Jeffro Uiton nykytaide inspiroi rakkaudesta luontoon

Luonto on ajankohtaisin aihe maailmassa. Tarvitsemme pikaisesti pelastusta ja sitä varten meidän on vaalittava ja jopa rakastettava ympäristöämme. Käänne parempaan on oman asenteemme muuttaminen. Tiedetään, että taide ja lahjakkaat taiteilijat vaikuttavat tähän voimakkaasti. Modern Art toimii Jeffro Uitto näyttävät saavuttavan juuri sen. Ne sisältävät luonnon teemoja tai ne on kuvattu kauniiden luonnonmaisemien keskellä. Ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja niissä on valtava potentiaali. Katsotaan yhdessä hänen kiehtovia teoksiaan ja mietitään hieman enemmän planeetamme tulevaisuutta.

Hevosen päät ovat suosittu Uitto -teema

esimerkki leijaympäristöstä

Kierrätysmateriaalien estetiikka

Kierrätysmateriaalien estetiikka on yleinen teema verkkosivuillamme. Käsittelemme tätä ennen kaikkea sisustustyylien suhteen. Vintage ja maalaismainen ovat yleisimpiä suunnittelulinjoja, jotka käsittelevät kierrätystä.

Mutta ei vain – käytännöllisissä rakenteissa, kuten puutarhaterasseilla ja verannoilla tai kotitekoisissa huonekaluissa, niitä käytetään myös erittäin usein. Vaikka niitä pidettiin väliaikaisena ratkaisuna muutama vuosikymmen sitten, nykyään niitä voidaan pitää nykyaikaisena ja erittäin trendikkäänä sisustusstrategiana. Yhdistämällä sen eri kankaisiin tai nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta voit saavuttaa erittäin houkuttelevan, jopa ylellisen luonteen. Ne ovat suosittuja eklektisissä sisätiloissa korkeimmalla tasolla.

 Valaat ovat uhanalaisten merien symboli

edustaa meriympäristöä

Uiton modernin taiteen esineiden teemat ja niiden sanoma

Suunnittelijoilla ja taiteilijoilla, jotka työskentelevät kierrätysmateriaalien ja luontoaiheiden parissa, on erilaisia ​​lähestymistapoja. Tärkeintä on, että he yrittävät opettaa meille kaikille, että meidän on pidettävä huolta omasta luonnostamme. Tarkastellaanpa tarkalleen, miten tämä tapahtuu Jeffro Uiton kanssa ja miksi erityisesti hänen teoksensa ovat niin suosittuja. Luonnon innoittamissa kuvissa on kaksi päälinjaa. Ensimmäinen on levittää selkeitä sosiaalisia viestejä maailmalle. Toinen ympäristötaidetyyppi koskee esteettistä arvoa. Tämä vain lisää rakkautta luontoa kohtaan ja motivoi tarkkailijaa suojelemaan ympäristöä.

Hirvi seinällä – loistava idea luonnosta sisustukseen

eläin seinällä - ympäristö

Taiteilija itse ja projekti “Knock on Wood”

Jeffrey Uiton teokset kuuluvat selvästi toiseen ryhmään. Taiteilijan projekti tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä “Knock on Wood”. Työssään hän käyttää materiaaleja, jotka hän löysi kotikaupunginsa läheisyydestä. Joten hän käyttää kierrätettyä puuta, jonka hän löysi Washingtonin osavaltion rannoilta Yhdysvalloista. Taideteokset esittävät erilaisia ​​eläimiä naturalistisessa muodossa. Uitto osoittaa myös, että taide ja luonto kuuluvat yhteen näyttämällä erilaisia ​​soittimia kauniiden luonnonmaisemien keskellä.

Taiteilija on ollut tekemisissä puuveistosten ja modernin taiteen kanssa kouluajoista lähtien. Tämä on hänen suosikkimateriaalinsa, vaikka hän tekisi muiden kanssa. Osojen, oksien ja vanhan puun luonnollisen kauneuden näyttäminen – se on luultavasti hänen tahtonsa. Elävän luonnon innoittamien modernin taiteen veistosten lisäksi hänellä on yhtä paljon käytännöllisiä veistoksia. Hänen töistään löytyy myös huonekaluja ja koristeita sisustukseen. Mutta hänen abstraktit viestinsä rakkaudesta luontoon ovat edelleen tärkeimpiä.

Kirahvi – harvinainen laji, joka on myös vaarassa kadota

kirahvi - moderni ympäristö

Näyttää siltä, ​​että oikea kotka ei? 

lentävä lintu - loistava ympäristö

Puu on taiteilijan lempimateriaali

mielenkiintoinen luurankoympäristö

Taiteen ja luonnon on oltava sopusoinnussa, Uitto sanoo

ihmiset kitaralla - modernia taidetta ympäristölle

Kasvatetaan suuria lintuja kultissa! 

realistinen lintuympäristö nykytaiteen idea

Toinen hieno puusta tehty hevosen pää 

loistava hevosen pään ideaympäristö

ympäristö - syöpä verkossa

ympäristö - loistava kitara

Jotkut Uiton modernin taiteen teoksista ovat museonäyttelyitä 

ympäristö - iso horm museossa

ympäristö - kohtauksia villissä luonnossa

ympäristö - loistava kärki vedessä

Tällainen veistos rikastuttaa luonnonmaisemaa

Ympäristö - lintu puukappaleessa

Ympäristöidea modernilla tavalla

ympäristö sänky rannalla

Nämä veistokset voidaan nähdä myös luonnon monumentteina

Ympäristökuva leijonan päästä

ympäristöidea sarvella - moderni taide

ympäristö ratsastus idea

Leo – luonnon kuningas ja nyt myös taiteen kuningas

ympäristö suuri leijona

ympäristö - loistava hevonen

ympäristölintu ja taiteilija

Veistos kuin aallot – toinen inspiraatio luonnosta 

Ympäristö vesikasvien kuva

ympäristö kaksi eksoottista lintua moderni taide

upea valtaistuin - upea ympäristö