Käfer -vaatekaappi – täydellinen puukaiverrus ja hienostunut muotoilu

puusta veistetty vaatekaappi massiivipuutaideteos

Puun veistäminen

Onko sinulla vika makuuhuoneessa? Olen varma, että monet teistä pitävät ajatusta pahana, eikö niin? Mutta ei silloin, kun on kyse tällaisesta epätavallisesta kovakuoriaisesta. Tämä massiivileppäpuusta valmistettu ylisuuri kovakuoriainen on itse asiassa kaunis, mestarillinen puukaiverrus vaatekaapissa.

Ihana huonekalu on yksi latvialaisen suunnittelijan Janis Straupen parhaista luomuksista, joka on yksi alan tunnetuimmista asiantuntijoista. Straupe on ollut huonekalusuunnittelija yli 30 vuoden ajan, eikä silti lakkaa yllättämästä asiakkaitaan uusilla, ainutlaatuisilla töillä.

Tällainen vaatekaappi on aina kiistaton katseenvangitsija jokaisessa huoneessa

puuveistos vaatekaappi taidetta vaatehuone

Hänen työnsä tunnetaan täydellisestä yhdistelmästä toiminnallisuutta ja sisustusta. Suunnittelijalla on epätavallinen näkökulma, jonka kautta hän korostaa jatkuvasti puun monenvälisyyttä materiaalina. Hänen luomuksensa ovat käytännöllisiä, teknisesti hyvin monimutkaisia, selkeitä viivoja, teräviä ja geometrisesti tarkkoja, ilman levottomuutta tai runoutta.

Jokaisessa hänen käsityössään on erityinen elementti, joka erottaa sen muista tavanomaisista huonekaluista. Voit kirjaimellisesti tuntea vertaansa vailla olevan herkkyyden joka millimetrillä. Siellä on myös muinaisten käsityötaitojen ja modernin tekniikan liitto.

Monet lokerot ja lokerot takaavat täydellisen järjestyksen

puuveistos vaatekaappi taiteilija taideteos

Janis Straupe ei lakkaa pyrkimästä uuteen kehitykseen ja etsimään erilaisia ​​ammatillisia haasteita. Tähän asti hän on järjestänyt lukuisia näyttelyitä Latviassa ja ulkomailla ja saanut paljon palkintoja työstään. Hyvin usein hän tekee vain yhden tai enintään muutaman huonekalun sarjasta ja varmistaa, että hänen vaativat asiakkaat voivat nauttia erinomaisesta ja ainutlaatuisesta suunnittelusta.

Selkeät linjat ja mestarillisesti muotoillut elementit

puukaiverrus vaatekaapin yksityiskohdat

Tämä boutique -vaatekaappi, jossa on mestarillinen puukaiverrus kovakuoriaisen muodossa, vei paljon aikaa. 3 asiantuntijaa työskenteli noin yksitoista kuukautta. Tulos – maaginen huonekalu, jossa on kaksi erityistä piilotettua osastoa, yksitoista laatikkoa ja jopa viiniteline.

Katso lähemmin erinomaista puunveistämistä ja ihaile onnistunutta käsityötä. Pidä hauskaa sen kanssa!

Ylemmän luokan käsityötaito

puuveistos vaatekaappi puutyöt

Vankat saranat lisäävät vakautta

massiivipuusta veistetty vaatekaapin oven saranat

Ylisuuri skarabeus makuuhuoneessa

puuveistos vaatekaappi kovakuoriainen hahmo kiinteä

Vakaa ja majesteettinen massiivileppä

puuveistos massiivipuuta vaatekaappi kovakuoriainen

Hieno yhdistelmä menneisyyttä ja modernia

puuveistos massiivinen kovakuoriainen hahmo