Käsityön kierrätys – kestävää taidetta vanhoista kolikoista ja avaimista

kierrätys tinking luovia pulloja lasit

Alkuperäisiä ideoita käsityön luovaa kierrätystä varten

Luultavasti tiedät jo joitakin artikkeleitamme kestävästä kulutuksesta ja kierrätyksestä, eikö? Näissä annamme sinulle käytännöllisiä ja älykkäitä ideoita siitä, miten voit tuoda käytetyt esineet uuteen elämään. Nykyään kyse on luovasta kierrätyksestä, joka houkuttelee käyttämättömiä avaimia ja kolikoita.

Michael tai Moerkey Australiasta Etsy on kestävästi ajatteleva taiteilija, joka tekee hienoja veistoksia ja kodin esineitä pääasiassa kolikoista ja avaimista. Jotkut hänen kauneimmista teoksistaan ​​ovat viinilasi, pullo, lyhty ja ruumiinveistos.

Tämä fiksu idea tuli hänelle sattumalta, kun hän siivosi kellariaan. Hän löysi paljon vanhoja avaimia, kuparilankaa ja kolikoita. Ensimmäiset luomukset olivat kuparista valmistettuja palloja. Mutta kun hänestä tuli luottavaisempi tekniikkaan, hän aloitti muilla monimutkaisemmilla töillä. Tällä hetkellä hänellä on laaja kokoelma veistoksia ja kodin esineitä, joita hän myy Etsyssä. Katso vain ja valitse suosikkikappaleesi.

Ainutlaatuinen, kestävä viinilasi

kierrätys tinking vanha kulho metallilasi

Viinilasi valmistettiin 20 vanhasta kulhosta ja kuparilangasta. Mallina käytettiin aitoa viinilasia – 19 cm korkea, halkaisijaltaan 9 cm ja paino 280 g. Varsi on valmistettu kierretystä kuparilangasta. Koko asia on maalattu kirkkaalla lakalla ja siinä on hienostunut kiilto. Voit myös muuttaa lasin lyhdyksi asettamalla siihen teevalon. Tämä luo myös erittäin romanttisia varjoja.

Viinipullo sopii täydellisesti lasin kanssa

kierrätys tinker koti -esineet vanhat kolikot avain

Metallinen kehon veistos

kierrätys näpertely vanha avain veistos elin

Tämä on todellinen taideteos, jonka voit ripustaa ylpeänä seinällesi. Taiteilija käytti tuotantoon yli 400 vanhaa avainta ja juotti ne hopealla. Veistos on hienosti kiillotettu. Kokonaispaino on noin 3 kg, korkeus 75 cm, hartioiden leveys 38 cm ja rinnanympärys 12 cm. Se sopii sekä sisälle että ulos, koska se on käsitelty erityisellä UV -kiillotusaineella.

Alkuperäinen hedelmäkulho avaimista

kierrätys näpertely vanha kulho hedelmäkulho

Riippuvalaisin teevalolla

kierrätys tinker riippuvalaisin vanha kulho

Vanhat kolikot saavat uuden arvon

vanhojen kolikoiden kierrätys

Jalkapalloveistos

kierrätys tinker art vanha avaimet jalkapallo

Vanhojen korkkien kierrätys

kierrätys tinker art ball vanha pullon korkki

Hienostunut muotoilu kolikoista

vanhojen kolikoiden kierrätysastia

Avaimista tehty maaginen pallo

vanhojen avainten kierrätys

Romanttinen lyhty

kierrätys näpertelylyhty pallo vanha avain