauer Gustavin muotokuva

 Symbolisti Gustav Klimt ja hänen upeat maalauksensa

Gustav Klimt (14. heinäkuuta 1862 – 6. helmikuuta 1918) on itävaltalainen symbolisti ja yksi Wienin erottamisen kuuluisimmista jäsenistä. Hänen pääteoksensa ovat maalauksia, seinämaalauksia, luonnoksia ja muita taideteoksia, jotka ovat nähtävissä Wienin galleriassa ja muissa taidegallerioissa ympäri maailmaa.

Sen pääteema on naisvartalo ja sille on ominaista vilpitön eroottisuus.

Klimt syntyi Wienin esikaupunkialueella Baumgartenissa toisena seitsemästä lapsesta – kolme poikaa ja neljä tyttöä. Kaikki kolme poikaa osoittavat taiteellista lahjakkuutta jo varhaisesta iästä lähtien. Hänen isänsä Ernst Klimt oli kultakaivertaja. Gustav eli lapsuutensa köyhyydessä.

Gustav Klimt oli aikansa kiistanalaisimpia, mutta erittäin suosittuja taiteilijoita. Hänen taideteoksiaan kritisoitiin jatkuvasti, koska ne vaikuttavat liian lempeiltä ja eroottisilta. Sen symboliikkaa kuvataan hyvin epänormaaliksi.

Klimt ja Matsch saivat tehtäväkseen koristella kattoa Wienin yliopiston Palasissa. Tämä tehtävä päättyi hyvin myöhään heidän jatkuvan riidan vuoksi. Maalauskokoelmat “Filosofia”, “Lääketiede” ja “Laki” ovat herättäneet laajoja kiistoja. Sen jälkeen hän ei ole hyväksynyt julkista sopimusta.

Ensimmäinen näyttely kahden taiteilijan eron jälkeen houkuttelee 57 000 kävijää.

Hänen ensimmäinen maalauksensa Wienin yliopistolle ”Filosofia” on esillä keskeneräisenä Pariisin maailmannäyttelyssä ja voittaa Grand Prix -palkinnon. Hän luo Rosen muotokuvan Rosthorn-Friedmannista.

Gustav Klimtin taideteos

Beethoven Frieze -teoksia Gustav Klimt

Kuolema ja elämä

Kuolema ja elämä Gustav Klimtin taideteos

odotukset

odotukset taideteoksia Gustav Klimt

Valmistuminen

Täytös gustav klimt

  Adele Blochin muotokuva

Adele Bloch Bauerin muotokuva Gustav Klimt

Suudelma

Gustav Klimtin Kiss -teokset

Kolme ikäryhmää

Naisen kolme ikää gustav Klimt

Elämän puu

Elämän puu Gustav Klimt

Neitsyt

Neitsyt Gustav Klimtin taideteoksia

äiti ja lapsi gustav klimt äiti lapsi yksityiskohtaisia ​​taideteoksia